Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kloosterstraat 15, Doesburg52.013251906.13430220Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Natuurlijk, eerlijk, puur. Dat is waar het grand-café voor staat. Want of je nu bij de flexitariërs, carnivoren of vegetariërs hoort: bij Het Arsenaal 1309 kan iedereen z’n honger of lekkere trek stillen.

De gerechten die we serveren, worden gemaakt met ingrediënten die we zoveel mogelijk van dichtbij halen. Bijvoorbeeld uit onze eigen moestuin. Of bij onze kippen (die leggen heerlijke eieren). De varkens in onze tuin belanden na een goed leven uiteindelijk zelf in de keuken. Maar moeilijk doen we er liever niet over.

Want eten - of je nu voor een broodje, een daghap voor de kleine beurs, soep of een compleet menu gaat - moet gewoon lekker zijn. Ons motto is eet smakelijk!

keuken:

Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

parasols aanwezig, Tuin, Binnenplaats 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Het Arsenaal 1309 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Het Arsenaal 13098.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Ronald
10 maart 2017
Geweldige entourage en gastvrijheid
Hier kan je heerlijk ontspannen zitten met een uitstekend aperitief en diner. De bediening is bijzonder gastvrij maar, tijdens de avond dat wij er waren, erg traag en niet zo opmerkzaam. Wat aandacht verdient is de menukaart. Deze is al vrij beperkt en verandert niet veel in de tijd. Dus als je er regelmatig komt dan wordt het wat eentonig. Ook specialiteiten, buiten de menukaart om, zouden welkom zijn.


9.0
Gemiddelde
Henk
6 maart 2017
ontspannen en ongedwonge
We hebben een mooi familie feestje gehad. De vele kleine kinderen waren geen probleem. De eigenaren waren meegaand en ontspannen. De service was uitstekend eten goed en op verzoek hadden we hele goede wijnen uit de kelder op tafel. De moeite waard een onvergetelijke avond. Dank jullie allemaal.


9.6
Gemiddelde
Sam
4 maart 2017
Unieke, geweldige plek met verrassende menukeuze
Na aantal keren erg goed geluncht te hebben in Het Arsenaal, nu 's avonds gegeten. Beide gekozen voor tapas als hoofdgerecht. Wederom perfect, verrassende tapaskeuze, goede prijs-/kwaliteitverhouding en fijne bediening. Voor herhaling vatbaar, komen zeker terug!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.