Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Overhoeksplein 3/19e, Amsterdam52.383803544.90203594

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Moon, het draaiende restaurant gelegen op de 19e verdieping van de A’DAM Toren, biedt een unieke fine dining experience met een spectaculaire 360˚ panorama van Amsterdam.

Signature chef Jaimie van Heije en chef de cuisine Tommy den Hartog specialiseren zich in klassieke gerechten met een moderne twist. Altijd met gebruik van zorgvuldig geselecteerde seizoensproducten en lokale ingrediënten.

Geopend sinds:

mei 2016

Chefkok:

Tommy den Hartog
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Moon bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Moon8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Willem Jan
5 december 2016
Culinaire avond
We hebben met een groep van vijf personen gegeten. Het uitzicht was prachtig, sfeer goed en het eten meer dan verrassend. Hoe prachtig het eten ook was zijn we na ons diner toch nog even langs een soarma zaak om te hoe gegaan om onze honger te stillen, dat terwijl we geen grote eters zijn. Top zaak top eten maar wat mij betreft geen geheel voldaan gevoel.


4.6
Gemiddelde
Anoniem
5 december 2016
Mooi uitzicht, slechte service
Prachtig uitzicht, en leuk om Amsterdam van alle kanten te bekijken vanaf de 19e verdieping. Maar van 'service met een smile' hebben ze nog nooit gehoord. Een paar voorbeelden: - Saus over een van de gasten gooien en geen excuses noch een doekje aanbieden (gewoon weglopen) - Koude espresso aanbieden, bij navraag geen excuses of nieuwe koffie Met name algehele kortaffe en onvriendelijke houding. Erg jammer - je betaalt voor een menu tussen de 60 en 110 euro (excl. drank), dan verwacht je ook in de watten te worden gelegd. Eten was prima, niet bijzonder maar goed bereid.


2.6
Gemiddelde
Peter.
4 december 2016
Diner
Echt slecht eten


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.