Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Oude Zeeweg 63, Noordwijk52.241074704.43108360Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het stijlvol ingerichte restaurant heeft een rijk verleden op culinair gebied. Hier kunt u dagelijks genieten van het ontbijt, lunch of diner.

De Chef de Cuisine en de Maître staan beide met hun brigade borg voor een uitstekend diner of grand buffet. Het restaurant heeft een schitterend uitzicht op de duintuin. De keuken is Frans georiënteerd met uitheemse invloeden.

keuken:

Frans

Geopend sinds:

mei 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Alexander Hotel - Restaurant Dylans bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Alexander Hotel - Restaurant Dylans8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.7
Gemiddelde
Patrick
26 oktober 2016
Genoten!
Voortreffelijk gegeten in een verrassend mooi restaurant wat ik niet vaak tegenkom in een hotel. Als starter hadden we verschillende voorgerechten op een plank met extra eendenlever. De restaurantmanager, die voor al zijn gasten aandacht had ondanks een vol restaurant, adviseerde ons er een glas Gewürztraminer bij te drinken. En wat een genot! Voor ons hoofdgerecht kozen we de steak, bereidt op de houtskool grill met huisgemaakte frietjes, salade en op advies een heerlijke Malbec. Aan een dessert kwamen we niet meer toe omdat alles ruim voldoende was. Genoten van het eten, de ambiance en het enthousiasme van de manager en zijn team.


4.0
Gemiddelde
Marianne
16 oktober 2016
eten bij Dylans
Dylans is een onderdeel van het Alexanderhotel in Noordwijk. Met een hoge verwachting zijn wij daar gaan eten. De bijzonder vriendelijke ober gaf ons een tafel achterin het sfeervol ingerichte restaurant. Het voorgerecht was prima, echter waren onze medegasten uitgegeten en huiswaarts vertrokken. We bleven alleen achter in het inmiddels stille gedeelte van het restaurant. Een oplossing was geweest ons te verplaatsen naar het drukkere en gezelligere gedeelte van het restaurant. Nu bleek echter dat voor de floor manager niet elke gast een gast is. Aan de voorzijde was alle aandacht voor de waarschijnlijk overnachtende gasten en wij hadden het gevoel aan de personeelstafel te zitten. Nadat een pas gearriveerde buurman en buurvrouw wel verplaatst werden hebben wij besloten aan deze lijdensweg een einde te maken en te vertrekken. Onze teleurstelling hebben wij kenbaar gemaakt aan een dappere tafeldame. De manager keurde ons geen blik waardig. Dylans is voor ons een absolute teleurstelling. Gelukkig zijn er in Noordwijk ook nog voldoende restaurants waar een gast een gast is!


8.0
Gemiddelde
Aukje
7 oktober 2016
Heerlijk gegeten, een aanrader!!!
Gisteren voor 't eerst samen met 3 vriendinnen hier geborreld en gegeten. Wij vonden de sfeer erg goed en het eten heerlijk. Prijs/kwaliteit verhouding helemaal prima. Vooral de heren van de bediening waren super gastvrij en reuze vriendelijk. Je voelde je echt welkom. Ik zou zeggen, ga er eens heen om het zelf te ervaren!!!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland