Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

J. Pellenbargweg 2, Valkenburg52.160334404.44256230Brasserie

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Brasserie Buitenhuis is ouderwets genieten. Even écht tijd hebben voor elkaar. Voel je de hele dag welkom en vrij om te bestellen wat je maar wilt.

Ontbijt, middageten, een sapje, lekker glas wijn of speciaalbiertje, avondeten of gewoon alleen even een huisgemaakt taartje voor bij de openhaard of op ons terras. Wat hebben we een prachtig uitzicht hè? Breng een bezoek aan Pauls Boutique, eet wat de pot schaft of geef een onvergetelijk feest. Voor iedereen een buitenhuis, dat is het idee! Zien we je snel?

keuken:

Brasserie

Geopend sinds:

juli 2016

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Brasserie Buitenhuis bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Brasserie Buitenhuis8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Michel
27 mei 2017
Lekker dagje
Even lunchen.... Dat werd lunch, borrel en diner. We zaten tot 21.30 op het terras. Heerlijk!!!


8.0
Gemiddelde
Carmen Hilleger
27 mei 2017
Heerlijke en geweldige locatie
Lekker groot en mooi buiten terras, heerlijke omgeving, ook het eten is erg goed, maar een beetje meer variatie voor de lunch zou ook goed zijn. Service was prettig en vriendelijk. Zal deze zomer wel een aantal keren terug keren.


8.0
Gemiddelde
E.
24 mei 2017
Leuk
Super leuke locatie; mooie inrichting en prachtig uitzicht! Prima ontbijt op zondag! Het verse fruit is super lekker en ook genoeg keuze uit lekkere broodjes. Jammer dat er niet nog wat komkommer en tomaat op het buffet ligt om je broodje een beetje op te leuken. Het personeel is heel vriendelijk, maar de service kan beter. De vieze, lege borden hebben ruim een uur nadat we uitgegeten waren nog op tafel gestaan. Die hebben we op een gegeven moment zelf maar op de lege tafel ernaast gezet, zodat we nog even relaxed van onze koffie konden genieten. Verder echter een hele leuke plek waar we zeker nog terugkomen!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.