Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Händelstraat 100, Utrecht52.087064905.08490740Europees

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Smoesjes wordt gevormd door Roy van den Brink en Martijn Houterman. Twee ondernemers met een absolute passie voor de Horeca.

Wat centraal staat bij Smoesjes zijn de produkten waar mee gewerkt worden en de beleving van de gast. Alles moet speciaal zijn, een verhaal hebben en een gevoel teweeg brengen. Onze missie is de huidige trend van transparantie naar de gast toe naar een hoger niveau te brengen. Smoesjes staat voor eerlijkheid, nononsense en voor een positieve kijk op het leven!

keuken:

Europees

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2016

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Smoesjes bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Smoesjes8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Thijs
21 september 2017
ik kom altijd graag terug
Smoesjes heeft heel constant top kwaliteit voor een goede prijs. Met gasten weet ik zeker dat ze het lekker vinden. Zelf zou ik iets meer variatie in de kaart willen.


9.3
Gemiddelde
Maaike
20 september 2017
Leuke plek voor een lunch met een grote groep
Wat een gezellig restaurant. Wij waren er om met een groep collega's een jubileum te vieren. We hebben heerlijk geluncht. Rijkelijk belegde sandwiches en lekker drinksoepje in een gezellige omgeving maakte het een feest om er te komen. Wij komen zeker terug.


6.0
Gemiddelde
Kaatje
11 september 2017
niet te laat gaan eten
We kwamen pas om 19u30 terug uit Duitsland en wilden graag nog in de buurt kunnen eten. gereserveerd om 20u. Het was rustig. drie of vier tafels bezet. Maar er waren gerechten op, zowel van de kaart als 'van de dag'. De bediening was vriendelijk, maar soms wat houterig, onervaren misschien. We kregen de indruk echt de laatste gasten van de dag te zijn, er werd opgeruimd e.d. Allemaal (net) niet verkeerd, maar ook niet echt gezellig. De kwaliteit van het eten is ok, maar zeker niet uitzonderlijk goed. Ik ben benieuwd hoe de lunch is, b.v. een terrine soep. En ook hoe de sfeer is als het wat drukker is.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.