Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Bergse Rechter Rottekade 1, Rotterdam51.943179104.48496330Mediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De missie:
REBELZ aan de Rotte wil een instituut worden.
Een instituut voor verbetering. Iedereen die binnenstapt gaat met een beter gevoel weer naar buiten. Dat geldt natuurlijk voor onze gasten, voor onszelf maar in het bijzonder voor de ex-gedetineerde vrouwen die via de leer/werkplekken in ons restaurant knokken voor een nieuwe kans.

De keuken:
Dankzij de inbreng van onze Syrische chef Maher Al Sabbagh brengen wij herkenbare Mediterrane gerechten met Levantijnse accenten. Hierdoor ontstaat een unieke keuken die een mooie combinatie vormt met onze missie. De Levant (het oostelijke gedeelte van het Mediterrane gebied) wordt ook wel 'het morgenland' genoemd. We kijken graag vooruit…

keuken:

Mediterraan

Geopend sinds:

februari 2016

Chefkok:

Maher Al Sabbagh
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Rebelz aan de Rotte bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Rebelz aan de Rotte8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Marit
1 juni 2017
Prettige service
Doordat mijn tafelgenoten op het laatste moment af zei ging de geplande High-tea helaas niet door terwijl ik al in het restaurant was. Hier werd zeer prettig op gereageerd door de bediening en kok. Ik heb nog een heerlijke geitenkaassalade gegeten en kreeg een stuk meloen aangeboden. Ik kom zeker eens terug voor die High-tea!


8.0
Gemiddelde
Marianne
29 mei 2017
Aan te bevelen
Lekker gegeten , leuke gerechten , goed initiatief om vrouwelijke ex-gedetineerden nieuwe kans te geven !


8.3
Gemiddelde
Kees
29 mei 2017
lunch aan de rotte
Lekker geluncht op warme zondagmiddag; ramen open, lekker aan de Rotte. Op ons verzoek ging de muziek gelukkig zachter (ruimte is over akoestisch). Lamsgehakt in net iets te taaie jasjes, maar wel lekker. Cheesecake om van te watertanden. Aardige en vlotte [maar het was niet druk, dat scheelt misschien?] bediening. Aanbevolen!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.