Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

J. Pellenbargweg 2, Valkenburg52.160334404.44256230Brasserie

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Brasserie Buitenhuis is ouderwets genieten. Even écht tijd hebben voor elkaar. Voel je de hele dag welkom en vrij om te bestellen wat je maar wilt.

Ontbijt, middageten, een sapje, lekker glas wijn of speciaalbiertje, avondeten of gewoon alleen even een huisgemaakt taartje voor bij de openhaard of op ons terras. Wat hebben we een prachtig uitzicht hè? Breng een bezoek aan Pauls Boutique, eet wat de pot schaft of geef een onvergetelijk feest. Voor iedereen een buitenhuis, dat is het idee! Zien we je snel?

keuken:

Brasserie

Geopend sinds:

juli 2016

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Brasserie Buitenhuis bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Brasserie Buitenhuis8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
karen
4 april 2017
vakantie in nederland
het weer zat mee dus eerst buiten geborreld. jammer dat er niet spontaan gevraagd werd of er nog nieuwe drankjes geserveerd konden worden bij 4 lege glazen (van de vijf...). binnen gegeten en dat was goed, de frietjes wat aan de koude kant maar dat werd snel opgelost toen we dat aangaven. verder was alles naar wens.


9.0
Gemiddelde
E.
28 maart 2017
Lekker ontbijt
Heerlijk ontbijt (op zondag) voor een goede prijs! Hele leuke zaak en vriendelijk personeel.


8.6
Gemiddelde
Coby
25 maart 2017
Kou en Tocht
Wij hebben lekker gegeten, het was een zonnige dag, maar een stevige koude noord/oosten wind, hadden een leuk tafeltje voorin de serre, maar de schuifdeuren stonden open voor het personeel om te bedienen op het terras, begrijpelijk, maar toen schoof ook automatisch het dak open, vanwege de zon, wij vonden het erg koud en tochten, hebben onze jassen aan gedaan om nog een beetje te genieten van onze lunch, wij vonden dit erg jammer, de ober bood ons na afloop koffie aan, erg lief hoor, maar bij een volgend bezoek kom ik als het geen weer is om buiten te zitten, dan blijft alles dicht, of het moet ruim boven de 20c zijn


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.