Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Amstelzijde 51, Ouderkerk aan de Amstel52.297424704.89972010Indonesisch

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Deze derde gastrobar opent in Ouderkerk aan de Amstel in het voormalige restaurant ’t Deurtje. Bij dit nieuwe concept staat – zoals de naam al doet vermoeden – de Indonesische keuken centraal en dan in het specifiek de rijsttafel. Blaauw haalt zijn inspiratie hiervoor uit de klassieke receptenboekjes van mijn inmiddels overleden schoonmoeder die Indisch was.

keuken:

Indonesisch

Geopend sinds:

mei 2016

GaultMillau

14 punten
Klik hier indien u eigenaar of manager van Ron Gastrobar Indonesia bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Ron Gastrobar Indonesia8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Richard
30 september 2017
Top Avond
Goed en lekker gegeten rijsttafel gehad goede bediening thnx Agus was weer top Vlgd keer ff de kleine gerechten proberen.


6.3
Gemiddelde
Rene
30 september 2017
gezellige sfeer, goed eten
Parkeren is echt een ramp. Vriendelijke bediening. Echter wèl twee kleine opmerkingen: Door de (te snelle) bediening m.n. Afruimen en wijn bijschenken (door serveerster?? Terwijl wij de fles op tafel hadden staan) krijg je een opgejaagd gevoel. Ook bij het verlaten van het restaurant maakte de serveerster een misplaatste opmerking tegenover andere klanten nadat zij vroeg of het kussentje op de stoel van mij was en ik daar op reageerde dat ik geen kussentje meenam naar een restaurant. Jammer dat er een paar onervaren en jonge serveersters rondlopen die hostmanship niet hoog hebben staan.


10.0
Gemiddelde
Marijke Kinsbergen
27 september 2017
Ron Gastrobar Indonesia
In een woord: super, zo heerlijk gegeten en heel gezellig, geweldige service, komen graag weer snel terug lieve groetjes 👍👍👍👍👍


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Cornelia van den Berg, Amsterdam
24 juli 2016

chapeau: een in alle opzichten heerlijke ervaring, ontvangst zeer gastvrij, prachtig weer, terras vol, moesten even wachten en ondanks alle drukte en volle tafels toch de tijd genomen om ons even een kijkje binnen te geven, uitleg over heerlijke home made sambal en kijkje in de keuken. Food echt héél erg lekker, staand zoveel leuke gerechtjes op de kaart die nieuwsgierig maken, dus naast de rijstafel er een aantal bij gekozen. Héérlijk!. En bediening ook top! DOEN!


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.