Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Bergse Rechter Rottekade 1, Rotterdam51.943179104.48496330Mediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De missie:
REBELZ aan de Rotte wil een instituut worden.
Een instituut voor verbetering. Iedereen die binnenstapt gaat met een beter gevoel weer naar buiten. Dat geldt natuurlijk voor onze gasten, voor onszelf maar in het bijzonder voor de ex-gedetineerde vrouwen die via de leer/werkplekken in ons restaurant knokken voor een nieuwe kans.

De keuken:
Dankzij de inbreng van onze Syrische chef Maher Al Sabbagh brengen wij herkenbare Mediterrane gerechten met Levantijnse accenten. Hierdoor ontstaat een unieke keuken die een mooie combinatie vormt met onze missie. De Levant (het oostelijke gedeelte van het Mediterrane gebied) wordt ook wel 'het morgenland' genoemd. We kijken graag vooruit…

keuken:

Mediterraan

Geopend sinds:

februari 2016

Chefkok:

Maher Al Sabbagh
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Rebelz aan de Rotte bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Rebelz aan de Rotte8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Nicole
22 maart 2017
Heerlijk met een goed verhaal
Voor de 2e x gaan eten bij dit prachtige project. Heel mooi een initiatief, zo krijgen deze (ex gedetineerde) vrouwen een goede kans om terug te keren in de maatschappij met een goede kans op een baan. Maar wat vooral ook heel goed is, dat je uitstekend eten krijgt. je hebt voldoende keus en het is allemaal heerlijk. Hoe ik dat weet? ik kon namelijk niet kiezen, daarom heeft de chef van alles wat samengesteld op een mooi groot bord waarvan wij met z'n 2en konden eten als losse hapjes. Dat is nog een service, de ober stelde het voor. Het zag er mooi uit en het was echt allemaal heerlijk. De gerechten komt voornamelijk uit het midden oosten (Libië, Serië etc.) De sfeer in de ruimte is iets minder, maar dat komt vooral omdat er weinig mensen zaten te eten. Dus kom op mensen, ga allemaal eten. Je steunt niet alleen een sociaal project, maar eet ook heerlijk.


10.0
Gemiddelde
Esther
17 maart 2017
Kom naar Rebelz!
Op een mooie lenteavond echt heerlijk gegeten bij Rebelz. Kaart met mooie Levantijnse gerechten, voortreffelijk klaargemaakt. Plezierige ambiance: ruim, fris aangekleed en toch intiem. Dat is heel knap. Het grote terras aan het water dat in voorbereiding is, zal zeker nog meer mensen trekken. Super goed bereikbaar met OV of met de auto. Kom naar Rebelz, het is een bezoek meer dan waard!


8.6
Gemiddelde
Renée
27 februari 2017
Erg gezellig!
Rebelz is een leuk restaurant! Mooie locatie, leuke mensen en het driegangenmenu was heel smakelijk! Er werd goed rekening gehouden met allergieën, erg fijn. Zeker een aanrader!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.