Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Overhoeksplein 3/19e, Amsterdam52.383803544.90203594

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Moon, het draaiende restaurant gelegen op de 19e verdieping van de A’DAM Toren, biedt een unieke fine dining experience met een spectaculaire 360˚ panorama van Amsterdam.

Signature chef Jaimie van Heije en chef de cuisine Tommy den Hartog specialiseren zich in klassieke gerechten met een moderne twist. Altijd met gebruik van zorgvuldig geselecteerde seizoensproducten en lokale ingrediënten.

Geopend sinds:

mei 2016

Chefkok:

Tommy den Hartog
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Moon bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Moon8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Michael
22 mei 2017
Prachtig maar wel aandachtspunten
Entourage is perfect. Eten prima en redelijk geprijsd. De bediening liet de nodige steken vallen, gehaast en gestresst en daarmee niet erg vriendelijk. Dames in het gezelschap werden consistent als laatste bediend? Verder veel rommel op de vloer en toilet niet erg netjes. Locatie en eten maken echter veel goed, maar zou niet misstaan dit drukke restaurant op gebied bediening en schoonmaak wat te verbeteren om de beleving nog mooier te maken. Toch een aanrader!


7.6
Gemiddelde
Rob
22 mei 2017
Uniek in Amsterdam
Wat is er mooier dan met een steeds wisselend zicht op de stad (je draait in ongeveer één uur 360') heerlijk te lunchen of te dineren. Tafels zijn t.o.v. elkaar rustig gelegen, onopvallende bediening en heerlijk eten. Kortom een aanrader!.


8.3
Gemiddelde
Marius
22 mei 2017
Mooie avond
We hebben genoten, lekker eten, mooie wijnen, leuk overzicht over Amsterdam.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.