Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Terweeweg 2-4, Oegstgeest52.176506304.47011560FransAziatisch

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In ons sfeervolle restaurant met haar warme Parijse tintje bent u van harte welkom voor ontbijt, kleine of uitgebreide lunch, diner of de Franse Tafel.

De Franse Tafel
Een gevoel alsof je aanschuift bij goede vrienden in Frankrijk. La Douce France op tafel. Goed gevuld met smakelijke streekgerechten; € 37,50

Wines & Bites
Dat is genieten van heerlijke kleine gerechtjes uit de keuken in combinatie met een goed glas wijn; € 27,50

Keukens:

Frans, Aziatisch

Prijzen:

3g-keuzemenu: € 37,50

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Villa De Beukenhof bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Villa De Beukenhof8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
P. Verdegaal
25 september 2016
Villa Beukenhof
Mooi parkeerterrein, gezellige sfeer, super lekker gegeten


5.7
Gemiddelde
Jan
25 september 2016
Teleurstelling
Tsja.... Het verrassingsmenu verraste inderdaad...we vonden de smaak vlak en niet bijzonder. Veel leerlingen die serveerden die niet echt veel wisten te vertellen over de gerechten. ....en het wijnarrangement was een grote teleurstelling. Serveerster zonder enige wijnkennis die alleen iets van het etiket oplas en verder op de meest simpele vraag geen antwoord wist. Jammer, best mooie locatie maar wij komen daar niet meer.


7.0
Gemiddelde
CVApatient
21 september 2016
Lekker eten, met ruimte voor nog een paar puntjes op de i
De aankomst bij Villa Beukenhof zorgde voor verwarring. Als gehandicapte moet ik de kortste weg naar de ingang hebben. De pijltjes wezen niet duidelijk waar die was, en het grind hielp niet mee om van de auto naar het pad te lopen. UIteindelijk zagen we een deur openstaan en daar zijn we naar binnen gegaan. Het hielp dat we de Beukenhof nog kenden van vroeger. Het menu zag er aantrekkelijk uit. Beetje plakkerig bij het aanpakken. Op onze vraag of er nog alcoholvrije cocktails waren, kregen we een verbaasde blik. "we hebben 7up, cola..." Zelf hebben we toen maar de suggestie gedaan van Crodino met Jus d'Orange, en dat kon gelukkig geserveerd worden. Heerlijk voorgerecht, en daarna werd de soep zonder lepeltje geserveerd - hetgeen weer werd rechtgezet toen we er om vroegen. Vanwege mijn beperkte energie vroegen we om een wat snellere service. Die snelheid viel wat tegen, zodat we geen nagerecht hebben genomen maar meteen naar huis zijn gegaan. Al met al een lekkere avond, met wat ruimte voor verbetering.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland