Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Soesterweg 320, Wagenwerkplaats, Amersfoort52.157106105.36402650

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Pop-up restaurant dat volledig bestaat uit gerecyclede materialen. Met een wisselend menu met veel dagverse producten uit de eigen kas en moestuin.

DLC staat voor Daily Local Concept en is afgeleid van de ontwerpers van de inrichting DLC Interiors. Opvallend aan het restaurant is dat het mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft mee te draaien in de maatschappij. Cliënten van Stichting Bikkel hebben geholpen bij de bouw door gebruikte stoelen, tafels, deuren en ramen op te knappen. Gasten kunnen straks binnen eten in een stijlvolle setting, of bij mooi weer terecht op de gezellige veranda. De groenten worden door cliënten van zorgorganisatie Amerpoort gekweekt in eigen kas en moestuin.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van DLC pop-up restaurant bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over DLC pop-up restaurant8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Rob
24 juni 2017
Toprestaurant!
Fantastische avond met Nieuw Zeelandse familie. Heerlijk eten, super bediening (bedankt Tom! En Sebas en Marcia) en toplocatie. Absolute aanrader.


10.0
Gemiddelde
Storm
19 juni 2017
Genoten!
Het was voortreffelijk. Veel positieve verhalen gehoord over dit eettentje dus de verwachtingen waren relatief hoog! Niets was minder waar. Bediening was ontzettend attent en erg spontaan, eten van prima kwaliteit en je proef de eerlijke producten die in de gerechten verwerkt zijn. Wij komen zeker terug!


6.0
Gemiddelde
Vincent
17 juni 2017
Kan beter
Het personeel was zeker vriendelijk, maar naar mate de avond vorderde steeds meer bezig met kletsen dan met bedienen. Jammer, want het begon zeer zorgzaam. De carpaccio was erg dik gesneden, waardoor je lang moest kauwen. hoewel de afzonderlijke ingrediënten wel lekker waren kwam dat het gerechtje niet ten goede... De spinazietaart was wat aan de zoute kant en de olijven die bij de zeebaars geserveerd werden waren gedeeltelijk verbrand. De lemon curd was goed. En de Verdejo ook heerlijk. Superleuk pandje en een mooi concept maar het kan wel beter.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.