Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Plaats 25, Den Haag52.079593304.30978600YoghurtbarBiologisch

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Biologisch en puur! Yoghurt Barn in Den Haag: healthy pleasure en Loei lekker!

Keukens:

Yoghurtbar, Biologisch

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via deliveroo
Klik hier indien u eigenaar of manager van Yoghurt Barn bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Yoghurt Barn8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.3
Gemiddelde
Hermien
22 juli 2017
Het kan beter!
Al eerder een high tea gedaan. Dat was goed bevallen. Daarom nogmaals gereserveerd. Dit keer was het duidelijk stukken minder. Alles moesten we vragen servetten en omdat alles zo van het dienblad af eten is niet handig. Daarom maar wat schoteltjes gaan halen. Dit zou eigenlijk standaard moeten zijn. Je krijg alleen bestek in een glas met te weinig servetten dus. Het blad werd door een jongeman neergezet en uitleg gegeven. Het brood en de yoghurtjes zijn heerlijk. Verder komt niemand iets vragen bv is het naar wens heeft u nog iets nodig. Één tip waarom niet wat verschillende kleine glaasjes met sap ipv 3 grote potten met één smaak per pot. Ik kom vast nog wel eens een yoghurtje eten maar een high tea doe ik niet meer.


9.3
Gemiddelde
Marco
18 juli 2017
Heerlijk
Wij hebben hier een hightea gedaan; een geweldige manier om veel verschillende yoghurts en hapjes uit het assortiment te proeven. De hightea wordt op een enorme schaal aangeboden en biedt zoveel dat je het flink je best moet doen om al dat lekkers op te krijgen..


9.3
Gemiddelde
Bila
6 juli 2017
Heerlijke high tea
Gezellige middag gehad. Service was heel goed. Ik zal zeker vaker langskomen:) Top en dank voor de 'happy Bday' bord in caramel letters!!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.