Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Kloosterstraat 15, Doesburg52.013251906.13430220Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Natuurlijk, eerlijk, puur. Dat is waar het grand-café voor staat. Want of je nu bij de flexitariërs, carnivoren of vegetariërs hoort: bij Het Arsenaal 1309 kan iedereen z’n honger of lekkere trek stillen.

De gerechten die we serveren, worden gemaakt met ingrediënten die we zoveel mogelijk van dichtbij halen. Bijvoorbeeld uit onze eigen moestuin. Of bij onze kippen (die leggen heerlijke eieren). De varkens in onze tuin belanden na een goed leven uiteindelijk zelf in de keuken. Maar moeilijk doen we er liever niet over.

Want eten - of je nu voor een broodje, een daghap voor de kleine beurs, soep of een compleet menu gaat - moet gewoon lekker zijn. Ons motto is eet smakelijk!

keuken:

Grand Café

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

parasols aanwezig, Tuin, Binnenplaats 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Het Arsenaal 1309 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Het Arsenaal 13098.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Heidi
24 oktober 2016
Heerlijk!
Afgelopen vrijdag ben ik met mijn 3 pubers bij Het Arsenaal gaan eten en het was echt top! Voor een gezin met daarin een vleeseter, een veganist, iemand die alleen biologisch vlees wil eten en iemand die eigenlijk weinig lekker vind is het vaak een uitdaging om een geschikt restaurant te vinden. Nou, we hebben bij het Arsenaal alle vier heerlijk gesmuld. Onze borden waren leeg en onze buiken voldaan. De bediening was persoonlijk, gastvrij, gezellig en ongedwongen. Echte vakmensen die iets neerzetten vanuit het hart en het blijkt ook nog een familiebedrijf te zijn. Het restaurant zat bomvol en toch was er ruimte voor een ontspannen praatje. Het restaurant is gezellig, sfeervol ingericht en de kwaliteit prijsverhouding was goed. Mocht je in Doesburg willen eten. Ik raad je dit restaurant aan. Wij gaan zeker terug want er stond een heleboel lekkers op de kaart.


10.0
Gemiddelde
Jan
23 oktober 2016
Bijzonder leuk en goed adres
Erg leuke avond gehad met prima eten, leuke Ierse live muziek en zeer vriendelijke bediening. Echt en dikke aanrader.


9.3
Gemiddelde
Gerda
12 oktober 2016
het meest sfeervolle restaurant dat ik ken
Iedere zaterdag middag ontmoeten wij elkaar aan de Stamtafel in Het Arsenaal. De sfeer en de vriendelijke en persoonlijke bediening hebben ertoe bijgedragen dat deze wekelijkse bijeenkomst een groepje losse kennissen transformeerde tot een betrokken vriendenclub.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland