Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Dr. C. Voogdplein 90a, Leerdam51.892657005.09662890Eetcafé

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Eetcafé de Knijp is uitermate geschikt voor een uitgebreid diner, een gezellige borrel of een lekkere lunch. Ook met een grote groep bent u van harte welkom en het maken van buffetten of verzorgen van recepties doen wij graag!

keuken:

Eetcafé

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

maart 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Eetcafé De Knijp bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Eetcafé De Knijp8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
M
17 augustus 2017
Prijzig
Heerlijk gegeten maar niet goedkoop


8.6
Gemiddelde
Hein
15 augustus 2017
dineren tijden het Leerdamse zomerfeest
Erg benieuwd omdat goed een jaar geleden we nog al wat tegen de bediening in te brengen hadden ( vragen of je de desert kaart wilt hebben terwijl je je hoofdgerecht nog moet krijgen, meerdere keren om je bestelde drinken moest vragen en meer van dat soort zaken. DAT was toen. Nu liep het goed was het team op elkaar ingespeeld en wist men wat er gedaan moest worden. Bediening was gewoon goed, leuk en spontaan. Als je dan ook nog in ogenschouw neemt dat het erg snel stil werd vanwege het Leerdamse zomerfeest was het zeker goed. we kregen alle tijd en de sfeer bleef goed. Het eten is ook nu goed bevallen, leuke vaste onderdelen op de kaart en dan het wisselende deel goed geprepareerd leuk opgemaakt echt een eetcafe!


7.0
Gemiddelde
Marloes
11 augustus 2017
Etentje
Eten was goed, de porties groente en frietjes minimaal. Met 4 personen krijg je een bakje frietjes en er ligt een kleine hoeveelheid groente op je bord. Een schaaltje met salade zou geen overbodige luxe zijn. Het toetje was heerlijk maar liet wel erg lang op zich wachten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.