Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Soesterweg 320, Amersfoort52.157106105.36402650

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Moeite met kiezen uit de lunchkaart? Bij lunchcafé Het Centraal Ketelhuis proef je gewoon alles! Mix and match met kleine broodjes, quiches en soepen je ideale lunch bij elkaar.

De kaart van het Centraal Ketelhuis is ingedeeld in de categorieën vis, vlees, kaas en plantaardig. Per categorie heb je keuze uit drie broodjes. Met vertrouwde klassiekers en avontuurlijke broodjes is er aan iedereen gedacht. Wat dacht je van pulled pork met koolsla of zongedroogde tomatenhummus met uienscheuten? Of ga je liever voor een broodje belegen boerenkaas met groene mosterd en cornichon? Bekijk hier de lunchkaart.

Lunchen doe je in het Centraal Ketelhuis in stijl, maar wel op jouw manier. Lekker aan de grote houten tafel bijvoorbeeld. Stekker in het stopcontact, inloggen op het WIFI-netwerk en je kan aan de slag. Buiten in het zonnetje op het grote terras. Of gewoon lekker ontspannen aan één van de kleine tafeltjes tussen de boekenkasten. Wedden dat je niet meer weg wilt als je eenmaal zit? Gelukkig is er de theekaart. Met de lekkerste verse thee en koffie, taart van het huis, ambachtelijke koekjes en wegdroomchocola. Of geniet van een goed glas wijn en chique hapjes. Eet smakelijk!

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Lunchcafé Centraal Ketelhuis bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Lunchcafé Centraal Ketelhuis8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Linda
16 januari 2017
lunchen in Ketelhuis op zondagmiddag
De ambiance in het oude Ketelhuis is geweldig. Hoge plafonds en gezellig sfeertje met her en der tafels voor kleine en grote gezelschappen. De stoelen zitten echter helemaal niet lekker en de bediening wil wel dat je erg snel je bestelling doorgeeft. De kwaliteit van het eten is prima.


10.0
Gemiddelde
Henk
16 januari 2017
Plezierige ambiance
Een gastvrij onthaal, komen afspraken na. De ruimte is plezierig omdat er o.a. ruimte is tussen het meubilair en dat daardoor een gesprek voeren met elkaar mogelijk is, i.p.v. deelgenoot te worden van de overige gesprekken.


8.3
Gemiddelde
Caroline
16 januari 2017
Aanrader dichtbij het station
Onverwachts leuke plek in Amersfoort! Fijn dichtbij het station. Grote ruimte, veel mensen, maar wel gezellig knus... Op de achtergrond een fijn jazz-muziekje! Meedenkend personeel. Aanrader dus!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.