Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Heusdensebaan 7, Oisterwijk51.584478105.19764050

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Kom genieten van een heerlijk diner in ons vernieuwde restaurant. We hebben een ruime keus uit diverse heerlijkheden, van een maandmenu tot een drie of vier gangen verrassingsmenu en een uitgebreide à la carte kaart.

Voor de kleintjes onder ons serveren wij uiteraard een lekker kindermenu. In overleg met u en de kok kunnen ook vegetarische gerechten worden bereid. Wij houden graag rekening met eventuele allergieën en/of intolleranties.

Het pand van Hotel De Leijhof in Oisterwijk heeft een rijke historie die terug gaat tot het jaar 1874 toen het als luxe woonhuis werd gebouwd. Later is het hotel tientallen jaren in gebruik geweest als klooster en diende als opvang voor kinderen.

Prijzen:

3g-menu: € 24,50

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Hotel De Leijhof bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Hotel De Leijhof9.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Jacqueline
19 mei 2016
Heerlijk gegeten
We hadden een etentje met vrienden. Maar als we met tweeën waren geweest was t een beetje kaal en leeg. Met evt. Tussenschermen zou t etwas gezelliger kunnen worden. Het totaal is nogal een grote ruimte. Het voorgerecht en amuse vooraf waren heerlijk. We kozen voor t verrassingsmenu. Wat ik jammer vond is dat ik, koos voor vis, precies dezelfde aankleding op t bord had dan degenen die vlees hadden gekozen. Het toetje was ook heerlijk! Al met al heerlijk gegeten en vriendelijke bediening!


10.0
Gemiddelde
Pim
11 mei 2016
Super
Goede bediening, super eten. 50 % fooi gegeven.


8.7
Gemiddelde
Harm
31 januari 2016
Een heerlijke en gezellige avond gehad
Top service en super eten voor een super prijs!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.