Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Oirschotseweg 85, Moergestel51.536115005.22460730

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
’t Lieve Leven biedt net datgene meer! Een verrassend aanbod: de beste koffie uit de regio, de mooiste wijnen vanuit heel de wereld en de lekkerste gerechten die geïnspireerd zijn op de creaties van de beste chefs van Nederland. Laat u inspireren door de culinaire geneugten van onze keukenbrigade en proef, geniet & ontspan.

Bij ‘t Lieve Leven gaat het om genieten van Smaken. Deze Smaken kunt u ervaren in drie verschillende vormen. U kunt kiezen voor een Proeverijmenu, een Verrassingsmenu of u kunt u eigen menu samenstellen aan de hand van onze Smakenkaart. De verschillende gerechten van onze Smakenkaart zijn zowel als voor- én hoofdgerecht te bestellen.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

februari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant 't Lieve Leven bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant 't Lieve Leven8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Joop
19 november 2016
Erg verrassend.
Gisteren voor de eerste keer in dit restaurant gegeten in het kader van Social Deal. Geweldig wat ons in het 4-gangen-menu werd geboden. Daarbij werden ,vakkundig, lekkere wijnen geschonken. De 2 dames in de bediening waren alleraardigst. Het geheel heeft ons erg verrast en daarom hebben we besloten hier zeker terug te komen.


8.6
Gemiddelde
Rian
18 november 2016
Lieve Leven Moergestel
Weer geweldig lekker gegeten !!


7.7
Gemiddelde
Nico
6 november 2016
Goed restaurant, leuke mensen
Voor de tweede keer in anderhalve maand hier gegeten en gekozen voor het vijf gangen verassingsmenu met wijnarrangement. Twee keer was het eten erg lekker en mooi gepresenteerd. De bediening was prima en het wijnarrangement uitstekend. Toch twijfelen wij om op korte termijn terug te gaan. Reden: we hebben in onze twee bezoeken alle gerechten op de kaart gehad (soms meermaals) en willen graag verrast blijven worden. Het zou ons helpen als we op de website konden zien dat de menukaart (zeer) regelmatig wordt aangepast. Verder niets op aan te merken. Blij dat Moergestel dit restaurant rijker is!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.