Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oudegracht 214, Utrecht52.088685805.12160570

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van The Colour Kitchen Oudegracht bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over The Colour Kitchen Oudegracht8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Tim
17 augustus 2017
Goed gegeten en ontzettend gastvrij ontvangen
Gisteren voor het eerst bij the colour kitchen gegeten. Erg lekker en keuze voor vegetariërs. Prijs kwaliteit is prima en niet de standaard gevulde portebello voor vegetariërs, maar originele recepten. Voor herhaling vatbaar!


8.6
Gemiddelde
Taco
27 juli 2017
Erg smakelijk gegeten
Wat een heerlijke gerechten worden hier gemaakt! De porties zouden iets groter mogen.


7.0
Gemiddelde
Yeti
24 juli 2017
De moeite waard
Met dank aan de AH-actie bij de Colourful kitchen terecht gekomen. Eerst langs de bar om te belanden in het opvallend kleurloze restaurantdeel. De kaart was stevig ingekrompen t.o.v. de gewone kaart, maar niet duurder. Lekker donker en vers brood om te knabbelen, de bijgaande dips begrepen we niet allemaal. Vooraf catfish op zoete aardappel . De bijgevoegde popcorn is leuk, maar voegt weinig toe. Het is een prima visje! Het polarbread is wel erg stevig bij de runderrosbief. Beiden kiprollade als hoofdgerecht. Die moet echt beter; te ver doorgegaard óf opgewarmd van gisteren. Van de bijgaande maispuree en vooral de morieljesaus worden we dan wel weer vrolijk. Jammer dat de (goede) frietjes apart besteld moeten worden. Een gokje als dessert; pindakaasijs. Verrassend lekker. De wijn/biersuggesties genegeerd en een fles witte Ycaro laten aanrukken. Conclusie; briljante hapjes, afgewisseld met een paar missers. Maar misschien was de keuken al in vakantiemodus.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.