Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Zwolsestraat 2, Den Haag52.114486804.28591460Bistro

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

keuken:

Bistro

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2016

 Reviews over Salt Coastal Bistro & Bar9.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Marjo
5 december 2016
Heerlijk genoten!!
We hebben echt heerlijk culinair gegeten ala masterchef. Super lekker en heel gezellig. Dit alles voor een normale prijs.


9.3
Gemiddelde
Claudia
24 oktober 2016
Bijzondere avond waar het team van SALT de avond compleet maakte!
Wij waren met 7 personen in SALT t.g.v. de 80e verjaardag van mijn vader. We verbleven in het hotel gedurende het weekend en aangezien Bilderberg bekend staat om zijn geode keuken, was de keuze om in SALT te dineren snel gemaakt. Sowieso is het hotel en het restaurant prachtig verbouwd. Helemaal naar de trends van nu maar met het warme element behouden. Wij bestelden het 4-gangen menu, wat een diner op hoog niveau werd met mooie wijnen. Aan de kinderen werd ook gedacht, zij konden kiezen van de kaart maar ook van de kindermenu kaart. Keuze volop. Marouschka bediende ons en was naast een hele professionele dame ook een gezellige. Het bleef lekker casual maar niet te! Het aperitief werd ons aangeboden (ros├ę prosecco) en het dessert hadden ze een echt verjaardagsdessert van gemaakt. Al met al een hele mooie avond met een feestelijk tintje in een gezellige setting. Absolute aanrader!!


8.0
Gemiddelde
Marsja
5 augustus 2016
Prachtig opgemaakt en heerlijke gerechten
De gerechten zijn mooi opgemaakt, bijna zonde om op te eten, maar dit zou ik toch zeker wel doen. De smaak is zeer goed op elkaar afgestemd. Entrecote gegeten en de kip. Heerlijk mals en precies goed. Het nagerecht was hemels en zonde dat het op was. De porties zijn voldoende, maar voor een grote eter wellicht niet.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.