Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Plaats 25, Den Haag52.079593304.30978600YoghurtbarBiologisch

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Biologisch en puur! Yoghurt Barn in Den Haag: healthy pleasure en Loei lekker!

Keukens:

Yoghurtbar, Biologisch

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via deliveroo
Klik hier indien u eigenaar of manager van Yoghurt Barn bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Yoghurt Barn8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Nathalie
24 september 2017
Heerlijke hightea
Aparte maar echt super lekkere hightea gehad!! Heerlijk met joghurtjes gecombineerd met fruit,granola,chocolade stukjes,brownie enz. Verse biologische sapjes. Maar natuurlijk ook thee en stukjes taart en als afsluiting mochten we nog een frozen yoghurt ijse maar dat konden we niet meer op en kregen daar een tegoedbon voor....prima geregeld vind ik! Ook leuke en aardige bediening.


7.0
Gemiddelde
Theresia
21 september 2017
Yoghurt Barn HihgvTea
Ga vooral met een lege maag naar deze High Tea: je komt wat smaak en caloirien volop aan je trekken. En......... ophouden met die aparte theezakjes en lauw water uit de Qooker. Geef de , frisogende, servicegerichte medewerkers de mogelijkheid die lekkere thee op topniveau te serveren: een pot echt hete thee van jouw keuze geserveerd in een knalhete dubbelwadige theepot. Gewoon High Tea dus Yoghurt Barn, zoals jullie beloofden.


10.0
Gemiddelde
Marianne en Lies
19 september 2017
Heerlijk genieten!
Maandag heerlijk genoten van een brunch, gekregen van mijn dochter voor mijn verjaardag. Vooral de yoghurt met toppings, de verse croissant met jam, het rogge krentenbrood en de lekkere smooties, het was in 1 woord: geweldig! Hartelijk bedankt!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.