Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Bergse Rechter Rottekade 1, Rotterdam51.943179104.48496330Mediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De missie:
REBELZ aan de Rotte wil een instituut worden.
Een instituut voor verbetering. Iedereen die binnenstapt gaat met een beter gevoel weer naar buiten. Dat geldt natuurlijk voor onze gasten, voor onszelf maar in het bijzonder voor de ex-gedetineerde vrouwen die via de leer/werkplekken in ons restaurant knokken voor een nieuwe kans.

De keuken:
Dankzij de inbreng van onze Syrische chef Maher Al Sabbagh brengen wij herkenbare Mediterrane gerechten met Levantijnse accenten. Hierdoor ontstaat een unieke keuken die een mooie combinatie vormt met onze missie. De Levant (het oostelijke gedeelte van het Mediterrane gebied) wordt ook wel 'het morgenland' genoemd. We kijken graag vooruit…

keuken:

Mediterraan

Geopend sinds:

februari 2016

Chefkok:

Maher Al Sabbagh
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Rebelz aan de Rotte bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Rebelz aan de Rotte8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Kris
28 december 2016
Verrassend
Mooie interieur, leuk concept, lekker en veel eten. Zeker een aanrader!


9.6
Gemiddelde
aimee
9 december 2016
Onverwachts perfecte gezelligheid
Het was een hele leuke ervaring dame marebecca sorry oeps ik ben het een beetje vergeten maar ze heeft onze avond helemaal tot in de puntjes verzorgd ! Heb nog nooit me tafel tijdens het roken helemaal weer netjes en schoon er bij zien staan! Het eten was heerlijk elk hapje een verassing ! Echt een aanrader met wie je ook maar wil gaan !!!!!


9.0
Gemiddelde
Irene
1 december 2016
Heerlijke lunch
Prachtige zaak met mooie doelstelling. Had al eerder hier gedineerd, wat zeer goed was bevallen. Ook de lunch stelde niet teleur. Ga zeker terug voor het deeg gevuld met lamsgehakt. Bediening zeer prettig. De zaak heeft een fijne uitstraling. Mooi beschilderde muren en bijzondere vloer van de ontwerpers van plafond Markthal. Tafels niet te dicht op elkaar zodat je ook een privégesprek kunt voeren. Op deze woensdag erg rustig. Misschien nog niet zo bekend als plek voor een fijne lunch??


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.