Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Overhoeksplein 3/19e, Amsterdam52.383803544.90203594

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Moon, het draaiende restaurant gelegen op de 19e verdieping van de A’DAM Toren, biedt een unieke fine dining experience met een spectaculaire 360˚ panorama van Amsterdam.

Signature chef Jaimie van Heije en chef de cuisine Tommy den Hartog specialiseren zich in klassieke gerechten met een moderne twist. Altijd met gebruik van zorgvuldig geselecteerde seizoensproducten en lokale ingrediënten.

Geopend sinds:

mei 2016

Chefkok:

Tommy den Hartog
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Moon bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Moon8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
M
26 september 2016
Wat een beleving!
Misschien is het een beetje rommelig bij de ingang. But who cares. Als je boven bent ben je betoverd. Het uitzicht van dit restaurant is echt adembenemend. En het eten zo lekker. Het begint al bij alle lekkere kleine hapjes vooraf. Ik zou het liefst het menu uitgebreid willen opschrijven. Maar dan is het voor andere geen verrassing meer. Dus geloof me als ik zeg dat het echt heel lekker was. En de ervaring geweldig.....


8.0
Gemiddelde
Jo
25 september 2016
Unieke locatie, heerlijk eten!
We hebben een heerlijke avond gehad! Mooie locatie, goed eten, fijne wijntjes, vrolijke bediening. Wel vind ik wanneer je zulke bedragen betaalt de service nog iets meer tot in de puntjes kan worden verzorgd. Het water moet bijvoorbeeld bijgeschoven worden voordat je dit zelf al doet. We hebben twee keer om nieuw water gevraagd, dit had er eigenlijk al moeten staan. Of wanneer je opstaat om naar het toilet te gaan, dan hoort iemand je direct de weg te wijzen. Kleine details, maar dat zorgt er wel voor dat de avond nóg specialer is!


9.0
Gemiddelde
arthur
25 september 2016
Perfecte lokatie voor echt een avondje uit
Bijzondere lokatie voor een goed diner met een enorm mooi uitzicht. De top lokatie van Amsterdam met zeer vriendelijk personeel en een prettige sfeer Ga zeker weer eten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland