Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Piet Smitkade 160, Rotterdam51.897077804.52701410Afghaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij restaurant Helai hebben wij het doel om u kennis te laten maken met de Afghaanse keuken. Hiervoor bieden wij een breed aanbod van traditionele Afghaanse gerechten.

Deze gerechten variëren van heerlijke kebabsoorten tot lekkere vegetarische gerechten. Hiernaast willen wij u ook de Afghaanse gastvrijheid laten ervaren. Gastvrijheid is een belangrijk onderdeel van onze cultuur en wij willen dezelfde gastvrijheid tonen naar onze klanten toe. Wij hopen u dan ook snel als gast te mogen ontvangen, zodat wij u mee kunnen nemen op een culinaire reis door de Afghaanse keuken.

keuken:

Afghaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

mei 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Helai bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Helai8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Jose
20 juli 2017
Weer heerlijk gegeten bij Helai
Voor de derde keer hier gegeten, nu met kinderen en kleinkinderen. De sfeer is geweldig, mede door de attente bediening. Alles van de uitgebreide rijsttafel is schoon opgegaan, dit spreekt voor zich!


9.0
Gemiddelde
Hans & Françoise
19 juli 2017
Een geslaagde avond, zeker voor herhaling vatbaar
Op zondag 16 juli 2017 hebben we kennisgemaakt met de Afghaanse keuken in restaurant Helai. Een geslaagde avond, zeker voor herhaling vatbaar. Mooie grote sfeervolle ruimte, veel licht, smaakvolle inrichting , prettige muziek, je komt hier helemaal tot rust. Het personeel was ECHT vriendelijk, enthousiast en gastvrij. We werden getrakteerd op Dogh, een nationaal yoghurt-komkommer drankje, erg lekker. De kaart biedt voldoende keuze, de Afghaanse rijst en de baklava waren heerlijk, de rest ook trouwens. Dus ……….. tot de volgende keer. P.S.: het restaurant is gemakkelijk te bereiken en parkeren voor de deur.


9.0
Gemiddelde
G
17 juli 2017
Heerlijk eten in een sfeervol restaurant!
Het restaurant is mooi en sfeervol, de bediening attent en vriendelijk en het eten is geweldig! Voorgerechten mix was supervers en goed gekruid, de koriander-peper dip erbij erg goed! Daarna een lamskebab die mals en ook heel goed gekruid was, met goede rijst en yoghurtsausje. Het was erg smakelijk allemaal! Aanrader!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.