Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Amstelzijde 51, Ouderkerk aan de Amstel52.297424704.89972010Indonesisch

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Deze derde gastrobar opent in Ouderkerk aan de Amstel in het voormalige restaurant ’t Deurtje. Bij dit nieuwe concept staat – zoals de naam al doet vermoeden – de Indonesische keuken centraal en dan in het specifiek de rijsttafel. Blaauw haalt zijn inspiratie hiervoor uit de klassieke receptenboekjes van mijn inmiddels overleden schoonmoeder die Indisch was.

keuken:

Indonesisch

Geopend sinds:

mei 2016

GaultMillau

14 punten
Klik hier indien u eigenaar of manager van Ron Gastrobar Indonesia bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Ron Gastrobar Indonesia8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Bert
25 juli 2017
Heerlijk gegeten
Wij hebben een overheerlijke rijsttafel gegeten in een prachtig ingericht restaurant. Prima bediening, door de drukte vergaten ze soms wel de drankjes uit te serveren maar dat werd snel hersteld. Enige jammere was dat in de loop van de avond werd het drukker en werd het zo luidruchtig dat wij elkaar moeilijk konden verstaan. Maar wij komen zeker terug.,


7.0
Gemiddelde
Claudia
25 juli 2017
Lekker gegeten, niet bijzonder
Hier gegeten tijdens de lunch; uitgebreide rijsttafel besteld. De diversiteit aan hapjes maakt dat je vanalles kan proeven en het is meer dan genoeg. Dessert was heerlijk! Bediening prima maar had ik was meer van verwacht. Uurtje na openingstijd toilet papier op dames toilet op; vervelend en onnodig. Van een Ron Blaauw concept toch wat meer verwacht, maar prijs kwaliteit is prima.


9.0
Gemiddelde
Bedrijfsetentje
24 juli 2017
Heerlijk, gezellig gegeten!
Wij zaten met z'n achten op jullie terras aan het water (op banken waar je uren kan zitten dankzij de matraskussens). Was een heerlijk sfeertje en het eten was echt zalig! Vooral de 'taco's' en de loempiaatjes met eend vielen erg in de smaak bij ons. Een absolute aanrader!


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Cornelia van den Berg, Amsterdam
24 juli 2016

chapeau: een in alle opzichten heerlijke ervaring, ontvangst zeer gastvrij, prachtig weer, terras vol, moesten even wachten en ondanks alle drukte en volle tafels toch de tijd genomen om ons even een kijkje binnen te geven, uitleg over heerlijke home made sambal en kijkje in de keuken. Food echt héél erg lekker, staand zoveel leuke gerechtjes op de kaart die nieuwsgierig maken, dus naast de rijstafel er een aantal bij gekozen. Héérlijk!. En bediening ook top! DOEN!


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.