Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Koningin Marialaan 9, Den Haag52.085193104.33242870

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet bij Classique in Den Haag van eigentijdse lichte gerechten uit de Franse keuken!
Klik hier indien u eigenaar of manager van ROC Mondriaan - Classique bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over ROC Mondriaan - Classique8.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
margot
25 maart 2017
woensdag 22 maart
ditmaal liep niet alles op rolletjes. Iets in de keuken misgegaan? duurde erg lang tussen soep en hoofdgerecht. Kan een keertje gebeuren We blijven komen!! !Eenieder doet zijn best.


9.0
Gemiddelde
Louise
25 maart 2017
gezellige en hartelijke bediening
Voor de zoveelste keer bij u geluncht en tot nu toe alleen maar genoten. Zowel van de bediening als van de fantastische maaltijd. Ga zo door.


4.3
Gemiddelde
Wim
24 maart 2017
Deze keer teleurstellend
Ten eerste: wij waren alle eerdere keren erg tevreden. Deze keer was het een stuk minder. Niet voor het eerst trouwens, was 1 van de opgediende voorgerechten niet vegetarisch, terwijl de ober zei dat men op de hoogte was van 1 vegetarische bezoeker. De bedienende ober had het misschien niet goed gecommuniceerd, want hij ging even een sigaret roken, en daardoor kregen we een andere dame die ons bediende. Dat deed ze overigens goed en vriendelijk. Wijnarrangement: bij het hoofdgerecht kreeg ik pas de bijpassende wijn nadat ik er om vroeg. Bij het dessert werd het helemaal vergeten. De ober die ons bij aanvang bediende, vroeg of ik deze dessertwijn nog wilde, terwijl het dessert al op was. Mosterd na de maaltijd en de communicatie hierover verliep bepaald niet vlekkeloos. Afsluitend: het hoofdgerecht vond ik het minste in 5 jaar Mondriaan, en mijn vega-gezelschap kwam er ook bekaaid van af. Al met al een teleurstellende ervaring. Het zal de volgende keer vast wel beter zijn, want dat is wèl waarom we zo regelmatig gaan!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.