Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Minderbroedersstraat 22, Den Bosch51.688570405.30180230Grill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een culinaire belevenis midden in het centrum van 's-Hertogenbosch. Het concept van de ondernemers Yorick en Lauren Roels is geheel nieuw binnen ’s-Hertogenbosch.

Dit full-service concept richt zich op huisgemaakt gebak, lunch, snacks, diner en een after-dinner functie. Een avond of middag uit, waar eten en ontmoeten centraal straat, midden in de gezellige bourgondisch stad ’s-Hertogenbosch. Gezellig, kleinschalig, traditioneel, maar tegelijkertijd ook hip en stoer. Wij doen alles net even wat anders dan anders. Waarom? Omdat het kan! Wij streven naar een andere slag horeca.

Eenvoud en smaak is de kracht van onze formule. Een culinaire ervaring met bijhorende beleving tegen toegankelijke prijzen, een belevenis die verder gaat dan alleen eten. Wij willen onze gasten iets meegeven. Weten we wel wat we eten en waar het vandaan komt? Wij werken met producten uit de streek en nog mooier: u kunt ze zelfs direct kopen en meenemen naar huis!

In de weekeinden zal naast het diner ook aandacht worden besteed aan the nightlife. Deze functies gaan geleidelijk in elkaar over, waar ‘s avonds soul, jazz & blues klanken de boventoon voeren. U kunt tot laat eten aan onze prachtige bar.

keuken:

Grill

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

februari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van M'Eat - Bar&Grill bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over M'Eat - Bar&Grill8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Tai
9 januari 2017
Hip en verrassende menukaart
Nieuw restaurant gevonden op internet, sfeer foto's suggereert een nieuwe hippe tent waar je lekker kunt happen en bijpraten met vrienden. Dit heeft ons niet teleurgesteld en de zaak is idd zoals de site doet vermoeden. Vriendelijk personeel vanaf moment van binnenkomst tot aan vertrek. Verrassend was de menukaart, met originele gerechten en presentatie. Het eten schat ik kwalitatief hoger in dan de bescheiden 'borrelkaart' doet presenteren, wat mede de toon zet voor de sfeer van dit restaurant. Aanrader!


9.3
Gemiddelde
Erik
3 januari 2017
Aanrader
Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel. Er was een erg ontspannen en gezellig sfeer die avond.


9.0
Gemiddelde
Sjoerd
27 december 2016
Relaxed zeer sfeervol heerlijk gegeten
2e kerstdag in een zeer sfeervolle en relaxte ambiance heerlijk a la carte gegeten met gezin 3 pubers. The Green egg geeft heerlijk smaakvolle gerechten, bijv. Gevulde aubergine met lamagehakt, Echt een aanrader, alleen al voor zeer vriendelijk personeel


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.