Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Soesterweg 320, Wagenwerkplaats, Amersfoort52.157106105.36402650

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Pop-up restaurant dat volledig bestaat uit gerecyclede materialen. Met een wisselend menu met veel dagverse producten uit de eigen kas en moestuin.

DLC staat voor Daily Local Concept en is afgeleid van de ontwerpers van de inrichting DLC Interiors. Opvallend aan het restaurant is dat het mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft mee te draaien in de maatschappij. Cli├źnten van Stichting Bikkel hebben geholpen bij de bouw door gebruikte stoelen, tafels, deuren en ramen op te knappen. Gasten kunnen straks binnen eten in een stijlvolle setting, of bij mooi weer terecht op de gezellige veranda. De groenten worden door cli├źnten van zorgorganisatie Amerpoort gekweekt in eigen kas en moestuin.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

april 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van DLC pop-up restaurant bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over DLC pop-up restaurant8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
Peter
28 april 2017
Weer een geweldige avond in dit gezellige en sfeervolle restaurant
Ik en mijn tafelgenoten hebben weer genoten van de ambiance, de service en het heerlijke eten. Ik ga voor een 10-.


6.0
Gemiddelde
Wolter Strijker
24 april 2017
DLC Amersfoort blijf je best doen
Wij hebben een gezellige avond gehad, miste wel een beetje de communicatie tussen het personeel. Samen met mijn kleinzoon Juda die heel verbaast was dat er i.p.v. komkommer bleekselderij op zijn bord lag en dat zijn menu als laatste werd geleverd was jammer. Mijn menu Asperges met beenham en krieltjes met een gepocheerd ei, miste naar mijn mening zijn doel, de kriel aardappelen waren vervangen door koude aardappelpuree en de asperges kunnen de volgende keer wel beter worden geschild, de extra bijbestelde frieten maakte dat enigszins goed. Ik heb in het verleden wel beter gegeten, Blijf je best doen. Ondanks alles toch bedankt Wolter.


9.0
Gemiddelde
Monique
23 april 2017
Heerlijk eten, knus en luxe tegelijk.
Wat een prachtplek dit restaurant op deze locatie. En het restaurant zelf mag er ook wezen. Klein, veel bloemetjes, prachtig ingericht met gebruikte spulletjes, erg sfeervol. De gerechten waren heerlijk en luxe, porties groot genoeg. Prijs prima betaalbaar. Echt een aanrader.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.