Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Lage Markt 79, Nijmegen51.849714505.86343120Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
We koken graag: onze keuken laat zich het best omschrijven als klassiek Frans met een knipoog naar het Oosten. Dat betekent dat u bij ons bijvoor-beeld langoestines, coquilles, lamsvlees en door onze jager geschoten wild op je bord zult vinden, maar dan nét even anders bereid. We verrassen je graag. Maar wát je bij ons ook eet: het is altijd bereid met de beste, verse producten. En met vakkennis, liefde en toewijding.

We eten graag: er wordt gezegd dat een goede kok van eten houdt. Daar zijn wij het hartgrondig mee eens. Als we niet voor jullie in de keuken staan, gaan we graag zelf uit eten. Om ons te laten inspireren, maar vooral omdat wij ons het leven niet kunnen voorstellen zonder een fantastisch stukje lamsvlees uit de Lozère. Of een super verse kabeljauw. En die liefde voor eten, proef je, wanneer je bij WITLOF komt eten.

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

februari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Witlof bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Witlof8.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Arjo
12 juli 2017
Top eten in een top ambiance!
Afgelopen weekend voor het eerst bij dit restaurant gegeten. Van reservering tot vertrek alles dik in orde : De locatie nabij de Waal is gelegen in de historische benedenstad. Gelukkig konden we nog buiten eten op een knus en huiselijk terras annex buitenplaats. De ontvangst was hartelijk de service uitermate attent en betrokken en het eten verrukkelijk. Bijzondere gerechten: niet te veel, niet te weinig, precies goed. Wij kozen het 4-gangen verrassingsmenu met nipjes-arrangement (halve glazen wijnarrangement) en dat is bijzonder goed bevallen. Het aanbieden van een verrassingsmenu tegen een iets gunstigere prijs vind ik niet alleen een goede keuze, maar ook heel aantrekkelijk, omdat je je kunt laten verrassen zonder iets aan kwaliteit in te leveren. Vriendelijke bediening en keurig tempo van de gerechten uitserveren. Het trapje naar buiten is een beetje hoog en je loopt door de keuken heen, maar dat alles past in de charme van het etablissement. Wij komen hier zeker nog eens terug!


9.3
Gemiddelde
Annemieke
11 juli 2017
aanrader
Het eten was heerlijk en de opmaak van de borden zag er mooi uit. Mooi en rustig interieur. Zeer vriendelijk personeel. We hebben genoten,


8.6
Gemiddelde
Lambert
11 juli 2017
Gewoon erg goed en gezellig
Met een aantal collega's gegeten en het menu was verassend, verzorgd en vooral lekker. Fijne sfeer en prettige bediening.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.