Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Hof 8, Amersfoort52.156772105.38943930KipGrill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Welkom bij Hop en Hen. Kip en bier is wat je hier voornamelijk vindt. Gelegen op de Hof in het centrum van Amersfoort. Met onze Ubert kippengril, uitgebreide bierkaart en de optie om je eigen taptafel te reserveren maken het de ideale plek voor lunch, borrel en/of diner.

Keukens:

Kip, Grill

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Hop en Hen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Hop en Hen8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
JGC
2 augustus 2017
Mmm
Hop & Hen, Aardig en vriendelijk bedienend personeel maar onprofessioneel. Wij wezen er op dat er bij een bepaalde biersoort echt een ander glas hoorde en daar werd nors op gereageerd. Met het afruimen van het voorgerecht werd verteld dat het hoofdgerecht al klaar was. ā‚¬140 voor wat kipgerechten voor 5 zonder dessert, flink aan de prijs. Wel lekker gegeten. Duidelijk eigenaar zonder passie die een slaatje wil slaan uit dit momenteel populaire concept.


9.0
Gemiddelde
Nathalie
26 juni 2017
Top tent!
Bier en Kip: op zich al een goede combi. Maar de kip (probeer eens een halve met groenten on-the-side) is ook nog eens Echt fantastisch en er is een ruime keuze aan speciaal biertjes! Bediening is trouwens ook nog eens erg goed; Top!


5.6
Gemiddelde
Jans
24 juni 2017
Niet wat we hadden verwacht
De bediening is jong en onervaren. Je moet vrij lang wachten op eigenlijk alles. Nadat wij aan drie verschillende mensen de rekening hadden gevraagd en deze na een half uur nog niet kwam, zijn we zelf maar gaan afrekenen bij de bar. Op geen enkele manier is de kwaliteit te vergelijken met de Pastinaeck. Het eten was prima, maar weinig bijzonder. Wij zoeken de volgende keer naar een andere tent in Amersfoort.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.