Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Korenmolenlaan 4, Woerden52.077168904.89649090Burgers

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Proef de heerlijkste burger- en eiergerechten bij de HALL | burgerEI & zakenlui in Woerden.

Van 8 tot 20 uur is ons VERSLOKET gevuld met allerlei lekkers en kun je zelf je ontbijt of lunch samenstellen. Kies ’s ochtends bijvoorbeeld voor heerlijke koffie en thee, yoghurt met huisgemaakte granola of een hemelse taartje. Tijdens de lunch zijn er verse broodjes, wraps, salades, smoothies, warme snacks en soep.

Meer tijd? Ga dan rustig zitten en ontdek tussen 12 en 20 uur de heerlijke gerechten van ons à la carte-menu. We zijn trots op onze signature dishes: mooie burgers en verrassende eiergerechten. Op de kaart vind je een originele mix van gezonde (lunch)gerechten en guilty pleasures om je vingers bij af te likken. Onze bediening zorgt dat je van alle gemakken bent voorzien, zodat jij kunt focussen op het gesprek met je zakelijke relaties of ontspannen kunt bijpraten met collega’s.

keuken:

Burgers

Prijzen:

VHN: € 27,00

Geopend sinds:

april 2016

 Reviews over De Hall - Burgerei & Zakenlui8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Wim
13 januari 2017
TOP!!!
Hebben heerlijk gegeten, verrassend. Heerlijk de broodplank en de burgers waren top. Leuk aangekleed.


7.6
Gemiddelde
Mieke
1 december 2016
Aangenaam verrast
Aangenaam verrast door de Hall. De locatie is dan wel niet voor de hand liggend voor 's avonds uiteten, maar het eten was heerlijk. Het restaurant ziet er ook erg leuk uit. Jammer dat het heel erg rustig was. Ideaal om even een hapje te eten voor de film.


9.0
Gemiddelde
Aliki
14 november 2016
Uitmuntend en origineel
Afgelopen vrijdag was ik te gast bij de Portugese avond in De Hall. Wat een sfeer en wat een eten! Alles was even lekker, spannend en zoals ik het nog niet vaak gegeten heb, ondanks dat de porties niet overdreven waren, was het voor mij en mijn vriendin te veel! We kregen zoveel gangen dat ik de tel ben kwijt geraakt. Verder was de live muziek fantastisch! Zodra er weer een thema-avond wordt georganiseerd, ben ik van de partij!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.