Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oude Zeeweg 63, Noordwijk52.241074704.43108360Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het stijlvol ingerichte restaurant heeft een rijk verleden op culinair gebied. Hier kunt u dagelijks genieten van het ontbijt, lunch of diner.

De Chef de Cuisine en de MaƮtre staan beide met hun brigade borg voor een uitstekend diner of grand buffet. Het restaurant heeft een schitterend uitzicht op de duintuin. De keuken is Frans georiƫnteerd met uitheemse invloeden.

keuken:

Frans

Geopend sinds:

mei 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Alexander Hotel - Restaurant Dylans bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Alexander Hotel - Restaurant Dylans9.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
KvdB
21 maart 2017
Heerlijke avond gehad.
We hebben een heerlijke avond gehad in Dylans, alles ziet er erg verzorgd uit. Ook voelden we ons echt welkom geheten. de specialiteit van de chef, al het vlees uit de Josper was weer super. Echt een mooi adres voor een gezellige avond met mooi eten. Best grote porties. Mogelijk een beetje meer aandacht van de bediening voor details, lege bordjes en mandjes.


9.0
Gemiddelde
Bart
20 maart 2017
Ideaal voor een romantisch diner!
Romantisch diner aan de ronde tafels! Erg goede bediening en erg lekker eten! Het is een dure avond maar het is het zeker waard! Aanrader!


10.0
Gemiddelde
Fam. Bakker
20 maart 2017
Avondje uit eten ter gelegenheid van 40 jarig huwelijk
We hebben een supergezellige avond gehad bij Dylan's, een aanrader! De bediening was heel vriendelijk en het eten voortreffelijk! We gaan zeker nog eens terug! Fam. Bakker


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.