Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Bergse Rechter Rottekade 1, Rotterdam51.943179104.48496330Mediterraan

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De missie:
REBELZ aan de Rotte wil een instituut worden.
Een instituut voor verbetering. Iedereen die binnenstapt gaat met een beter gevoel weer naar buiten. Dat geldt natuurlijk voor onze gasten, voor onszelf maar in het bijzonder voor de ex-gedetineerde vrouwen die via de leer/werkplekken in ons restaurant knokken voor een nieuwe kans.

De keuken:
Dankzij de inbreng van onze Syrische chef Maher Al Sabbagh brengen wij herkenbare Mediterrane gerechten met Levantijnse accenten. Hierdoor ontstaat een unieke keuken die een mooie combinatie vormt met onze missie. De Levant (het oostelijke gedeelte van het Mediterrane gebied) wordt ook wel 'het morgenland' genoemd. We kijken graag vooruit…

keuken:

Mediterraan

Geopend sinds:

februari 2016

Chefkok:

Maher Al Sabbagh
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Rebelz aan de Rotte bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Rebelz aan de Rotte8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.7
Gemiddelde
Jan
19 september 2016
Goed eten in een mooie ambiance
Via een brede statige trap kom je op de etage Rebelz aan de Rotte. Daarna toegang via een veiligheidspoortje wat een beetje bevreemdend overkomt. Vervolgens een vriendelijke ontvangst. Wij waren met zijn 2-en. Tafeltje met uitzicht over de Rotte aan het raam. Vervolgens kregen wij uitleg over de filosofie welke achter dit restaurant steekt. Een karaf kraanwater met een blokje ijs en een schijfje citroen werd op verzoek aangeboden. Wij aten het zomermenu. Voorgerecht met paprika mousse en bulgur en garnalen op verwarmde borden. Prima van smaak en temperatuur, vervolgens entrecote in parten met garnituur ook weer op een verwarmd bord. Zacht gegaard en goede combinatie. Het nagetecht is mij ontschoten. Samengevat: een fijn gastvrij restaurant met een goede keuken en een maatschappelijk relevante filosofie. Ik kom zeker weer terug.


8.0
Gemiddelde
Inge
9 september 2016
Mooi plek - leuke sfeer
Het is een mooi plek - leuke inrichting - aardige bediening - heerlijk gegeten - alles past bij elkaar! Ik kom graag nog een keer.


9.0
Gemiddelde
Jelly
6 september 2016
Lekker eten bij Rebelz
Op de bonnetjes van AH bij Rebelz terecht gekomen (ook omdat de locatie in de buurt was en bekend van voormalig Kunst en Kitsch) Menuutje is bepaald, maar helemaal goed. Prachtig uitzicht over de Rotte, lekkere wijn en speciaal biertje maken het af. Verhaal van het hoe en wat interessant. Ga en geniet!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland