Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Kerkstraat 14, Tricht51.889785005.27016430EetcaféHollands

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In het Eetcafé van Uw Chef tref je verrassende gerechten aan uit eigen keuken. De verse en ambachtelijke patat met verse salades en zelf ingemaakt tafelzuur .

XXL schnitzels op Weense wijze van Bommelwaards vlees a la minute voor u gepaneerd en traditioneel bereidt; onvoorstelbaar lekker!
De lekkerste hamburgers van de regio. Vers Hollands runderbeef, voortreffelijk Abberdeen Blach Angus Beef of zelf een Japanse Wagyu burger. Het kaviaar onder het vlees. Alle burgers worden op de grill gebakken voor een uitmuntende hamburger.

Een van de specialiteiten van Uw Chef zijn de Spare Ribs die heerlijk gemarineerd zijn volgens het eigen pittige of zoete recept, de lekkerste Spare Ribs die je ooit hebt gegeten. Botermals en geserveerd met echte verse friet, drie verschillende sauzen en American coleslaw uit eigen keuken. De beroemde Spare Ribs werden door anderen beoordeeld als “van formidabele kwaliteit”.

Wekelijks een verse Hollandse maaltijd uit eigen keuken voor een verrassend lage prijs. Voor de senioren kan ook een warme lunch worden geserveerd. Altijd vers van het mes en met uiterste zorg bereid.

Keukens:

Eetcafé, Hollands

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via thuisbezorgd
Klik hier indien u eigenaar of manager van Eetcafé Uw Chef bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Eetcafé Uw Chef7.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
johan
11 mei 2016
super
heel erg lekker gegeten kon bijna niet beter een chef die met liefde eten klaar maakt


7.7
Gemiddelde
Rob
8 mei 2016
Etentje
Heerlijk gegeten met complimenten voor de kok ivm met de extra zorgen om de allergie. Het was een erg drukke avond met rumoerige klanten dus dat geeft denk ik geen juist beeld van deze zaak op een "normale" avond. Wij hebben er goed gegeten.


7.0
Gemiddelde
Fam Klomp
25 april 2016
spareribs
Heerlijke spareribs en een uitstekende bediening.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.