Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Poelestraat 33, Groningen53.218184806.57108280BurgersSteakhouse

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

Keukens:

Burgers, Steakhouse

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2016

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van The Blokes - Foodbar & Lounge bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over The Blokes - Foodbar & Lounge6.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Annika
29 november 2016
Prima eten in een informele sfeer
Hier samen met mijn broer gegeten laatst. Het eten was van prima kwaliteit, we hadden allebei een burger en deze smaakten goed. Het restaurant zat wel erg vol, en soms duurde het erg lang voor we contact kregen met de bediening - die dan meer dan eens met elkaar stond te kletsen aan de bar. Maar verder niks op aan te merken!


8.0
Gemiddelde
Joke
19 november 2016
Gezellig avond gehad!
De service was uitstekend! Snel met aandacht. Het eten was lekker, qua prijs wat je mag verwachten voor 3 gangen.


8.7
Gemiddelde
John en Martijn
31 oktober 2016
Een geslaagde avond
26 Oktober 2016 zijn wij bij The Blokes gaan eten dankzij de Avondje-Uit actie van de Jumbo. Het was zeer geslaagd! Toen wij kwamen was het nog erg rustig (18:00 uur). We kwamen binnen onder het genot van muziek van Bruce Springsteen (1-0 voor The Blokes!) We kregen een leuke, hoge tafel in het midden van de zaak maar als je dit lastig vindt kun je ook kiezen voor een lage tafel. We werden uiterst vriendelijk en enthousiast welkom geheten. We konden in verband met genoemde actie niet uit de hele menukaart kiezen, maar waar we uit konden kiezen was voldoende. Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht, allemaal even heerlijk en leuk opgediend. We waren met ons tweeën en hadden alles verschillend. Inmiddels werd het drukker in de zaak, maar de bediening bleef vlot en ze kwamen regelmatig even vragen of alles in orde was. John wilde graag een Duvel drinken maar deze kon helaas niet geserveerd worden. Wel kreeg hij advies over het drinken van een net binnengekomen ander Belgisch biertje (Het Kasteel Cuvee du Chateau) welke zeer in de smaak viel. Kortom: een hele dikke voldoende, hier komen wij zeker nog een keer!.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.