Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Lage Markt 79, Nijmegen51.849714505.86343120Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
We koken graag: onze keuken laat zich het best omschrijven als klassiek Frans met een knipoog naar het Oosten. Dat betekent dat u bij ons bijvoor-beeld langoestines, coquilles, lamsvlees en door onze jager geschoten wild op je bord zult vinden, maar dan nét even anders bereid. We verrassen je graag. Maar wát je bij ons ook eet: het is altijd bereid met de beste, verse producten. En met vakkennis, liefde en toewijding.

We eten graag: er wordt gezegd dat een goede kok van eten houdt. Daar zijn wij het hartgrondig mee eens. Als we niet voor jullie in de keuken staan, gaan we graag zelf uit eten. Om ons te laten inspireren, maar vooral omdat wij ons het leven niet kunnen voorstellen zonder een fantastisch stukje lamsvlees uit de Lozère. Of een super verse kabeljauw. En die liefde voor eten, proef je, wanneer je bij WITLOF komt eten.

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

februari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Witlof bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Witlof8.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
Katharina
18 juni 2017
Heerlijk gegeten
We waren nog nooit eerder bij Witlof geweest maar werden nieuwsgierig door de menukaart die we online hadden gezien. De keuze was makkelijk: een verrassingsmenu inclusief bijpassende wijn. Mooi opgemaakte borden met heerlijk eten (malse eend!) gekregen. De bediening was snel, efficient maar ook vriendelijk en humor met een knipoog. Een aanrader.


9.3
Gemiddelde
Henk
13 juni 2017
Genieten bij Witlof
Een waar gastronomisch festijn bij Witlof. Ruime mogelijkheden om een menu naar eigen keuze samen te stellen. Verrukkelijk eten en drinken. Attente bediening. Kan de geluidsdemping in de ruimte iets verbeterd worden? Dan wordt het helemaal gezellig.


8.6
Gemiddelde
Alex
13 juni 2017
Aanrader!
We hebben hier op een zondagavond gegeten, het was goed gevuld. Onze tafel keek uit over de rivier. We hebben erg lekker gegeten, het eten is subtiel gekruid, dat is even wennen maar de smaken zijn erg goed. Ik heb mijn bord met het brood 'schoongelikt', zo lekker was het. Personeel is aardig en kundig, we hebben bijna iedereen ook aan de tafel gehad (de koks ook) wat ik erg leuk vind. Ook leuk, je kan elk gerecht groot of klein krijgen, er is geen onderscheid in voor- of hoofdgerecht. Enig verbeterpuntje was de muziek, het leek alsof er een radiostation opstond, gelukkig heel zachtjes. Ik kan iedereen aanraden hier te gaan eten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.