Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kloosterstraat 15, Doesburg52.013251906.13430220Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Natuurlijk, eerlijk, puur. Dat is waar het grand-café voor staat. Want of je nu bij de flexitariërs, carnivoren of vegetariërs hoort: bij Het Arsenaal 1309 kan iedereen z’n honger of lekkere trek stillen.

De gerechten die we serveren, worden gemaakt met ingrediënten die we zoveel mogelijk van dichtbij halen. Bijvoorbeeld uit onze eigen moestuin. Of bij onze kippen (die leggen heerlijke eieren). De varkens in onze tuin belanden na een goed leven uiteindelijk zelf in de keuken. Maar moeilijk doen we er liever niet over.

Want eten - of je nu voor een broodje, een daghap voor de kleine beurs, soep of een compleet menu gaat - moet gewoon lekker zijn. Ons motto is eet smakelijk!

keuken:

Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

parasols aanwezig, Tuin, Binnenplaats 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Het Arsenaal 1309 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Het Arsenaal 13098.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Pierre
22 juli 2017
Lunch met fietsgroep
We kregen een soepje, 3 belegde broodjes en 2 paddestoelkroketjes, lekker en verzorgd. Dat alles voor 10 €. Mooi historisch pand, mooi tuinterras, vriendelijke bediening. Een aanrader!


9.0
Gemiddelde
Andre
17 juli 2017
snelle lunch
Met alle collega's in de middag pauze even snel lunchen en van te voren gereserveerd en bestelling doorgegeven. Toen we aan kwamen hadden we ook direct alles op tafel zoals is afgesproken. Echt geweldig!! Kwaliteit was uitstekend, de prijs is wat aan de hoge kant.


8.6
Gemiddelde
Jan
15 juli 2017
lunch & diner
Wij waren aanwezig met een vriendengroep van 10 personen met als unanieme mening : prijs/kwaliteit prima ; sfeer uitstekend ; service perfect !!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.