Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Lage Markt 79, Nijmegen51.849714505.86343120Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
We koken graag: onze keuken laat zich het best omschrijven als klassiek Frans met een knipoog naar het Oosten. Dat betekent dat u bij ons bijvoor-beeld langoestines, coquilles, lamsvlees en door onze jager geschoten wild op je bord zult vinden, maar dan nét even anders bereid. We verrassen je graag. Maar wát je bij ons ook eet: het is altijd bereid met de beste, verse producten. En met vakkennis, liefde en toewijding.

We eten graag: er wordt gezegd dat een goede kok van eten houdt. Daar zijn wij het hartgrondig mee eens. Als we niet voor jullie in de keuken staan, gaan we graag zelf uit eten. Om ons te laten inspireren, maar vooral omdat wij ons het leven niet kunnen voorstellen zonder een fantastisch stukje lamsvlees uit de Lozère. Of een super verse kabeljauw. En die liefde voor eten, proef je, wanneer je bij WITLOF komt eten.

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

februari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Witlof bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Witlof8.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Ria
21 september 2016
Duurde beetje kang
Vriendelijk ontvangen en bediend, eten was goed, al is de prijs behoorlijk. Kaasplankje lekker en uitgebreid. Opvallend is het lange wachten op de gangen, ik vond het te lang.


9.0
Gemiddelde
Ton
19 september 2016
heerlijk graduation diner
Klasse keuken waar met het hart wordt gekookt! Vanwege het afstuderen van onze oudste zoon kozen we voor het gevarieerde 10 gangen diner. We konden er in de ongedwongen sfeer erg van genieten. Dank zij de BOB variant konden we ook van het lekkere wijn arrangement genieten voordat we na een fijne avond weer naar huis reden. Dank je wel voor deze onvergetelijke avond.


8.0
Gemiddelde
Lex
12 september 2016
Geweldige avond
Werkelijk fantastisch. De tweede keer dat we hier zijn en nu voor de 10 gangen gekozen. Stuk voor stuk geweldig. En de bediening erg vriendelijke en lekker los. Top avond om ons katoenen huwelijk te vieren!!!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland