Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Lage Markt 79, Nijmegen51.849714505.86343120Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
We koken graag: onze keuken laat zich het best omschrijven als klassiek Frans met een knipoog naar het Oosten. Dat betekent dat u bij ons bijvoor-beeld langoestines, coquilles, lamsvlees en door onze jager geschoten wild op je bord zult vinden, maar dan nét even anders bereid. We verrassen je graag. Maar wát je bij ons ook eet: het is altijd bereid met de beste, verse producten. En met vakkennis, liefde en toewijding.

We eten graag: er wordt gezegd dat een goede kok van eten houdt. Daar zijn wij het hartgrondig mee eens. Als we niet voor jullie in de keuken staan, gaan we graag zelf uit eten. Om ons te laten inspireren, maar vooral omdat wij ons het leven niet kunnen voorstellen zonder een fantastisch stukje lamsvlees uit de Lozère. Of een super verse kabeljauw. En die liefde voor eten, proef je, wanneer je bij WITLOF komt eten.

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

februari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Witlof bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Witlof8.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Robin
15 januari 2017
Gezellige avond
Heerlijk gegeten met mijn zussen. Bovendien genoten van de lekkere wijnen.


9.3
Gemiddelde
Dolf
14 januari 2017
Fijne gastvrijheid
Gastvrijheid is als je verkeerd geparkeerd staat en je jouw auto op de plaats van de eigenaar mag parkeren terwijl hij zijn auto weg zet terwijl het hard staat te sneeuwen. Zo begon een heerlijke avond bij Witlof waar wij mochten eten ter eren van de eerste AOW uitkering van mijn vader. 5 gangen verrassingsmenu met bijpassende wijnen die inderdaad goed waren afgestemd op het eten. Geweldig tussengerecht met bietjes en witlof in een botersausje. De gekozen chardonnay paste er voortreffelijk bij. Geweldige combi. Vriendelijke en vlotte bediening. Wij komen er zeker terug.


10.0
Gemiddelde
Henk
8 januari 2017
Zoals altijd: Perfect
De kwaliteit van de gerechten, de ambiance en de perfect bediening maakten het weer een geslaagde avond. Bedankt!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.