Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Piet Smitkade 160, Rotterdam51.897077804.52701410Afghaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij restaurant Helai hebben wij het doel om u kennis te laten maken met de Afghaanse keuken. Hiervoor bieden wij een breed aanbod van traditionele Afghaanse gerechten.

Deze gerechten variƫren van heerlijke kebabsoorten tot lekkere vegetarische gerechten. Hiernaast willen wij u ook de Afghaanse gastvrijheid laten ervaren. Gastvrijheid is een belangrijk onderdeel van onze cultuur en wij willen dezelfde gastvrijheid tonen naar onze klanten toe. Wij hopen u dan ook snel als gast te mogen ontvangen, zodat wij u mee kunnen nemen op een culinaire reis door de Afghaanse keuken.

keuken:

Afghaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Helai bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Helai8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Wilma
19 februari 2017
Enorm gastvrij restaurant.
Heel erg behulpzaam personeel wat heel de avond een vinger aan de pols houdt. Niets is teveel gevraagd en enorm vriendelijk. Heerlijke gerechten waarvan de portinering overvloedig is. De ambiance is prachtig en het was gezellig druk. Erg genoten!


8.3
Gemiddelde
Kel
17 februari 2017
Sfeervol en gezellig
De rijsttafel is heerlijk en echt van genoten. Ook met een grote groep kun je hier goed terecht. Het is ruim opgezet en de gastvrouw genaamd "Pari" heel klantvriendelijk en erg vrolijk. Voor herhaling vatbaar.


4.6
Gemiddelde
Fatima
15 februari 2017
Valentin dag
Het eten had helaas te veel zou en sausjea (qormagaka) proefde helemaal niet vers. Vond ik het heel jammer. Ik kom zelf uit Rotterdam en ben paar keer bij Helai geweest maar onze gasten waren uit verschillende hoeken uit NL en ze vonden het eten teleurstellend. Misschien dat jullie iets hebben aan deze oprechte feedback en hopen dat Afghaanse keuken haar status gaat verdienen op de Nederlandse markt


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.