Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oudegracht aan de Werf 80, Utrecht52.093045205.11675000BarbecueGrill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een vleesrestaurant in het hartje van Utrecht in een sfeervolle middeleeuwse werfkelder aan de Oudegracht 138.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsproducten welke worden bereid op de Big Green Egg en de Franse Houtskool Grill. Zoals de naam al verklapt serveren wij enkel en alleen vleesgerechten met groente- en aardappel garnituren van de grill..

Wij onderscheiden ons door het werken zonder menukaart, waardoor u verzekerd bent van maximale kwaliteit, smaak en versheid, omdat wij geen bereidde voorraad aan hoeven te houden.

U kunt bij ons net zo veel gangen kiezen als u wilt en dan genieten van een keur aan vleesgerechten waar de passie en deskundigheid van onze Grill Master tot volledige ontplooiing komen. Op deze manier blijft het eten puur, de prijzen eerlijk en u voldaan en tevreden!

Keukens:

Barbecue, Grill

Geopend sinds:

april 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van De Vleeschkelder Barbeque Boutique bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over De Vleeschkelder Barbeque Boutique8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Jorrin
11 juni 2017
Beste BBQ restaurant van Nederland!
De Vleeschkelder houdt het simpel, met slechts een aantal gerechten waar je uit kunt kiezen, maar het is geheid het lekkerste BBQ vlees wat je ooit zal eten!!


8.0
Gemiddelde
David
4 juni 2017
Goede bediening
Met een grote groep gegeten. Dan krijg je een standaard menu met vooraf en plaat plakjes vlees en wat brood. Prima. Als hoofd geen keus. Ook een plaat met heel veel vlees. De kwaliteit van het vlees voldeed niet aan de verwachting die ik vooraf geuit had. Niet slecht, maar ik verwachte kwaliteitsvlees. Na dit gemeld te hebben heeft het personeel ons koffie met een dessertplaat vol lekkernijen kado gedaan. Bediening was aardig, snel en luisterde goed. Met een goed gevoel het pand verlaten.


8.6
Gemiddelde
Joris
3 juni 2017
Top tent
.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.