Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oude Zeeweg 63, Noordwijk52.241074704.43108360Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het stijlvol ingerichte restaurant heeft een rijk verleden op culinair gebied. Hier kunt u dagelijks genieten van het ontbijt, lunch of diner.

De Chef de Cuisine en de MaƮtre staan beide met hun brigade borg voor een uitstekend diner of grand buffet. Het restaurant heeft een schitterend uitzicht op de duintuin. De keuken is Frans georiƫnteerd met uitheemse invloeden.

keuken:

Frans

Geopend sinds:

mei 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Alexander Hotel - Restaurant Dylans bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Alexander Hotel - Restaurant Dylans9.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
"Jan M"
19 mei 2017
Dylans concept
Voor de gene die een beetje moe wordt c.q. is geworden van standaard.....kan ik Dylans aanbevelen. Een aantal keren nu gegeten met " verschillende gasten" ( dus Engelse, Zweedse en uiteraard ook Nederlansche...) Ieder een kiest en krijgt door de variatie exact wat hij/zij lust. Door de goede service.....dus ook een `' add-on" . Sfeer " breng" je zelf erbij, om dat alles "klopt", geldt het voor dus de anderen ook. Resultaat is dat je een erg goede, smaakvolle en sfeervolle avond hebt gehad. Wij komen gauw weer terug! " Jan M"


10.0
Gemiddelde
Lena
17 mei 2017
Super
Perfect


10.0
Gemiddelde
Hein
15 mei 2017
Culinair genieten
Superlekker gegeten in een sfeervol restaurant. Wij komen al vele jaren naar hotel Alexander en dat Dylans daar nu deel van uitmaakt is lekker meegenomen ! Het personeel is er supervriendelijk en het eten is top, voor een zeer goede prijs ! Beter kan je niet wensen en we kijken al uit naar ons volgende bezoek. Ons complimenten voor het hele Alexander team !!! Jullie verdienen van onze een DIKKE 10


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.