Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Minderbroedersstraat 22, Den Bosch51.688570405.30180230Grill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een culinaire belevenis midden in het centrum van 's-Hertogenbosch. Het concept van de ondernemers Yorick en Lauren Roels is geheel nieuw binnen ’s-Hertogenbosch.

Dit full-service concept richt zich op huisgemaakt gebak, lunch, snacks, diner en een after-dinner functie. Een avond of middag uit, waar eten en ontmoeten centraal straat, midden in de gezellige bourgondisch stad ’s-Hertogenbosch. Gezellig, kleinschalig, traditioneel, maar tegelijkertijd ook hip en stoer. Wij doen alles net even wat anders dan anders. Waarom? Omdat het kan! Wij streven naar een andere slag horeca.

Eenvoud en smaak is de kracht van onze formule. Een culinaire ervaring met bijhorende beleving tegen toegankelijke prijzen, een belevenis die verder gaat dan alleen eten. Wij willen onze gasten iets meegeven. Weten we wel wat we eten en waar het vandaan komt? Wij werken met producten uit de streek en nog mooier: u kunt ze zelfs direct kopen en meenemen naar huis!

In de weekeinden zal naast het diner ook aandacht worden besteed aan the nightlife. Deze functies gaan geleidelijk in elkaar over, waar ‘s avonds soul, jazz & blues klanken de boventoon voeren. U kunt tot laat eten aan onze prachtige bar.

keuken:

Grill

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

februari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van M'Eat - Bar&Grill bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over M'Eat - Bar&Grill8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Marloes
11 augustus 2017
Voldoende
Ik vond het wel lekker, maar ook niet speciaal. Zeker niet voor die prijzen. Charcuterie was Lekker, maar iets van brood/olijven/iets groens erbij was wel gewenst.


6.0
Gemiddelde
Guido
7 augustus 2017
Mwah
Best een aardige burger maar de rekening slaat wel heel prijzig uit door 3 glazen wijn. Jammer dat hier de kleine, duurbetaalde glazen wijn als cashcow gebruikt worden. En als het dan echt goede, bijzondere wijnen zijn... Maar dat viel tegen, en van tevoren proeven is er niet bij. Advies: schoenmaker hou je bij je leest, gewoon de even simpele als fijne combi burgers & (speciaal)bier aanbieden. Niet de sommelier uithangen en als je dat perse wil dan echte (grote) wijnglazen aanschaffen en je personeel op wijncursus sturen.


9.0
Gemiddelde
Joene
31 juli 2017
Geweldige avond
Heerlijk gegeten, leuk personeel! Heerlijke plek, lekker rustig maar wel gezellig! We hebben fijn buiten kunnen zitten met heerlijk eten en drankjes. Zeker een aanrader!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.