Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Piazza 83, Castellum, Houten52.016808505.17836230Pannenkoeken

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Eindelijk is het zover... de try out weken bij Tante Truus pannenkoeken zijn begonnen. Kom jij ook gezellig onze gerechten en sfeer proeven?

keuken:

Pannenkoeken

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

februari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Tante Truus Pannenkoeken bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Tante Truus Pannenkoeken8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Miranda
2 december 2016
Kinderverjaardag
We waren hier voor de verjaardag van onze dochter. Wat een feestje hebben ze ervan gemaakt. De persoonlijke aandacht die je bij tante Truus krijgt zorgt ervoor dat je je echt thuis voelt. Door deze persoonlijke aandacht onderscheiden ze zich van andere pannenkoeken restaurants. Complimenten!


7.6
Gemiddelde
Nienke
1 december 2016
Prima pannenkoek
Een aanwinst voor winkelcentrum Castellum (Houten). Je kunt er een prima pannenkoek eten, al heb ik lekkerdere gegeten. Werd na deze een beetje misselijk en de kinderen aten er bijna niks van (kan ook aan wat anders hebben gelegen misschien?) De service is perfect en persoonlijk.


8.6
Gemiddelde
Luuke
1 december 2016
Sinterklaas op bezoek
We reserveerde voor mijn verjaardag, bleek ook sinterklaas te komen. Wij kregen het verzoek om info aan te leveren over onze kinderen. En Sint kwam ook aan onze tafel zitten....en wist heel veel Naast de lekkere pannenkoeken was dit natuurlijk het einde.....het is een ontspannen plek om met kinderen te eten. Er is volop speelruimte en aandacht voor iedereen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.