Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Poelestraat 33, Groningen53.218184806.57108280BurgersSteakhouse

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

Keukens:

Burgers, Steakhouse

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2016

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van The Blokes - Foodbar & Lounge bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over The Blokes - Foodbar & Lounge5.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


1.7
Gemiddelde
nico
25 september 2016
twee uur wachten op hoofdgerecht
we dachten leuk avondje uit. maar we moesten twee uur (2!) wachten op het hoofdgerecht. eerst de burgers, en toen we die zo'n beetje op hadden werd ook nog de patat en een minibakje salade gebracht. nog nooit zo'n beroerde avond in een restaurant gehad. de bediening had het gelukkig door, er werd ongevraagd korting op de rekening gegeven. dat was het enige nette van de avond. want o ja, de pisbak bij de mannen liep over en de vrouwen-w.c was defect. het is daar niet op orde.


10.0
Gemiddelde
Lisa
10 augustus 2016
Top Tent!
Gisteravond met de Jumbo Avondje Uit Actie uiteten geweest bij The Blokes. Als je van lekkere speciaal-biertjes en steengoeie burgers houdt is The Blokes een absolute aanrader. Naast een aantal bekende speciaal-biertjes zoals de Tripel Karmeliet en de Brugse Zot etc. verkopen ze ook verschillende lekkere pilsjes van de lokale brouwerij Martinus. Voor het eten konden we kiezen uit een paar voor de actie geselecteerde gerechten. We hoefden niet lang te wachten op het eten en het was ontzettend smaakvol en kruidig. Heerlijk! De tent zelf ziet er zeer sfeervol uit. Mooi hoe ze de oude aspecten van het pand goed naar voren hebben laten komen. De bediening was erg vriendelijk en ondanks dat het een rustige dinsdagavond was, hing er een gezellige sfeer. Al met al een geslaagd etentje! Aanrader :)


3.3
Gemiddelde
Peter
17 juli 2016
Blokes menu op 16-06-2016
We arriveerden om 18:45 en waren pas om 21:00 klaar lang wachten dus. Ik had als voorgerecht een tonijnsalade en als hoofdgerecht sate 2 stokjes met wat slap gebakken frietjes. als dessert twee bolletjes ijs met een hoorntje (geen slagroom) dit blokes menu koste 29,95 euro. Ik voel me gewoon opgelicht. totaal 6 drankjes gehad. Rekening 75 euro ! Waar dan 30 afging door jumbo korting. dus nog 45 euro betalen. Ik had voor die 45 euro voor twee personen een heerlijke griekse mixed grill kunnen eten. Een keer, nooit weer . De korting is een wassen neus


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland