Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Händelstraat 100, Utrecht52.087064905.08490740Europees

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Smoesjes wordt gevormd door Roy van den Brink en Martijn Houterman. Twee ondernemers met een absolute passie voor de Horeca.

Wat centraal staat bij Smoesjes zijn de produkten waar mee gewerkt worden en de beleving van de gast. Alles moet speciaal zijn, een verhaal hebben en een gevoel teweeg brengen. Onze missie is de huidige trend van transparantie naar de gast toe naar een hoger niveau te brengen. Smoesjes staat voor eerlijkheid, nononsense en voor een positieve kijk op het leven!

keuken:

Europees

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2016

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Smoesjes bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Smoesjes8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Maaike
18 maart 2017
Heerlijk gegeten
Heerlijk (vis) gegeten, goeie service! Alleen de wijn (Rioja) was niet niet zo lekker en ook de akoestiek ( kleine ruimte harde muziek) liet te wensen over Maar heerlijk gegeten, vooral ook zeker dd appeltaart als dessert


9.3
Gemiddelde
Nicole
15 maart 2017
Altijd goed!
Ze zijn nog geen jaar open in onze wijk maar al niet meer weg te denken. Een klein eetcafe was zeer welkom. Nu hebben we een eetcafe met een hele goede kok en betaalbaar eten gekregen. Ik gun ze alle goeds, vandaar mijn goede recensie. Anders zou ik ze geheim houden, deze fijne gastheren. Het moet niet te druk worden he? ;-)


8.6
Gemiddelde
JB
25 februari 2017
Origineel, lekker en gemoedelijk
Klein, gezellig eettentje met goede kaart en fijne bediening. Vooral dessert plank met volop keuze viel in de smaak. We komen zeker terug!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.