Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Overhoeksplein 3/19e, Amsterdam52.383803544.90203594

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Moon, het draaiende restaurant gelegen op de 19e verdieping van de A’DAM Toren, biedt een unieke fine dining experience met een spectaculaire 360˚ panorama van Amsterdam.

Signature chef Jaimie van Heije en chef de cuisine Tommy den Hartog specialiseren zich in klassieke gerechten met een moderne twist. Altijd met gebruik van zorgvuldig geselecteerde seizoensproducten en lokale ingrediënten.

Geopend sinds:

mei 2016

Chefkok:

Tommy den Hartog
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Moon bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Moon8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Ans
1 oktober 2017
Prachtig uitzicht, leuk uitje
Mooi uitzicht om echt van te genieten. Eten was bijzonder en goed verzorgd. Wel van het type kleine hapjes, dus als je daar van houdt en een gevulde portemonnee hebt, zit je goed. Tempo waarin de gangen gereserveerd worden mag wat vlotter.


9.0
Gemiddelde
R
1 oktober 2017
Top plek met fantastisch menu
We hebben heerlijk gegeten met het 5 gangen menu en bijpassend wijnarrangement. Heerlijk gegeten en fantastisch uitzicht


6.0
Gemiddelde
Mirjam
1 oktober 2017
Prachtig uitzicht & wijnarrangement jammer
We hadden fullmoondiner. De wijnen waren heerlijk, maar geen enkele keer als ons glas leeg was werden we bijgeschonken. Toen ik er iets over vroeg gaf de ober aan, dat dat zeker wel kon, maar liet ons toch achter met lege glazen. Toen we schonen glazen kregen voor de volgende wijn hebben we zeker weer 15 min naar een leeg glas moeten kijken. Uiteindelijk bij afrekenen ging de over vertellen dat hij het zo druk had. Ook moesten we het water ook nog apart afrekenen. Ik vond het prijs-kwaliteit verhouding te duur. Het uitzicht was echt geweldig, de wijnen waren goed, maar te weinig, het eten was voldoende tot goed. De ober was minder. Niet voor herhaling vatbaar, helaas.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.