Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Orthenstraat 5-7, Den Bosch51.690629105.30158510Yoghurtbar

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Biologisch en puur! Yoghurt Barn in Den Bosch: healthy pleasure en Loei lekker!

keuken:

Yoghurtbar
Klik hier indien u eigenaar of manager van Yoghurt Barn bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Yoghurt Barn8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


4.7
Gemiddelde
Sanne
25 oktober 2016
Leuke high-tea, matige bediening
Afgelopen zondagmiddag ben ik met 4 vriendinnen wezen high-teaen bij de Yoghurt Barn in Den Bosch. Nadat ik aangaf gereserveerd te hebben, bleek er geen tafel voor ons klaar te staan. De (nogal slecht verstaanbare) ober achter de toonbank gaf aan dat we gewoon ergens konden gaan zitten. Kennelijk was het die dag nogal druk, aangezien er op bijna alle tafels vuile kopjes stonden. Nadat we een tafel gevonden hadden, schoof de ober een tafel aan, zodat we wat ruimer konden zitten. De kopjes en de theesoorten werden neergezet. De pot thee werd zo lomp neer gezet dat een van mijn vriendinnen bijna kokend water over zich heen kreeg. Over de high tea zelf hebben we geen aanmerkingen, dit was allemaal erg lekker en bovendien ruim voldoende! Nadat we zo'n 2 uur gegeten en gedronken hadden kwam de ober eindelijk langs en vroeg of alles naar wens was. Aangezien bijna alles op was, zeiden we dat het lekker was en dat hij het blad mee mocht nemen. Doordat hij al weg liep toen we zeiden dat het lekker was, hoorde hij onze tweede opmerking niet en liep hij weg. We hebben het blad toen zelf maar op een andere tafel gezet. Bij het afrekenen bleek dat we overgebleven hapjes mee hadden mogen nemen, maar aangezien onze hapjes al in de prullenbak lagen voordat we afgerekend hadden was dit geen optie meer. Al met al een lekkere high tea, maar een zeer matige bediening.


9.0
Gemiddelde
Jessica
19 oktober 2016
Heerlijke high tea
Ik heb met mn zus genoten van een heerlijk high tea. Alles was even lekker en heel anders dan een 'normale' high tea. Dat maakte t extra bijzonder.


8.3
Gemiddelde
Adrie
19 oktober 2016
Gezellige middag met allemaal lekkere hapjes.
Heerlijk allemaal komen zeker nog een keer terug.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland