Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Soesterweg 320, Wagenwerkplaats, Amersfoort52.157106105.36402650

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Pop-up restaurant dat volledig bestaat uit gerecyclede materialen. Met een wisselend menu met veel dagverse producten uit de eigen kas en moestuin.

DLC staat voor Daily Local Concept en is afgeleid van de ontwerpers van de inrichting DLC Interiors. Opvallend aan het restaurant is dat het mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft mee te draaien in de maatschappij. Cliƫnten van Stichting Bikkel hebben geholpen bij de bouw door gebruikte stoelen, tafels, deuren en ramen op te knappen. Gasten kunnen straks binnen eten in een stijlvolle setting, of bij mooi weer terecht op de gezellige veranda. De groenten worden door cliƫnten van zorgorganisatie Amerpoort gekweekt in eigen kas en moestuin.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van DLC pop-up restaurant bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over DLC pop-up restaurant8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
29 december 2017
Kerst
Heerlijk genoten van een shared dining kerst diner. Bijzondere ingericht restaurent met aangrenzend een kas waar het een en ander zelf verbouwd word! Leuke ervaring!!!


9.0
Gemiddelde
Rob
1 oktober 2017
Heerlijk!
Op zaterdagavond met z'n vieren bij DLC gegeten. Mooi restaurant met duurzaamheid hoog in het vaandel. Kundige bediening, erg hartelijk en gastgericht. Verrassende menukaart met ruime keuze en smakelijke combinaties! Prijzen prima in verhouding tot de geboden kwaliteit. Chefkok Sanne en haar brigade snappen hoe culinair genot werkt. Hulde en een aanwinst voor Amersfoort!


8.0
Gemiddelde
Diane
25 september 2017
Goed eten op een onverwachte, gezellige plek
Goed, gezond eten, fijne plek


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.