Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oude Zeeweg 63, Noordwijk52.241074704.43108360Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het stijlvol ingerichte restaurant heeft een rijk verleden op culinair gebied. Hier kunt u dagelijks genieten van het ontbijt, lunch of diner.

De Chef de Cuisine en de MaƮtre staan beide met hun brigade borg voor een uitstekend diner of grand buffet. Het restaurant heeft een schitterend uitzicht op de duintuin. De keuken is Frans georiƫnteerd met uitheemse invloeden.

keuken:

Frans

Geopend sinds:

mei 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Alexander Hotel - Restaurant Dylans bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Alexander Hotel - Restaurant Dylans9.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
Rob
23 april 2017
Topper!!!!!!!
Gisteravond met zijn vieren hier weer een geweldige avond gehad. Alles klopt helemaal vanaf ontvangst bij binnenkomst, ,waarna de avond vervolgens uiteraard begint aan de oergezellige bar, tot en met het afscheid. Gastheer Elliot ( echt een geweldige horeca man in hart en nieren ) en zijn mensen doen er werkelijk alles aan om het je naar de zin te maken. Onze gasten , die hier voor het eerst waren , voelden zich ook gelijk helemaal " thuis". We hebben alle vier genoten van het Dylan maand menu: voorgerecht keuze tussen octopus of eendenborst, hoofdgerecht keuze tussen zeebaars of kalfslende en als afsluiting een heerlijk dessert. Dit alles begeleid door zalige wijnen . Na het diner nog even een drankje aan de oergezellige bar, als afsluiting van een Top avond. Een echte AANRADER!!! Ineke en Rob Tuinstra


9.0
Gemiddelde
Marian
23 april 2017
gezellige avond
Heerlijk met ons gezin gedineerd.gezellige en sfeer volle avond. complimenten aan de kok en medewerkers.


10.0
Gemiddelde
Mira
21 april 2017
Top!
Top gegeten, top bediening en het ziet er geweldig uit!!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.