Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Bergse Rechter Rottekade 1, Rotterdam51.943179104.48496330Mediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De missie:
REBELZ aan de Rotte wil een instituut worden.
Een instituut voor verbetering. Iedereen die binnenstapt gaat met een beter gevoel weer naar buiten. Dat geldt natuurlijk voor onze gasten, voor onszelf maar in het bijzonder voor de ex-gedetineerde vrouwen die via de leer/werkplekken in ons restaurant knokken voor een nieuwe kans.

De keuken:
Dankzij de inbreng van onze Syrische chef Maher Al Sabbagh brengen wij herkenbare Mediterrane gerechten met Levantijnse accenten. Hierdoor ontstaat een unieke keuken die een mooie combinatie vormt met onze missie. De Levant (het oostelijke gedeelte van het Mediterrane gebied) wordt ook wel 'het morgenland' genoemd. We kijken graag vooruit…

keuken:

Mediterraan

Geopend sinds:

februari 2016

Chefkok:

Maher Al Sabbagh
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Rebelz aan de Rotte bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Rebelz aan de Rotte8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Janny
20 april 2017
Lekker eten!
We hebben bijzonder lekker gegeten en de bediening was geweldig. Locatie aan de Rotte fantastisch. Het team kon er niets aan doen dat wij de enige gasten waren; de sfeer in een restaurant wordt daardoor helaas wel bepaald. Dus als u dit leest: ga naar Rebelz. Dit team verdient het door te kunnen gaan.


8.6
Gemiddelde
Annette
14 april 2017
Een bezoek waard
Heerlijk gegeten, het gerecht was een waar kunstwerk. En de bediening was geweldig. Ik kom zeker nog eens terug.


9.6
Gemiddelde
Pauline
12 april 2017
Heerlijk gegeten met prachtig uitzicht
Wat een bijzondere plek om te eten is dit. Van het gebouw, de inrichting, de maatschappelijke impact, de service tot het heerlijke eten. Neem je tijd om een avondje hier te tafelen. De kaart laat allemaal bijzondere gerechten zien, die stuk voor stuk heerlijk zijn. We kregen een extra amuse vooraf die ook zeer in de smaak viel. Het eigen biertje van de tap is ook een aanrader! De jarige kreeg zelfs een bietje op fles als traktatie mee naar huis. Al met al een geslaagde avond!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.