Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Overhoeksplein 3/19e, Amsterdam52.383803544.90203594

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Moon, het draaiende restaurant gelegen op de 19e verdieping van de A’DAM Toren, biedt een unieke fine dining experience met een spectaculaire 360˚ panorama van Amsterdam.

Signature chef Jaimie van Heije en chef de cuisine Tommy den Hartog specialiseren zich in klassieke gerechten met een moderne twist. Altijd met gebruik van zorgvuldig geselecteerde seizoensproducten en lokale ingrediënten.

Geopend sinds:

mei 2016

Chefkok:

Tommy den Hartog
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Moon bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Moon8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Glen Cook
18 januari 2017
Fantastic Afternoon
We had a fantastic time, the staff were friendly & warm and brilliant, we stayed all afternoon and the staff were relaxed, the food and views were awesome.......thank you Moon.


8.3
Gemiddelde
Anne
17 januari 2017
Geweldige locatie met een voortreffelijk lunch
Een echte belevenis; de locatie met zijn geweldig mooi draaiend restaurant. De prachtige gerechten en prettige bediening, het was een heerlijke lunch.


6.0
Gemiddelde
Frederic
17 januari 2017
DUUR VOOR WAT HET IS
Prachtige uitzicht, het was onze tweede bezoek en deze keer was het rustig en de bediening was attent en efficient. Kleine zeer uitgewerkte gerechten, echter mis je een beetje originaliteit en als je voor de tweede keer komt is het meer van hetzelfde. De verlichting is heel vervelend, van boven je hoofd en het reflecteert op een heel vervelende manier in de mooie rond ramen, men gaat tocht voor het uitzicht. Een aanrader, echter kunnen ze het menu aanpassen / verbeteren voor het geld die ze vragen: € 94 pp voor een menu eclipse met twee flessen wijn voor 4 personen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.