Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Soesterweg 320, Wagenwerkplaats, Amersfoort52.157106105.36402650

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Pop-up restaurant dat volledig bestaat uit gerecyclede materialen. Met een wisselend menu met veel dagverse producten uit de eigen kas en moestuin.

DLC staat voor Daily Local Concept en is afgeleid van de ontwerpers van de inrichting DLC Interiors. Opvallend aan het restaurant is dat het mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft mee te draaien in de maatschappij. Cliënten van Stichting Bikkel hebben geholpen bij de bouw door gebruikte stoelen, tafels, deuren en ramen op te knappen. Gasten kunnen straks binnen eten in een stijlvolle setting, of bij mooi weer terecht op de gezellige veranda. De groenten worden door cliënten van zorgorganisatie Amerpoort gekweekt in eigen kas en moestuin.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van DLC pop-up restaurant bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over DLC pop-up restaurant8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
-
22 mei 2017
Heerlijk gegeten!
Hele leuke ambiance en aparte combinaties van ingrediënten. Bediening kan nog wel wat beter. We gaan zeker nog een keer terug!


8.3
Gemiddelde
Miriam
21 mei 2017
Gemoedelijke sfeer, prima eten
Wat een fijne bediening bij DLC. Hartelijk welkom, tijdig alle gerechten en drankjes (eerst even proeven) en het glas dat om ging werd snel opgeruimd en vervangen. Makreelfilet was zalig, de entrecote was ook lekker maar had wel wat zeentjes. Leuke plek, goed eten, aardige mensen, prima!!


8.3
Gemiddelde
Henk
21 mei 2017
Prettig restaurant in Amerikaanse stijl
Het restaurant ziet er een beetje Amerikaans uit: veel hout en een golfplaten dak. Gemoedelijke sfeer, vooral door de buitengewoon vriendelijke en attente bediening. Ze doen alles om het je naar de zin te maken. Het eten is lekker. Niet te ingewikkelde en smakelijke gerechten voor een redelijke prijs. De kaart is niet erg uitgebreid, maar er staat voor elk wat wils op. Het vraagt enige lef om een restaurant te beginnen dat een kilometer of 3 buiten de restaurantrijke binnenstad staat, maar DLC zou wel eens een succes kunnen worden.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.