Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kloosterstraat 15, Doesburg52.013251906.13430220Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Natuurlijk, eerlijk, puur. Dat is waar het grand-café voor staat. Want of je nu bij de flexitariërs, carnivoren of vegetariërs hoort: bij Het Arsenaal 1309 kan iedereen z’n honger of lekkere trek stillen.

De gerechten die we serveren, worden gemaakt met ingrediënten die we zoveel mogelijk van dichtbij halen. Bijvoorbeeld uit onze eigen moestuin. Of bij onze kippen (die leggen heerlijke eieren). De varkens in onze tuin belanden na een goed leven uiteindelijk zelf in de keuken. Maar moeilijk doen we er liever niet over.

Want eten - of je nu voor een broodje, een daghap voor de kleine beurs, soep of een compleet menu gaat - moet gewoon lekker zijn. Ons motto is eet smakelijk!

keuken:

Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

parasols aanwezig, Tuin, Binnenplaats 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Het Arsenaal 1309 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Het Arsenaal 13098.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Peter
23 september 2017
Heerlijk gegeten
Goede ontvangst, adequate bedienimg en het belangrijkste: smaakvolle gerechten.


6.3
Gemiddelde
Robert-Jan
21 september 2017
Lekker gegeten, matige service
Leuk, gezellig restaurant. De menukaart is beperkt, maar desondanks genoeg keuze en het leuke is dat zij producten uit de streek gebruiken. De service deze avond was echter niet goed. Lang moeten wachten op de kaart en het opnemen van de gerechten. Daarnaast duurde het lang dat de gerechten geserveerd werden. Klanten die later binnen kwamen hadden het eten sneller. De koffie aan het einde kregen we wel aangeboden. Zonde van de service, want anders was de score ruim voldoende geweest.


10.0
Gemiddelde
Ruud
18 september 2017
Een dag Doesburg georganiseerd door Het Arsenaal 1309, Doesburg
Een dagje Doesburg met onze vrijwilligers en staf van Museum Kasteel Wijchen, volledig georganiseerd door Het Arsenaal 1309 in Doesburg. Perfect georganiseerd, van de ontvangst met koffie en gebak, de rondleiding door Doesburg met stadsgidsen, de uitstekende lunch, het bezoek aan het Mosterdmuseum en museum De Roode Toren tot en met de afsluitborrel. Dank aan alle medewerkers van Het Arsenaal, de stadsgidsen en de beide musea.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.