Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Koningin Marialaan 9, Den Haag52.085193104.33242870

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Laat je verrassen door een (h)eerlijk diner bij restaurant Orchard in Den Haag
Klik hier indien u eigenaar of manager van ROC Mondriaan - Orchard bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over ROC Mondriaan - Orchard8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Harry
12 januari 2017
Geweldig leer-werkrestaurant
Gisteren heerlijk gegeten bij restaurant Orchard van ROC Mondriaan aan de Koningin Marialaan in Bezuidenhout. Uitstekend uitziende en smakende gerechten. Ik had de vegetarische lijn, niks geen standaard salade of pasta met paddestoelen. Dit gold voor alle gangen. Mijn metgezel had vlees en was ook erg tevreden. Alle lof voor de keuken dus. Bediening attent, alleen niet als iemand 'water' vraagt een flesje brengen maar even vragen of men kraanwater bedoelt (bedoelde ik dus) of prijs stelt op een flesje. Mooie ruimte ook, ietsje aan de kale kant maar smaken verschillen.


7.6
Gemiddelde
Marit
12 januari 2017
Verrassend
wat waren we verrast over de kwaliteit van het menu, de presentatie, de vriendelijke ontvangst en bediening! Daar kan menig restaurant aan tippen. Enig minpuntje was de entourage. Hier geen romantisch, intiem etentje. Grote, hoge ruimte, koude ongezellige verlichting, geen muzikale omlijsting en het te kleine kaarsje op tafel deed erg zijn best, maar kreeg die sfeer er ook niet goed in. Gelukkig waren we zelf in opperbeste stemming en hebben we van elkaar en het eten genoten. Indien je met een wat groter gezelschap bent is de entourage misschien wat minder prominent aanwezig. Wel een prachtige reallife moswand. Die willen we thuis ook wel :).


8.3
Gemiddelde
arthur
22 december 2016
kerstdiner
whow, wat een feest, was echt een superdiner in leuke atmosfeer; het zoveel gangendiner (was de tel kwijt) was genieten, hoge kwaliteit!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.