Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Bergse Rechter Rottekade 1, Rotterdam51.943179104.48496330Mediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De missie:
REBELZ aan de Rotte wil een instituut worden.
Een instituut voor verbetering. Iedereen die binnenstapt gaat met een beter gevoel weer naar buiten. Dat geldt natuurlijk voor onze gasten, voor onszelf maar in het bijzonder voor de ex-gedetineerde vrouwen die via de leer/werkplekken in ons restaurant knokken voor een nieuwe kans.

De keuken:
Dankzij de inbreng van onze Syrische chef Maher Al Sabbagh brengen wij herkenbare Mediterrane gerechten met Levantijnse accenten. Hierdoor ontstaat een unieke keuken die een mooie combinatie vormt met onze missie. De Levant (het oostelijke gedeelte van het Mediterrane gebied) wordt ook wel 'het morgenland' genoemd. We kijken graag vooruit…

keuken:

Mediterraan

Geopend sinds:

februari 2016

Chefkok:

Maher Al Sabbagh
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Rebelz aan de Rotte bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Rebelz aan de Rotte8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Renée
27 februari 2017
Erg gezellig!
Rebelz is een leuk restaurant! Mooie locatie, leuke mensen en het driegangenmenu was heel smakelijk! Er werd goed rekening gehouden met allergieën, erg fijn. Zeker een aanrader!


8.6
Gemiddelde
Elli
26 februari 2017
Heel goed.
We kregen gerechten voorgeschoteld die verfijnd van smaak zijn en heel bijzonder, niet erg spicy. Leuk en lekker alternatief geboden voor een non-alcoholisch drankje. Ik kom nog wel terug !


10.0
Gemiddelde
ai
20 februari 2017
De borden waren schilderijtjes
Geweldige avond gehad. Heerlijk gegeten. De borden waren prachtig opgemaakt. De ruimte was sfeervol. Het wordt hoog tijd dat dit restaurant meer bekendheid krijgt. Ze zitten wat verscholen, je rijdt er niet zomaar langs. Het leukste restaurant wat er in Hillegersberg-Schiebroek is bijgekomen de laatste tijd!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.