Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Soesterweg 320, Wagenwerkplaats, Amersfoort52.157106105.36402650

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Pop-up restaurant dat volledig bestaat uit gerecyclede materialen. Met een wisselend menu met veel dagverse producten uit de eigen kas en moestuin.

DLC staat voor Daily Local Concept en is afgeleid van de ontwerpers van de inrichting DLC Interiors. Opvallend aan het restaurant is dat het mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft mee te draaien in de maatschappij. Cli├źnten van Stichting Bikkel hebben geholpen bij de bouw door gebruikte stoelen, tafels, deuren en ramen op te knappen. Gasten kunnen straks binnen eten in een stijlvolle setting, of bij mooi weer terecht op de gezellige veranda. De groenten worden door cli├źnten van zorgorganisatie Amerpoort gekweekt in eigen kas en moestuin.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van DLC pop-up restaurant bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over DLC pop-up restaurant8.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Gerda
18 februari 2017
altijd lekker
Review kun je dit niet noemen. of toch? Altijd sfeervol en heerlijk eten.


10.0
Gemiddelde
Miranda
15 februari 2017
DLC Restaurant Amersfoort
Zondagavond gegeten met vrienden bij DLC Restaurant, dat was voor herhaling vatbaar. Superleuke locatie, heerlijk vers eten en lekkere wijn. Ik had de risotto (verrukkelijk) mijn vriendin heerlijk mals vlees en de mannen de hamburger die op zondag op het menu staat met een speciaal biertje . Prijs/kwaliteit is helemaal in orde. Bediening ook helemaal top, hele leuke vrouw die ook goede humor heeft. Wij zijn fan van DLC geworden en komen hier zeker nog eens terug. In de zomer hebben ze ook een heerlijk terras.


8.3
Gemiddelde
Leonie
11 februari 2017
Wat een fijne plek!
Zo fijn om hier te eten, erg gezellige ambiance lekker eten en aardige bediening. Ik kom er graag!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.