Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oudegracht aan de Werf 80, Utrecht52.093045205.11675000BarbecueGrill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een vleesrestaurant in het hartje van Utrecht in een sfeervolle middeleeuwse werfkelder aan de Oudegracht 138.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsproducten welke worden bereid op de Big Green Egg en de Franse Houtskool Grill. Zoals de naam al verklapt serveren wij enkel en alleen vleesgerechten met groente- en aardappel garnituren van de grill..

Wij onderscheiden ons door het werken zonder menukaart, waardoor u verzekerd bent van maximale kwaliteit, smaak en versheid, omdat wij geen bereidde voorraad aan hoeven te houden.

U kunt bij ons net zo veel gangen kiezen als u wilt en dan genieten van een keur aan vleesgerechten waar de passie en deskundigheid van onze Grill Master tot volledige ontplooiing komen. Op deze manier blijft het eten puur, de prijzen eerlijk en u voldaan en tevreden!

Keukens:

Barbecue, Grill

Geopend sinds:

april 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van De Vleeschkelder Barbeque Boutique bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over De Vleeschkelder Barbeque Boutique8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
JMol
3 januari 2017
Verrassing
Wij hebben met z'n drieƫn heerlijk gegeten bij de Vleeschkelder. De enige verrassing was dat, door gebrek aan een menukaart, wij niet geheel op de hoogte waren van de prijzen voor de gerechten. Gerechten waren overigens wel heerlijk. Bediening liet wel vaak lang op zich wachten en gedroeg zich enigszins chaotisch. Echter zodra je geholpen werd, kreeg je wel een goede uitleg bij het eten en de wijn.


3.6
Gemiddelde
Henry
21 december 2016
Matig bediening
Een beetje onduidelijk menukaart mbt prijzen. Bediening voor drankjes matig, lang wachten. Geen koffie, machine was uit zonder waarschuwing. Niet voor herhaling vatbaar


8.3
Gemiddelde
Stef
11 december 2016
Fijne avond
We hebben ons laten verrassen. Heerlijk gegeten. Een aanrader


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.