Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Soesterweg 320, Wagenwerkplaats, Amersfoort52.157106105.36402650

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Pop-up restaurant dat volledig bestaat uit gerecyclede materialen. Met een wisselend menu met veel dagverse producten uit de eigen kas en moestuin.

DLC staat voor Daily Local Concept en is afgeleid van de ontwerpers van de inrichting DLC Interiors. Opvallend aan het restaurant is dat het mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft mee te draaien in de maatschappij. Cliënten van Stichting Bikkel hebben geholpen bij de bouw door gebruikte stoelen, tafels, deuren en ramen op te knappen. Gasten kunnen straks binnen eten in een stijlvolle setting, of bij mooi weer terecht op de gezellige veranda. De groenten worden door cliënten van zorgorganisatie Amerpoort gekweekt in eigen kas en moestuin.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van DLC pop-up restaurant bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over DLC pop-up restaurant8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Danielle
23 juli 2017
Wat wordt je hier blij van!
Voor de tweede keer bij DLC gegeten. Wat een heerlijk restaurant. Niet alleen het eten,maar de hele sfeer is geweldig. Heerlijk buiten gegeten maar eerst nog even langs de parkieten en de kipjes om te aaien. Volgend jaar wordt ik 50 en hoop ik dat ik hier een klein feestje kan geven. Ik ben er verliefd op!!


10.0
Gemiddelde
ALGER
17 juli 2017
van de ene verbazing in de andere
We zjjn wel wat gewend en verwend. Ik w te klein. Tempo uitstekend, alles op het juiste moment. Geen enkel teken dat we weg moesten, we waren er om 7 en gingen tegen 12 weg Bij alles goed advies Een medewerker, die voor makelaar studeert, maar een grote kennis heeft van wijn. Kent zelfs een specialiteit als Amarone (!). Ik kende de chileense wijn niet, goed advies, lijkt er een beetje op.ik was er met een mevrouw (84) die ik in 20 jaar niet had gezien en wilde bloemen, voor haar, om mee te nemen. Prachtige bos en de andere bos werd weggehaald. Een paar kleine adviezen. ik vroeg of ik een "doggybag"kon krijgen, mevrouw wil alles opeten (weggooien is echt "een zonde".Dat mocht niet, begrijp ik niet. oon al 26 jaar in Belgie, ben bovendien, van nabij betrokken geweest bij Excelsior De L' Europe. Ik had bij Heineken een eigen directie restaurant met een kok en bedienend personeel Was er met een mevrouw (84), die ik in 20 jaar niet had gezien en wilde graag rustig zitten en ik had gevraagd om een bos bloemen. Alles geregeld de andere bos werd weggehaald! Het eten was zeer goed, kaart afgewogen, porties niet te groot en niet te klein Ik wilde de fles wijn kopen. Dat kon maar tegen de volle kaartprijs! Dat vind ik dan weer zonde. Gewone commerciele prijs, eventueel minimaal een doos. kunt.Is geen logische entree (parkeerplaats). Staat ook niet aangegeven.Gemakkelijk te verhelpen leuning ik kon niet met visa betalen. Eventueel zet u de fee aan visa er bovenop, ik hou er niet van met veel cash rond te lopen Nu geen probleem, maar als ik in september terug kom met twintig man? De prijzen zijn te laag voor wat het is, kan zonder probleem 10€ p.p duurder.per couvert.De adviezen zijn oplossingen, die ook door anderen worden gebruikt Voor iemand met Parkinson is het moeilijk binnen komen. Ik heb later gezien dat je buiten om kunt. Gemakkelijk te verhelpen, leuning of glooiend. DLC is moeilik te vinden. Signalisatie!, Mag niet, maar de aanhouder wint,blijven plaatsen ook al halen ze ze weg. Daarnaast aanvragen bij ANWB en gemeente. Ik kom terug, dit wordt voor Nederland het "stam"-restaurant Als laatste opmerking: gasten, die jullie verdieneen. En dat alweer is een eigen verdienste. complimenten, proficiat en tot spoedig ziens, bedankt Tom Scheffer en crew!


8.3
Gemiddelde
Martin
16 juli 2017
Gezellige avond
Geweldige sfeer en ambiance. Eten was heerlijk maar de baveatte van rund wel wat taai. Maar de rest was zo gezellig en goed dat we geen opmerking gemaakt hebben.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.