Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oudegracht aan de Werf 80, Utrecht52.093045205.11675000BarbecueGrill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een vleesrestaurant in het hartje van Utrecht in een sfeervolle middeleeuwse werfkelder aan de Oudegracht 138.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsproducten welke worden bereid op de Big Green Egg en de Franse Houtskool Grill. Zoals de naam al verklapt serveren wij enkel en alleen vleesgerechten met groente- en aardappel garnituren van de grill..

Wij onderscheiden ons door het werken zonder menukaart, waardoor u verzekerd bent van maximale kwaliteit, smaak en versheid, omdat wij geen bereidde voorraad aan hoeven te houden.

U kunt bij ons net zo veel gangen kiezen als u wilt en dan genieten van een keur aan vleesgerechten waar de passie en deskundigheid van onze Grill Master tot volledige ontplooiing komen. Op deze manier blijft het eten puur, de prijzen eerlijk en u voldaan en tevreden!

Keukens:

Barbecue, Grill

Geopend sinds:

april 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van De Vleeschkelder Barbeque Boutique bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over De Vleeschkelder Barbeque Boutique8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Michelle
13 augustus 2017
Gezellige sfeer.
Gezellig restaurant met een leuke sfeer. Wel jammer dat er weinig keuze is in het menu.


8.3
Gemiddelde
Stefan
29 juli 2017
Heerlijk gegeten
Heerlijk vlees! Weggespoeld met wat koele streekbiertjes. Wel prijzig maar het zeker waard!


5.0
Gemiddelde
Anita
15 juli 2017
Misleidend en matige service
Gegeten op het terras waar het vrij vol was. We kregen de kaart "uitgelegd": "de voorgerechten zijn A B C, hoofdgerechten zijn A B C en nagerechten zal ik straks opnoemen. Denk er even over na dan kom ik zo terug" geen kaart dus, ook geen prijzen gezien... De manier waarop het werd gepresenteerd insinueerde naar ons idee dat het om een totaalmenu ging waar een voor- hoofd en nagerecht bij hoorden. Echter kwamen we er later achter dat alle gerechten apart werden verrekend (12,50 voor een voorgerecht vond ik erg overdreven en had ik niet voor gekozen als ik had geweten dat het om losse items ging). De service was traag en we hebben lang zitten wachten. Ik zou het prettig hebben gevonden als jullie erbij hadden vermeld dat het om losstaande gerechten ging ipv dat jullie het doen lijken alsof het een driegangen diner is. Al met al veel te duur gegeten voor vlees van gemiddeld kwaliteit.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.