Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Soesterweg 320, Wagenwerkplaats, Amersfoort52.157106105.36402650

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Pop-up restaurant dat volledig bestaat uit gerecyclede materialen. Met een wisselend menu met veel dagverse producten uit de eigen kas en moestuin.

DLC staat voor Daily Local Concept en is afgeleid van de ontwerpers van de inrichting DLC Interiors. Opvallend aan het restaurant is dat het mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft mee te draaien in de maatschappij. Cliƫnten van Stichting Bikkel hebben geholpen bij de bouw door gebruikte stoelen, tafels, deuren en ramen op te knappen. Gasten kunnen straks binnen eten in een stijlvolle setting, of bij mooi weer terecht op de gezellige veranda. De groenten worden door cliƫnten van zorgorganisatie Amerpoort gekweekt in eigen kas en moestuin.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van DLC pop-up restaurant bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over DLC pop-up restaurant8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.7
Gemiddelde
JM
22 oktober 2016
Een ontspannen avond uit eten!
Wat een fijne plek om met vriendinnen of familie een middag of avond te zijn. Wij hebben in de zomer met mooi weer op de veranda gezeten en wilden absoluut een keer terug. Het restaurant is gezellig aangekleed van binnen, huiskamer gevoel. Brocante , vintage, "Libelle" en "ariadne @home" idee. De menukaart is verrassend, bijzondere combinaties, mooi opgemaakte gerechten en vooral erg lekker. De bediening is er alleraardigst en gastvrij. Zoals het hoort te zijn. Een nieuwe ontdekking buiten het centrum van Amersfoort en zeer goed bereikbaar met de auto, fiets en ov.


8.3
Gemiddelde
Hanneke
22 oktober 2016
Sfeervolle gezellige avond
Wederom heerlijk gegeten bij DLC, wat is dit een sfeervolle plek. Met zo veel oog voor detail ingericht en het eten is echt heerlijk. Aanrader!!


9.0
Gemiddelde
Rick en Ria
21 oktober 2016
etentje DLC
het eten was prima en de bediening goed en gezellig!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland