Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oudegracht aan de Werf 80, Utrecht52.093045205.11675000BarbecueGrill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een vleesrestaurant in het hartje van Utrecht in een sfeervolle middeleeuwse werfkelder aan de Oudegracht 138.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsproducten welke worden bereid op de Big Green Egg en de Franse Houtskool Grill. Zoals de naam al verklapt serveren wij enkel en alleen vleesgerechten met groente- en aardappel garnituren van de grill..

Wij onderscheiden ons door het werken zonder menukaart, waardoor u verzekerd bent van maximale kwaliteit, smaak en versheid, omdat wij geen bereidde voorraad aan hoeven te houden.

U kunt bij ons net zo veel gangen kiezen als u wilt en dan genieten van een keur aan vleesgerechten waar de passie en deskundigheid van onze Grill Master tot volledige ontplooiing komen. Op deze manier blijft het eten puur, de prijzen eerlijk en u voldaan en tevreden!

Keukens:

Barbecue, Grill

Geopend sinds:

april 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van De Vleeschkelder Barbeque Boutique bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over De Vleeschkelder Barbeque Boutique8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
Peter
6 april 2017
Lekker gegeten
Lekker gegeten bij De Vleeschkelder. Voor een vrijdagavond wel erg stil. Bediening mag wat overtuigender / met meer trots naar voren treden. Prijs/kwaliteit op zich prima, behalve het vleeswarenplankje. €12,50 per persoon is al niet goedkoop, maar je zou denken dat als je het 3 x bestelt (en het op 1 plank geserveerd wordt) er dan een 'korting' geldt. Bijvoorbeeld: 2 personen €22 en 3 personen €30. Door alles op 1 plank te serveren (wat op zich leuk is) bekruipt het gevoel dat je minder krijgt, dan wanneer je allemaal wat anders zou hebben besteld.


3.6
Gemiddelde
Craig
19 februari 2017
Te veel geld voor te weinig eten
Veels te weinig eten voor zoveel geld. Wat je wel krijgt smaakt erg goed en dat komt van de Big Green Egg. Omdat de prijd / kwaliteits verhouding niet goed is, is het ook niet druk en met lege tafels is er minder sfeer. De bediening is prima maar niet beter dan andere restaurants van dezelfde prijsklasse in Utrecht. Al in al, teleurstellend. Nooit meer.


7.0
Gemiddelde
Justin
18 februari 2017
Goed gegeten
Het was lekker maar had er meer van verwacht


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.