Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Koningin Marialaan 9, Den Haag52.085193104.33242870

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet bij Classique in Den Haag van eigentijdse lichte gerechten uit de Franse keuken!
Klik hier indien u eigenaar of manager van ROC Mondriaan - Classique bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over ROC Mondriaan - Classique8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Joke en Theo
25 februari 2017
55 jarig huwelijksfeest gevierd
Wat een service en lekker eten. Van de 25 feestgangers alleen maar positieve geluiden vernomen. Is beslist een aanrader voor de volgende keer. Dank jullie bedienend personeel voor de vriendelijke attentie.


5.3
Gemiddelde
Pierre
24 februari 2017
Stormachtige weersomstandigheden
Een aantal studenten hadden zich ziekgemeld. Of de reden het stormachtige weer betrof is niet na te gaan. Feit is wel dat de studenten die er waren hard moesten werken maar daarbij vergaten dat wij te gast zijn. Ze kwamen niet zo vrolijk over in het contact. Gevolg van het geringe aantal studenten was dat we behoorlijk lang op het voorgerecht moesten wachten. Her en der werd er al soep (pardon bouillon) uitgedeeld. Na duidelijk gemaakt te hebben dat we toch echt wel wilden beginnen met eten kwam het voorgerecht. Dat zag er niet aantrekkelijk uit: diep bord met in het midden een cirkel grijsgekleurd voedsel. Heel klein takje groen, dat was het. Ik vroeg aan een docent of dit het was. "Ja, dat is een sterwaardig gerecht, de opmaak is design". Het deed mij denken aan balkenbrij. De smaak viel erg tegen. Hoofdgerecht was prima (hoge schouder). Over het nagerecht maakte mijn vrouw melding dat de souffl├ę niet helemaal gaar was. Ik heb van koken geen verstand wel van proeven. Conclusie: deze avond viel tegen. We eten er wel meer en zijn meestal wel tevreden. Dus: we blijven wel komen hoor.


10.0
Gemiddelde
Herman
24 februari 2017
Samen uit eten
Eten was goed en de bediening uitstekend


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.