Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Dorpsstraat 51, Rosmalen51.716859205.36250050Europees

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Plein 51 te Rosmalen biedt gerechten uit de West-Europese keuken met een glimlach

keuken:

Europees

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

januari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Plein 51 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Plein 517.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Brigit
22 september 2016
plein51
Het was niet slecht maar ben beter gewend. Ik zal er niet voor de 2e keer heengaan. Vond de rand van mijn bord ook niet schoon.


6.3
Gemiddelde
Lucy
18 september 2016
een goede lunch met lange wachttijd
zaterdag nogmaals geluncht bij Plein 51. Zoals verwacht was het eten heerlijk. We hadden echter de pech dat er een bridge-concours was. Deze mensen moesten allemaal op tijd hun eten hebben. We hebben daardoor wel een uur moeten wachten. We kregen heel aardig een drankje op kosten van de zaak. Het was voor ons volwassenen niet zo erg, maar twee kleintjes van resp. 4 en 3 jaar, is het wel bezwaarlijk. Graag was ik van te voren gebeld geworden en had ik uitleg over deze situatie gehad. Dan hadden wij de tijden kunnen aanpassen. Een pluspunt: eerst de kinderen hun eten en dan de volwassenen. Super, zo hoort het. Oma heeft het goed kunnen maken een ijsje voor de kinderen. Heel lekker was het commentaar van de kleintjes. Tip: zorg dat de mensen ook koffie/ thee kunnen drinken met iets erbij. Het trekt mensen naar je terras. Nu moeten jullie naar de overkant lopen en dat is toch anders. Als je mensen op je terras hebt, die eerst uitgebreid koffie drinken en blijven hangen en dn een glas wijn, komt vanzelf dat men ook wat wil eten.


8.0
Gemiddelde
Lucy
5 september 2016
een heerlijke lunch
afgelopen zondag van een heerlijke lunch. Lekker buiten gezeten onder het luifel. De keuze is ruim. Goed belegde stokbroodjes in wit of bruin. Voor de kleinere trek verschillende soorten tosti's. De kleindochter heeft gesmuld van een heerlijke tosti ham kaas gedoopt in tomatensaus De duo stokbrood is echt een aanrader. De ene helft is ruim belegd met brie en op de andere helft heerlijke zalm met wat rode ui. Een salade erbij met mosterdsaus. Top. De bediening vlot en zeer vriendelijk. Een plek om terug te komen. We hebben ook even ene blik geslagen op de dinerkaart. Ook daar staan een aantal zeer aantrekkelijke gerechten op, waar van we zeggen: dat gaan we proeven.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland