Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Hof 8, Amersfoort52.156772105.38943930KipGrill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Welkom bij Hop en Hen. Kip en bier is wat je hier voornamelijk vindt. Gelegen op de Hof in het centrum van Amersfoort. Met onze Ubert kippengril, uitgebreide bierkaart en de optie om je eigen taptafel te reserveren maken het de ideale plek voor lunch, borrel en/of diner.

Keukens:

Kip, Grill

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Hop en Hen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Hop en Hen8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
LK
25 februari 2017
Dubbel gevoel
Prettige ruimte, eten goed maar niet speciaal, vriendelijk personeel alleen niet oplettend. We hadden 2 maïskolven besteld als vooraf. Dit was niet goed begrepen, want we kregen er maar 1 (jammer genoeg want deze waren heerlijk). Bij het hoofdgerecht hadden we patatjes van zoete aardappel besteld, maar kregen gewone. Later werden nog wel de juiste gebracht, maar dit duurde erg lang en moesten we nog een keer extra om vragen. Wel netjes dat we deze uiteindelijk niet hoefde af te rekenen. Aan het eind hadden we een muntthee en een citroenthee besteld en toen kregen we een kop warm water met alleen schijfjes Citroën 😳.Ik weet niet of ik er snel nog een keer heen zal gaan.


7.0
Gemiddelde
Andrea
18 februari 2017
Redelijk
Wijnglas was niet schoon. De kip was lauw.Hebben we doorgegeven , kregen netjes een nieuw bord maar zonder saus Moest wachten en na aandringen kwam de saus . Al met al geen echte zorg voor de gast en het eten


9.0
Gemiddelde
Martine
30 januari 2017
Sfeervol restaurant met lekker eten
Goeie service, leuk restaurant, lekker eten. Vond alleen de hoeveelheid eten nogal flink, we konden niet alles op en dat is altijd jammer. Iets kleinere porties mogen van mij. Dit restaurant heeft een erg gezellige sfeer en is modern ingericht. Kan het aanraden, net als de wijnbar en het visrestaurant welke van dezelfde eigenaressen zijn.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.