Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oudegracht 214, Utrecht52.088685805.12160570

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van The Colour Kitchen Oudegracht bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over The Colour Kitchen Oudegracht8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.0
Gemiddelde
Claire
26 april 2017
Nice place, ok food
The service was friendly and good, but it took too long to get served initially.


5.0
Gemiddelde
Elisabeth
24 april 2017
Hoe is dit mogelijk?
Afgelopen zondag met drie personen wezen eten bij The Colour Kitchen. Het concept sprak ons aan en onze verwachting was gewekt. Hartelijke ontvangst, vriendelijke bediening, leuke inrichting. Drankjes en kaart werden snel bezorgd. Leuke kaart met originele gerechten. We hadden brood met dip besteld om tijdens het eerste drankje te nuttigen, maar dit was vergeten en werd pas gebracht bij het voorgerecht, nadat we erom hadden gevraagd. Als voorgerecht twee keer de polarbread en één keer de catfish. De rosbief was te ver doorgegaard, droog, totaal niet op smaak gebracht. Geen korreltje zout in zicht. De catfish was op zich prima, de garnituur was niet bijzonder. De hoofdgerechten: oeufs florentine, rouleau van scharrelkip, en de rode poon van de grill. Wat ons gelijk opviel was dat de gepocheerde eieren van de oeufs florentine veel te hard gekookt waren, zelfs korrelig vanbinnen. Dit werd geserveerd op een bed van voornamelijk smakeloze ongekruide spinazie met slijmerige, slappe asperges, geen hollandaise saus te bekennen. De scharrelkip zag er glad en glibberig uit, en ja hoor, totaal niet op smaak gebracht met dezelfde slijmerige asperges en een smakeloos maispapje. De rode poon was op een paar graatjes na prima, maar de springroll was slap en vochtig. Ook geen saus gezien. Bovendien was geen van de gerechten warm. De frietjes waren lekker en die hebben we wel helemaal opgegeten. We hebben aangegeven dat het ons niet gesmaakt heeft, hierop werd door de bediening laconiek gereageerd, maar wel doorgegeven aan de keuken. Dessert: de peanutbutter ice cream en de romige rijstepap. Het ijs was goed, maar je voelt 'm al aankomen. De “romige” rijstepap bestond uit harde, niet gegaarde rijstkorrels, geen suiker, een smakeloze brei. Dit was echt niet te eten, teruggestuurd en nog een keer het ijs besteld, omdat we wisten dat dat in ieder geval eetbaar was. Wel één cappuccino van het huis aangeboden gekregen. Tijdens het afrekenen werd er gezegd dat er dingen van de rekening waren gehaald, maar dit was niet het geval, erger nog, de rijstepap stond ook op de rekening, en tijdens het pinnen werd er drie euro extra ingevoerd in de pinautomaat. We snappen het concept, we vinden het heel leuk, maar dat is geen excuus om voedsel van dit niveau te serveren voor normale restaurantprijzen. We hebben met drie personen 150 euro uitgegeven. Dit staat niet in verhouding tot de kwaliteit die geserveerd wordt. De chef die verantwoordelijk is voor de kwaliteit van de gerechten laat duidelijk steken vallen. Hij of zij is degene die het team moet aansturen en ervoor moet zorgen dat er goede gerechten uitgegeven worden. Dus: warm, correcte bereiding en op smaak. Het lijkt nu alsof er niks wordt geproefd. Het is ons dan ook een raadsel waar de goede recensies vandaan komen. We hopen dat dit als opbouwende kritiek wordt gezien, zodat de leerlingen in de keuken lekker leren koken. Maar wij zullen hier niet meer terugkomen.


8.6
Gemiddelde
Chris
22 april 2017
Prima gelegenheid en voor een redelijke prijs
Gereserveerd via de website voor vier personen. De ambiance is prima. Omdat ik als eerste arriveerde zat ik een poosje alleen en moest, om een drankje te krijgen zelf even naar de balie lopen, maar dit is overkomelijk (en de drankjes arriveerden direct daarna). De bediening is vriendelijk, behulpzaam en snel. Het eten (we namen het keuzemenu van de avond) was uitstekend bereid en smakelijk, en zeer afwisselend en bijzonder. Het restaurant is een leerwerkproject, maar de bediening niet onprofessioneel. Een aanrader!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.