Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kloosterstraat 15, Doesburg52.013251906.13430220Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Natuurlijk, eerlijk, puur. Dat is waar het grand-café voor staat. Want of je nu bij de flexitariërs, carnivoren of vegetariërs hoort: bij Het Arsenaal 1309 kan iedereen z’n honger of lekkere trek stillen.

De gerechten die we serveren, worden gemaakt met ingrediënten die we zoveel mogelijk van dichtbij halen. Bijvoorbeeld uit onze eigen moestuin. Of bij onze kippen (die leggen heerlijke eieren). De varkens in onze tuin belanden na een goed leven uiteindelijk zelf in de keuken. Maar moeilijk doen we er liever niet over.

Want eten - of je nu voor een broodje, een daghap voor de kleine beurs, soep of een compleet menu gaat - moet gewoon lekker zijn. Ons motto is eet smakelijk!

keuken:

Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

parasols aanwezig, Tuin, Binnenplaats 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Het Arsenaal 1309 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Het Arsenaal 13098.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Coleta
25 april 2017
Super gezellige en heerlijke avond
Zeer mooie locatie met kei leuke bediening. Eten is top, allemaal verse streek producten op heerlijke wijze bereid. Al met al een top avond vond een goede prijs. Zeer zeker voor herhaling vatbaar


9.3
Gemiddelde
Theo
24 april 2017
EEN DINER IN HET ARSENAAL MET !$ PERSONEN
Onze gasten en wij ( degene zie afgesproken hadden ) totaal 14 mensen, hebben een prachtige avond gehad met zeer goede maaltijden. Al onze gasten zijn zeer enthousiast over Het Arsenaal.


8.0
Gemiddelde
Jean
23 april 2017
Indrukwekkend en gastvrij genieten
Na een testbezoek van onze programmacommissie besloten wij ons jaarlijks diner met bijna 40 mensen aan Het Arsenaal toe te vertrouwen. In de immense zaal was over de volle lengte onze tafel opgesteld waardoor, in combinatie met het binnenvallende licht van de hoge ramen en de rustieke inrichting, een comfortabele en ontspannen sfeer werd geschapen. Het 3-gangen diner, opgebouwd uit voorradige streekproducten en van goede kwaliteit, sloot prima aan bij de ambiance van dit prachtige historische pand. Door de inzet van extra mensen verliep het uitserveren, ondanks de grootte van de groep, uitstekend. Het Arsenaal had voor heldere menu's gezorgd met toepasselijke wijntips, waardoor zowel de keuze per gang als de te kiezen wijn voorspoedig verliepen. Een aanrader!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.