Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Minderbroedersstraat 22, Den Bosch51.688570405.30180230Grill

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een culinaire belevenis midden in het centrum van 's-Hertogenbosch. Het concept van de ondernemers Yorick en Lauren Roels is geheel nieuw binnen ’s-Hertogenbosch.

Dit full-service concept richt zich op huisgemaakt gebak, lunch, snacks, diner en een after-dinner functie. Een avond of middag uit, waar eten en ontmoeten centraal straat, midden in de gezellige bourgondisch stad ’s-Hertogenbosch. Gezellig, kleinschalig, traditioneel, maar tegelijkertijd ook hip en stoer. Wij doen alles net even wat anders dan anders. Waarom? Omdat het kan! Wij streven naar een andere slag horeca.

Eenvoud en smaak is de kracht van onze formule. Een culinaire ervaring met bijhorende beleving tegen toegankelijke prijzen, een belevenis die verder gaat dan alleen eten. Wij willen onze gasten iets meegeven. Weten we wel wat we eten en waar het vandaan komt? Wij werken met producten uit de streek en nog mooier: u kunt ze zelfs direct kopen en meenemen naar huis!

In de weekeinden zal naast het diner ook aandacht worden besteed aan the nightlife. Deze functies gaan geleidelijk in elkaar over, waar ‘s avonds soul, jazz & blues klanken de boventoon voeren. U kunt tot laat eten aan onze prachtige bar.

keuken:

Grill

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

februari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van M'Eat - Bar&Grill bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over M'Eat - Bar&Grill8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Sazzle
19 september 2017
Gezellig zitten maar beetje aan de prijs voor wat je krijgt
Prima sfeer, mooie inrichting en hele vriendelijke bediening. Je kunt hier zeker een gezellig avondje door brengen. Voor de kwaliteit die je krijgt vind ik het echter te duur. Het eten is okay maar niet heel bijzonder.


10.0
Gemiddelde
Jojan
18 september 2017
Enorm geslaagd
Keer op keer geweldig! Culinair genieten in een fantastische omgeving met een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit met in het bijzonder de service, waar de aandacht en de beleving centraal staat. Vernieuwende concepten, geweldige sfeer en authenticiteit; let's M'eat again


9.0
Gemiddelde
Rens
30 augustus 2017
Teamuitje
Voor een teamuitje van circa 40 personen heb ik hier een lunch geregeld. De communicatie was goed, het eten was lekker zonder lange wachttijden en de bediening was geweldig. Na deze lunch zijn we vanwege de goede ervaringen ons diner ook hier gehad. Helemaal super!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.