Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Lage Markt 79, Nijmegen51.849714505.86343120Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
We koken graag: onze keuken laat zich het best omschrijven als klassiek Frans met een knipoog naar het Oosten. Dat betekent dat u bij ons bijvoor-beeld langoestines, coquilles, lamsvlees en door onze jager geschoten wild op je bord zult vinden, maar dan nét even anders bereid. We verrassen je graag. Maar wát je bij ons ook eet: het is altijd bereid met de beste, verse producten. En met vakkennis, liefde en toewijding.

We eten graag: er wordt gezegd dat een goede kok van eten houdt. Daar zijn wij het hartgrondig mee eens. Als we niet voor jullie in de keuken staan, gaan we graag zelf uit eten. Om ons te laten inspireren, maar vooral omdat wij ons het leven niet kunnen voorstellen zonder een fantastisch stukje lamsvlees uit de Lozère. Of een super verse kabeljauw. En die liefde voor eten, proef je, wanneer je bij WITLOF komt eten.

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

februari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Witlof bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Witlof8.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Sanne
27 februari 2017
Absolute aanrader (eten, wijn, bediening)
Gastvrije ontvangst, mooie tafel, heerlijk eten, bijpassend wijnarrangement bestond uit 4 heerlijke wijnen. Bediening denkt met je mee. Ik heb hier 4 keer gegeten en ga zeker terug.


8.6
Gemiddelde
Frederik
20 februari 2017
Genoeg lof voor dit restaurant
Het zijn de kleine dingen die het voor mij deden: De eigenaar nam onze jassen aan en heette ons welkom, later kwam hij speciaal aan onze tafel terug om de laatkomers ook te groeten. Het restaurant was donker maar sfeervol, klein maar knus, apart maar professioneel. De menu 'plank' is beperkt, maar alle kleine en grote gerechten smaakten ge-wel-dig. (Vooral de krab soep). Mijn enige aanmerking waren de desserts , deze doen onder voor alle grote en kleine gerechten qua kwaliteit en smaak.


10.0
Gemiddelde
Eva
20 februari 2017
Geweldig!
Op aanraden van een collega hiernaartoe gegaan en alles was buitengewoon goed. De sfeer was goed (tafels stonden niet dicht op elkaar) en mooie inrichting. Service, enthousiasme en kennisniveau van eten en wijn was top. Start was heerlijk met huisaperitief, brood, gerookte ham en karaf kraanwater. Het wintermenu was niks op aan te merken (wijn-spijs combinatie klopte helemaal), ook speciale wensen werd rekening mee gehouden. Wij komen hier zeker nog eens terug!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.