Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Koningin Marialaan 9, Den Haag52.085193104.33242870

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Laat je verrassen door een (h)eerlijk diner bij restaurant Orchard in Den Haag
Klik hier indien u eigenaar of manager van ROC Mondriaan - Orchard bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over ROC Mondriaan - Orchard8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Ellen
22 april 2017
Heerlijk gegeten voor weinig!
Gezellig restaurant met heerlijke gerechten en een mooie ervaring om in ons geval bediend te worden door onze dochter! Zo leren ze het vak.


9.0
Gemiddelde
Florencia
20 april 2017
Goed en gezellig
Het was zeer gezellig en alles klopte. Het eten was erg lekker en goed uitgeserveerd. Elk onderdeel was een 8 waard. Bedankt.


8.3
Gemiddelde
Johan
14 april 2017
Wat een leuke en gezellige kennismaking
Omdat mijn kleinzoon binnenkort naar jullie school hoopt te komen, na het slagen van zijn eindexamen, heb ik hem met ons bezoek willen laten kennismaken met de omgeving en de sfeer van jullie school. Het eten was perfect, misschien was de aardappeltaart iets te veel in relatie met het hoofdgerecht. De smaak van alles was heerlijk! De sfeer was wel goed, maar erg lawaaierig. Bovendien hoorde je de andere tafelgesprekken. Mogelijk een hangend verlaagd plafond aanbrengen. De "wand van mos" helpt niet genoeg. De service was prima, de (mooie) meisjes deden erg hun best, de donkere jongen vond ik er uit springen; hij was zeer betrokken. Keurig rechts opdienen, links afhalen, brood en boter laten staan, voor het dessert uitr zout en peper verwijderen, eerst de dames bedienen, daarna de heren. Dames en heren docenten hebben goed hun kunnen goed overgebracht. Wij komen zeker terug! (Jammer, dat zo ver van te voren moet reserveren)


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.