Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Koningin Marialaan 9, Den Haag52.085193104.33242870

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Laat je verrassen door een (h)eerlijk diner bij restaurant Orchard in Den Haag
Klik hier indien u eigenaar of manager van ROC Mondriaan - Orchard bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over ROC Mondriaan - Orchard8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Carla
25 september 2017
een jubileum feestje
Over de prijs weet ik niets, het was een cadeau, maar de kwaliteit was perfect. Er was niet doorgegeven dat er een paar vegetariƫrs bij zouden zijn, maar hun menu werd direct aangepast. Om bij het toetje een kopje koffie te combineren was ook geen probleem. De sfeer was prima. Rustige plek, beetje met planten eromheen zodat je echt met elkaar was. De service was ook prima. Er werd meteen een vaas geregeld voor een bos bloemen, de drank werd goed in de gaten gehouden en bijgeschonken waar werd gewenst. Al met al een aanrader!


8.3
Gemiddelde
Joke
25 september 2017
dineren in the Orchard
Het was weer heel goed verzorgd en er was ook aandacht voor speciale gasten! Een aparte gestofferde stoel voor een 100-jarige bijvoorbeeld. De gerechten zagen er goed uit en waren ook goed van smaak. Het is natuurlijk goed heel weinig zout te gebruiken maar toch misten we kruiderij. Vooral een visgerecht mag wel wat extra daarmee worden behandeld.IVerder wil ik adviseren geen kalfsvlees te serveren. Dit vlees is meestal aan de droge kant of het zou in een sudderpot moeten worden gebruikt.........? Hartelijk dank; we komen graag weer terug.


8.6
Gemiddelde
Michel
22 september 2017
Dinner Orchard
Samen met een aantal oud collega's heerlijk gegeten tegen een hele mooie prijs. Echt een aanrader om een keer lang te gaan.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.