Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oude Zeeweg 63, Noordwijk52.241074704.43108360Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het stijlvol ingerichte restaurant heeft een rijk verleden op culinair gebied. Hier kunt u dagelijks genieten van het ontbijt, lunch of diner.

De Chef de Cuisine en de MaƮtre staan beide met hun brigade borg voor een uitstekend diner of grand buffet. Het restaurant heeft een schitterend uitzicht op de duintuin. De keuken is Frans georiƫnteerd met uitheemse invloeden.

keuken:

Frans

Geopend sinds:

mei 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Alexander Hotel - Restaurant Dylans bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Alexander Hotel - Restaurant Dylans9.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Leonie
23 juli 2017
Wat een leuke bediening!!!!
Heerlijk gegeten bij Dylans maar de gastheer en vrouw van de avond maakten het compleet!! Wat heb ik gelachen.


8.6
Gemiddelde
Tim
20 juli 2017
Gezellige en lekkere avond
Eerst biertje aan de gezellige bar gedronken. De barkeeper is een aardige kerel die van een praatje houdt maar ook verstand van zaken heeft. Later aan tafel leuke bediening. Eten was erg goed. Wij hadden vooraf meerdere gerechtjes en als hoofd de Porterhousesteak. Beide gerechten waren heerlijk. Rode wijn die werd geadviseerd was ook prima


9.0
Gemiddelde
Benny
19 juli 2017
Belgie
Uit eten gaan in Nederland is toch iets anders dan Belgie, maar ik moet toegeven nederland begint beter en beter te worden met de kwaliteit van het eten en DYlans is daar zeker een bewijs van,het eten was lekker goeie huiswijn, dus prijs kwaliteit heel top.Ik kan dus Dylans aanbevelen voor wie een bezoek brengt aan noordwijk aan zee.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.