Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Oudegracht aan de Werf 80, Utrecht52.093045205.11675000BarbecueGrill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een vleesrestaurant in het hartje van Utrecht in een sfeervolle middeleeuwse werfkelder aan de Oudegracht 138.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsproducten welke worden bereid op de Big Green Egg en de Franse Houtskool Grill. Zoals de naam al verklapt serveren wij enkel en alleen vleesgerechten met groente- en aardappel garnituren van de grill..

Wij onderscheiden ons door het werken zonder menukaart, waardoor u verzekerd bent van maximale kwaliteit, smaak en versheid, omdat wij geen bereidde voorraad aan hoeven te houden.

U kunt bij ons net zo veel gangen kiezen als u wilt en dan genieten van een keur aan vleesgerechten waar de passie en deskundigheid van onze Grill Master tot volledige ontplooiing komen. Op deze manier blijft het eten puur, de prijzen eerlijk en u voldaan en tevreden!

Keukens:

Barbecue, Grill

Geopend sinds:

april 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van De Vleeschkelder Barbeque Boutique bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over De Vleeschkelder Barbeque Boutique9.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Naomie
25 september 2016
Bijzonder
Een ontzettende leuke avond gehad met erg goede/ vriendelijke bediening waarbij de regel ' klant is koning' nog geldt. Het vlees: Werkelijk fantastisch. Prachtige locatie aan de gracht.. ik zeg, doen! Je zult er geen spijt van krijgen.


10.0
Gemiddelde
Nathan
23 september 2016
Eten en beleving tot in perfectie uitgevoerd
Wat een prachtige locatie. In de werven onder Toque Toque zit het prachtige 'Green Egg' restaurant De Vleeschkelder. Met 5 personen hier gegeten. De bediening schakelde probleemloos over naar vloeiend Engels in verband met 1 Amerikaanse in ons gezelschap. De kaart werd keurig uitgelegd. Het werd uiteindelijk een mix van van alles wat. Zowel voorgerecht als hoofdgerecht waren echt perfect op smaak! Ik kom hier echt zeker terug!


8.0
Gemiddelde
Alice
12 september 2016
Gezellig en goed eten bij De Vleeschkelder in Utrecht
We hebben aan het water gezeten en deelden met zn 2 de vlees BBQ plank. Heerlijk gegeten. De wijntjes mochten we eerst voorproeven. Leuke sfeer, leuke bediening.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland