Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Minderbroedersstraat 22, Den Bosch51.688570405.30180230Grill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een culinaire belevenis midden in het centrum van 's-Hertogenbosch. Het concept van de ondernemers Yorick en Lauren Roels is geheel nieuw binnen ’s-Hertogenbosch.

Dit full-service concept richt zich op huisgemaakt gebak, lunch, snacks, diner en een after-dinner functie. Een avond of middag uit, waar eten en ontmoeten centraal straat, midden in de gezellige bourgondisch stad ’s-Hertogenbosch. Gezellig, kleinschalig, traditioneel, maar tegelijkertijd ook hip en stoer. Wij doen alles net even wat anders dan anders. Waarom? Omdat het kan! Wij streven naar een andere slag horeca.

Eenvoud en smaak is de kracht van onze formule. Een culinaire ervaring met bijhorende beleving tegen toegankelijke prijzen, een belevenis die verder gaat dan alleen eten. Wij willen onze gasten iets meegeven. Weten we wel wat we eten en waar het vandaan komt? Wij werken met producten uit de streek en nog mooier: u kunt ze zelfs direct kopen en meenemen naar huis!

In de weekeinden zal naast het diner ook aandacht worden besteed aan the nightlife. Deze functies gaan geleidelijk in elkaar over, waar ‘s avonds soul, jazz & blues klanken de boventoon voeren. U kunt tot laat eten aan onze prachtige bar.

keuken:

Grill

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

februari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van M'Eat - Bar&Grill bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over M'Eat - Bar&Grill8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Levin
14 september 2016
Gewoon eten!
Leuk restaurant, netjes verzorgt en betaalbaar. Eten is goed, het enige wat ik persoonlijk wat jammer vind is dat het vlees gesneden geserveerd werd. Persoonlijk ben ik meer van het Amerikaanse, een heerlijk lekker groot stuk van de BBQ/GRILL. Mijn vrouw had een hele vis van de Grill, die was werkelijk fenomenaal. Precies zoals het hoort, met alles erop en eraan! Dat is BBQ/GRILL ervaring. Niet voorgesneden stukjes ;-) Verder een heerlijk betaalbaar en gezellig restaurantje.


9.0
Gemiddelde
Rasha
6 september 2016
Leuk tentje, goede service en lekker eten
We hebben hier al een aantal keer heerlijk gegeten. Vooral de shared dining is een aanrader. Verder goede service en locatie.


9.0
Gemiddelde
Theo
22 augustus 2016
Heerlijk gegeten !
Wij waren niet bekend met dit restaurant , maar we gaan graag naar iets wat we niet kennen . Het ontvangst was prima door de jongen die ons bediende . De keuze van de kaart is heel goed , er is voor iedereen wel wat te vinden . Ook de eigenaar maakt even tijd om een praatje met zijn gasten te maken , wordt door ons wel gewaardeerd . Het eten was heel lekker en ook mooie porties . Enigste mindere vonden wij het lokaal zelf , maar dat is heel persoonlijk , Wij vonden de aankleding niet zo mooi . Verder komen we er beslist nog wel eens terug want het eten was prima dus wij hebben heerlijk gegeten !!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland