Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Hof 8, Amersfoort52.156772105.38943930KipGrill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Welkom bij Hop en Hen. Kip en bier is wat je hier voornamelijk vindt. Gelegen op de Hof in het centrum van Amersfoort. Met onze Ubert kippengril, uitgebreide bierkaart en de optie om je eigen taptafel te reserveren maken het de ideale plek voor lunch, borrel en/of diner.

Keukens:

Kip, Grill

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Hop en Hen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Hop en Hen8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Mathijs
20 januari 2017
Een heuse experience
Gegeten bij Hop&Hen, zoals de naam het doet vermoeden, is het een Hop&Hen experience. Erg luidruchtig (kippenhok). Het wachten voordat ze kwamen opnemen wat we wilden eten duurde erg lang, vervolgens was de opvolging wel snel. De menukaart bleef alleen heel lang op tafel liggen. Eten is in ruime porties, de bijgerechten vullen je hoofdgerecht goed aan. Gewoon prima stukkie kip!


9.0
Gemiddelde
Erik
29 december 2016
Gezellig en verzorgd!
Heel fijne bediening. Veel oog voor de gast. Het was erg druk en onderbezet, maar ongemakken en lang wachten werd zo klantvriendelijk opgelost. Het was helemaal geen punt om iets langer te wachten. Bovendien werdbyey beloond ket heerlijk overvloedig eten. Topkeuze!


10.0
Gemiddelde
Marcel
21 december 2016
Hop en Hen
Gezelllig met 8 man gegeten, tafel met eigen biertap, vanwege een niet al te uitgebreide kaart ons door de chef laten verrassen, dat was helemaal top.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.