Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Soesterweg 320, Wagenwerkplaats, Amersfoort52.157106105.36402650

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Pop-up restaurant dat volledig bestaat uit gerecyclede materialen. Met een wisselend menu met veel dagverse producten uit de eigen kas en moestuin.

DLC staat voor Daily Local Concept en is afgeleid van de ontwerpers van de inrichting DLC Interiors. Opvallend aan het restaurant is dat het mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft mee te draaien in de maatschappij. Cli├źnten van Stichting Bikkel hebben geholpen bij de bouw door gebruikte stoelen, tafels, deuren en ramen op te knappen. Gasten kunnen straks binnen eten in een stijlvolle setting, of bij mooi weer terecht op de gezellige veranda. De groenten worden door cli├źnten van zorgorganisatie Amerpoort gekweekt in eigen kas en moestuin.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van DLC pop-up restaurant bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over DLC pop-up restaurant8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Margriet
14 januari 2017
Wat een aanwinst voor de Wagenwrrkplaats in Amersfoort!
Erg goed eten op een fijne plek met servicegericht personeel. Aanrader!


9.6
Gemiddelde
Kees
11 januari 2017
Weer lekker gegeten bij gezellig DLC Amersfoort.
Opnieuw lekker gegeten en genoten van de gezellige sfeer en de vriendelijke bediening, deze keer met vrienden die DLC nog niet kenden. De mensen in de bediening verstaan hun vak en je merkt dat ze het fijn vinden dat je er bent. We hebben genoten van verschillende gerechten van de vernieuwde kaart. In de kas is het koud in deze tijd van het jaar. Er doorheen lopen geeft wel een leuke indruk hoe gezellig het ook daar is. Dat is geen belemmering om alleen in de zomer te komen. Het hele jaar door goed eten en gezellig, dat is DLC.


8.0
Gemiddelde
Herman
10 januari 2017
Op zoek naar onbekend Amersfoort
Eindelijk toch eens afgereisd naar Soesterkwartier. Effe puzzelen voordat we het restaurant vonden. Wat n leuke ambiance, wat n zorgvuldige, correcte en leuke bediening. Het concept spreekt ons erg aan en het uiterlijk van het eten eveneens: prachtig opgediend. Een goedkope snelle hap is het niet maar een heerlijk avondje uit zeker wel. Ben benieuwd naar de sfeer in de warmere maanden.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.