Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kloosterstraat 15, Doesburg52.013251906.13430220Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Natuurlijk, eerlijk, puur. Dat is waar het grand-café voor staat. Want of je nu bij de flexitariërs, carnivoren of vegetariërs hoort: bij Het Arsenaal 1309 kan iedereen z’n honger of lekkere trek stillen.

De gerechten die we serveren, worden gemaakt met ingrediënten die we zoveel mogelijk van dichtbij halen. Bijvoorbeeld uit onze eigen moestuin. Of bij onze kippen (die leggen heerlijke eieren). De varkens in onze tuin belanden na een goed leven uiteindelijk zelf in de keuken. Maar moeilijk doen we er liever niet over.

Want eten - of je nu voor een broodje, een daghap voor de kleine beurs, soep of een compleet menu gaat - moet gewoon lekker zijn. Ons motto is eet smakelijk!

keuken:

Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

parasols aanwezig, Tuin, Binnenplaats 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Het Arsenaal 1309 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Het Arsenaal 13098.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
Inneke
29 mei 2017
Vegetariër
Wij bezochten Het Arsenaal op een vrijdagavond en hadden gelukkig gereserveerd. Dat bleek echt wel nodig. Het is erg gezellig zitten op het terras achteraan. De jonge serveersters hebben weinig kennis van de bierkaart en gedragen zich een beetje kinderlijk. Maar we werden wel vlot bediend en het bordje met broodjes vooraf was erg lekker en fijn. Mijn partner en ik namen een salade geitenkaas als hoofdgerecht. Het was een origineel samengestelde schotel met heerlijke geitenkaas maar de portie was echt te klein als hoofdgerecht.


7.3
Gemiddelde
Chaja
27 mei 2017
Eten op byzondere locatie
Mooi oud gebouw,met historie. we zaten in de tuin aan de achterkant, beetje winderig, maar iedereen wilde voorin het avond zonnetje zitten, dus dat was vol. Eten was ok, niet heel byzonder. Ik kreeg wel varkensvlees, bij het verrassingsplankje, had gevraagd om dat te vermijden. Ik zou zeggen: meer groenten en meer keuze. Prima bediening!


8.3
Gemiddelde
Ineke
21 mei 2017
Heerlijk geluncht
Hartelijke ontvangst. Mooie locatie. Vlotte bediening Heerlijk geluncht


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.