Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Groningerweg 19a, Paterswolde53.161370306.55919700

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een unieke locatie aan het Paterswoldsemeer met internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten!

Op een fantastische plek in een prachtige bosrijke omgeving heeft De Dame haar droom verwezenlijkt. Vanaf een werkelijk fabelachtige locatie, direct grenzend aan het Paterswoldsemeer, ontvangt zij haar gasten met warmte, comfort en sfeer. Hier leeft zij haar passie na: het presenteren van betaalbare luxe voor iedereen, waarbij service & gastvrijheid daadwerkelijk voorop staat. Waar men kan genieten van een breed palet mooie spijzen en prachtige wijnen uit bekende oude, maar ook interessante nieuwe werelden. Allen met zorg geselecteerd, bereid en gepresenteerd met oog voor detail, een enkele keer voorzien van een vleugje Aziƫ. Soms klassiek, dikwijls verrassend, altijd interessant. Zij heet u van harte welkom.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2016

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 16 personen 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Paviljoen van de Dame bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Paviljoen van de Dame7.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Henk
23 januari 2017
Dame is leuk!
Lekker gegeten bij de Dame. Jammer dat ze geen gewoon kraanwater serveren en je dus dure flessen water moet kopen! Bediening prima maar komt allemaal wel beetje gemaakt over.


7.3
Gemiddelde
Frederiek
22 januari 2017
De dame voor de dames
De Dame heeft iets ergs gezelligs en "she makes you feel really good" . Persoonlijk vind ik de menu kaart voor de lunch te klein of eigenlijk mis ik een paar leuke recepten voor de lunch: een heerlijke pasta plate/winterse salade (met iets warms)/ragoƻt met rijst. Voor velen met mij is de lunch de maaltijd van de dag en die keuze is te klein. Dus ik kies elke keer Japans maar je moet iets warms kunnen eten, een plat!


9.0
Gemiddelde
Lianne
22 januari 2017
Genoten!
Wat een geweldige avond. 4 uur lang genoten van heerlijke gerechten, wijnen en goede bediening (Nick). Bijzonder gastrij naar de kinderen (5 en 7 jaar). Ideaal dat er een leuke speelplaats is waar ze ook een filmpje konden kijken. We kijken uit naar ons volgende bezoek!


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

JET Bakels, Amsterdam
6 september 2016

We hebben heerlijk gegeten met zeer snelle en attente bediening. Grootsteedse allure in een prachtige landelijke omgeving. Jet Bakels, Amsterdam


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.