Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Overhoeksplein 3/19e, Amsterdam52.383803544.90203594

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Moon, het draaiende restaurant gelegen op de 19e verdieping van de A’DAM Toren, biedt een unieke fine dining experience met een spectaculaire 360˚ panorama van Amsterdam.

Signature chef Jaimie van Heije en chef de cuisine Tommy den Hartog specialiseren zich in klassieke gerechten met een moderne twist. Altijd met gebruik van zorgvuldig geselecteerde seizoensproducten en lokale ingrediënten.

Geopend sinds:

mei 2016

Chefkok:

Tommy den Hartog
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Moon bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Moon8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Bart
27 maart 2017
Hoog niveau..
Echt heerlijk gegeten bij Moon.. 5 gangen van goede tot uitzonderlijke kwaliteit. Behoorlijk aan de prijs, dat wel.. Het draaiende restaurant is een bijzondere ervaring.. leuk zoal heel Amsterdam eo aan je voeten ligt. Bediening was supervriendelijk en professioneel..Vind overigens de ervaring van de Amsterdam tower wat minder. De entree beneden en de lift maken een nogal rundown indruk.. Niet de stylish entree die je zou verwachten..


8.0
Gemiddelde
Patrick
27 maart 2017
Topavond
Heerlijk gegeten met een mooi uitzicht en prima bediening.


8.6
Gemiddelde
Gertjan & arlene
27 maart 2017
Super avond
Wij hadden een 6 gangen met wijn arrangement. Alles klopte, heerlijke wijnen, super gerechten, prijs kwaliteit zeer goed. Schitterend uitzicht. We komen zeker terug. Klein detail : het bankje zat vol kruimels van de vorige gasten. Was fijn geweest als dit eerst goed was schoon gemaakt voor de volgende gasten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.