Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Soesterweg 320, Amersfoort52.157106105.36402650

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Moeite met kiezen uit de lunchkaart? Bij lunchcafé Het Centraal Ketelhuis proef je gewoon alles! Mix and match met kleine broodjes, quiches en soepen je ideale lunch bij elkaar.

De kaart van het Centraal Ketelhuis is ingedeeld in de categorieën vis, vlees, kaas en plantaardig. Per categorie heb je keuze uit drie broodjes. Met vertrouwde klassiekers en avontuurlijke broodjes is er aan iedereen gedacht. Wat dacht je van pulled pork met koolsla of zongedroogde tomatenhummus met uienscheuten? Of ga je liever voor een broodje belegen boerenkaas met groene mosterd en cornichon? Bekijk hier de lunchkaart.

Lunchen doe je in het Centraal Ketelhuis in stijl, maar wel op jouw manier. Lekker aan de grote houten tafel bijvoorbeeld. Stekker in het stopcontact, inloggen op het WIFI-netwerk en je kan aan de slag. Buiten in het zonnetje op het grote terras. Of gewoon lekker ontspannen aan één van de kleine tafeltjes tussen de boekenkasten. Wedden dat je niet meer weg wilt als je eenmaal zit? Gelukkig is er de theekaart. Met de lekkerste verse thee en koffie, taart van het huis, ambachtelijke koekjes en wegdroomchocola. Of geniet van een goed glas wijn en chique hapjes. Eet smakelijk!

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Lunchcafé Centraal Ketelhuis bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Lunchcafé Centraal Ketelhuis8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Ilonka
26 juli 2017
Lekker gegeten
Wat ik irritant vind is al die mailtjes die je krijgt on een review te plaatsen! En ook nog een herinnering.


5.0
Gemiddelde
willem
24 juli 2017
geen verjaardag bijdrage!
zaterdag voor de derde keer Ketelhuis. Had, vanwege de eerdere goede ervaringen, besloten verjaardag daar met een lunch te vieren. Fiasco helaas. Kwamen 13.00 binnen en kregen vanwege een 'ongeluk in de keuken' onze lunch dik twee uur later aangeboden. Okay, dit werd deels keurig gecompenseerd door het weglaten van een aantal drankjes op de rekening maar de lunch zelf bleek 'bagger': droge, taaie, hard afgebakken broodjes met zeer spaarzaam beleg [bv. vies/duf smakende rievierkreeftjes droog op broodje] en een salade die voor 90 % uit een bak sla met wat ingrediënten bleek te bestaan. 't Ongeluk in de keuken was dus wat groter dan alleen een vertraging... Dat doen wij thuis beter! Voor mij even geen ketelhuis meer helaas.


8.0
Gemiddelde
-
18 juli 2017
Sfeer super, kwaliteit lunch minder
Voor de uitstraling die het Centraal Ketelhuis heeft verwacht je een hoge kwaliteit aan producten. Helaas viel de lunch tegen, redelijk simpel en het brood was droog.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.