Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Minderbroedersstraat 22, Den Bosch51.688570405.30180230Grill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een culinaire belevenis midden in het centrum van 's-Hertogenbosch. Het concept van de ondernemers Yorick en Lauren Roels is geheel nieuw binnen ’s-Hertogenbosch.

Dit full-service concept richt zich op huisgemaakt gebak, lunch, snacks, diner en een after-dinner functie. Een avond of middag uit, waar eten en ontmoeten centraal straat, midden in de gezellige bourgondisch stad ’s-Hertogenbosch. Gezellig, kleinschalig, traditioneel, maar tegelijkertijd ook hip en stoer. Wij doen alles net even wat anders dan anders. Waarom? Omdat het kan! Wij streven naar een andere slag horeca.

Eenvoud en smaak is de kracht van onze formule. Een culinaire ervaring met bijhorende beleving tegen toegankelijke prijzen, een belevenis die verder gaat dan alleen eten. Wij willen onze gasten iets meegeven. Weten we wel wat we eten en waar het vandaan komt? Wij werken met producten uit de streek en nog mooier: u kunt ze zelfs direct kopen en meenemen naar huis!

In de weekeinden zal naast het diner ook aandacht worden besteed aan the nightlife. Deze functies gaan geleidelijk in elkaar over, waar ‘s avonds soul, jazz & blues klanken de boventoon voeren. U kunt tot laat eten aan onze prachtige bar.

keuken:

Grill

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

februari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van M'Eat - Bar&Grill bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over M'Eat - Bar&Grill8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Sander
18 juni 2017
Lekkere lamskoteletjes
Heerlijk gegeten op het terras met sympathieke bediening


7.6
Gemiddelde
Ingeborg
6 juni 2017
Goed gegeten op het terread
We hadden een tafel gereserveerd. Toen we aankwamen was er alleen binnen plek voor ons. Omdat het zo'n mooi weer was gevraagd of we buiten konden zitten. Ze zouden dat regelen zodra er een tafel vrij kwam. En zo geschiedde. De kwaliteit en smaak van het eten was perfect! Mooi vlees en originele voorgerechten (we hadden een verrassingsmenu). Het enige dat een beetje tegen viel was dat we errug lang moesten wachten op ons hoofdgerecht (ivm drukte op het terras). Een gratis drankje of een excuus was wel op z'n plaats geweest. Verder deed dit niet af aan onze avond. En de toetjes maakten het lange wachten deels weer goed. We komen zeker weer een keertje terug.


8.6
Gemiddelde
Maarten
17 mei 2017
Zeer goed!
Echt onder de indruk van deze tent! Goede meerwaarde voor Den Bosch!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.