Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Zwolsestraat 2, Den Haag52.114486804.28591460Bistro

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

keuken:

Bistro

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2016

 Reviews over Salt Coastal Bistro & Bar8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.3
Gemiddelde
MvZ
16 januari 2017
Veel betalen voor weinig geld.
Restaurant is ietwat ongeorganiseerd. Wij hadden gereserveerd, maar deze was niet meer bijgewerkt op de reserveringslijst, het duurde erg lang voordat wij onze bestelde drankjes kregen en daarna hebben wij zelf ook nog maar om bestek gevraagd omdat het anders lastig eten was. Wij hebben gekozen voor een drie en vier gangen menu, waar een prijsverschil in zit van 10 euro. Daar verwacht je dan ook wel wat meer voor. Helaas blijkt deze 10 euro betaald te zijn voor een kopje tomatensoep. Daarnaast zijn de porties veel te klein. Toen het hoofdgerecht werd gebracht dachten mijn partner en ik dat er nog een bord moest komen, Helaas dit was voor ons beiden en echt veel te weinig. Kwaliteit van het eten is wel goed. Korte conclusie: te weinig eten voor te veel geld.


10.0
Gemiddelde
Marjo
5 december 2016
Heerlijk genoten!!
We hebben echt heerlijk culinair gegeten ala masterchef. Super lekker en heel gezellig. Dit alles voor een normale prijs.


9.3
Gemiddelde
Claudia
24 oktober 2016
Bijzondere avond waar het team van SALT de avond compleet maakte!
Wij waren met 7 personen in SALT t.g.v. de 80e verjaardag van mijn vader. We verbleven in het hotel gedurende het weekend en aangezien Bilderberg bekend staat om zijn geode keuken, was de keuze om in SALT te dineren snel gemaakt. Sowieso is het hotel en het restaurant prachtig verbouwd. Helemaal naar de trends van nu maar met het warme element behouden. Wij bestelden het 4-gangen menu, wat een diner op hoog niveau werd met mooie wijnen. Aan de kinderen werd ook gedacht, zij konden kiezen van de kaart maar ook van de kindermenu kaart. Keuze volop. Marouschka bediende ons en was naast een hele professionele dame ook een gezellige. Het bleef lekker casual maar niet te! Het aperitief werd ons aangeboden (ros├ę prosecco) en het dessert hadden ze een echt verjaardagsdessert van gemaakt. Al met al een hele mooie avond met een feestelijk tintje in een gezellige setting. Absolute aanrader!!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.