Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Amstelzijde 51, Ouderkerk aan de Amstel52.297424704.89972010Indonesisch

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Deze derde gastrobar opent in Ouderkerk aan de Amstel in het voormalige restaurant ’t Deurtje. Bij dit nieuwe concept staat – zoals de naam al doet vermoeden – de Indonesische keuken centraal en dan in het specifiek de rijsttafel. Blaauw haalt zijn inspiratie hiervoor uit de klassieke receptenboekjes van mijn inmiddels overleden schoonmoeder die Indisch was.

keuken:

Indonesisch

Geopend sinds:

mei 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Ron Gastrobar Indonesia bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Ron Gastrobar Indonesia8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Christa
25 oktober 2016
Rijsttafel
Een heerlijke rijsttafel gegeten met 10 man Bediening vriendelijk en vlot.. Een aanrader deze Gastrobar .Komen zeker terug.


8.7
Gemiddelde
Samantha
24 oktober 2016
Heerlijk!
Ik had een reservering willen maken bij Ron's gastrobar. Maar toen zag ik dat er ook de indonesiche "versie" was en ja, de keuze was snel gemaakt. Echt heerlijk gegeten in een intiem restaurant met leuke, gastvrije bediening. Wij voelden ons weer even terug op Bali!


9.3
Gemiddelde
Krisje
24 oktober 2016
superlunch
Zondagse lunch bij Ron's gastrobar Indonesia is een echte aanrader: heerlijk eten, veel diverse gerechtjes, goede en vriendelijke bediening de bijzondere smaken komt toelichten. Ook het decor is top wat de algehele ambiance nog prettiger maakt.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Cornelia van den Berg, Amsterdam
24 juli 2016

chapeau: een in alle opzichten heerlijke ervaring, ontvangst zeer gastvrij, prachtig weer, terras vol, moesten even wachten en ondanks alle drukte en volle tafels toch de tijd genomen om ons even een kijkje binnen te geven, uitleg over heerlijke home made sambal en kijkje in de keuken. Food echt héél erg lekker, staand zoveel leuke gerechtjes op de kaart die nieuwsgierig maken, dus naast de rijstafel er een aantal bij gekozen. Héérlijk!. En bediening ook top! DOEN!


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland