Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Koningin Marialaan 9, Den Haag52.085193104.33242870

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Geniet bij Classique in Den Haag van eigentijdse lichte gerechten uit de Franse keuken!
Klik hier indien u eigenaar of manager van ROC Mondriaan - Classique bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over ROC Mondriaan - Classique8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Elly
1 oktober 2017
Prima eten en een prima service
Wij hebben afgelopen woensdag een uitstekende lunch genoten. De drie gangen waren van een uitzonderlijke kwaliteit. De bediening door Roy, die eerste jaars is, was alsof we met een derde jaars student te maken hadden. Hij is zeer klantgericht weet op een goede manier uit te leggen wat er wordt gereserveerd. Ook het regelmatig vragen of er nog wensen waren kwam prettig over. Al met al complementen aan de keuken en de bediening.


8.6
Gemiddelde
Fred.
1 oktober 2017
Aanbevolen
Over prijs/kwaliteit zijn we snel klaar, die is uitstekend. Aangezien dit een een hotelschool is lopen er veel studenten in het restaurant te bedienen. Sommige mensen kunnen dit als storend ervaren doch dit is niet reeel, dit is een opleidingsinstituut. Bij de service moet men in aanmerking nemen dat dit nog studenten zijn. De persoon die ons bediende was een eerstejaars en heeft het prima gedaan.


9.0
Gemiddelde
D├ęsiree
30 september 2017
Een gezellige avond bij Mondriaan
Bij aankomst kregen wij een glaasje Champagne. Dit was uniek en de sfeer was er gelijk. De studenten waren zeer klantvriendelijk en hun service was top. Zeker aan anderen aan te bevelen.


Meer reviews »


Reviews op dinnersite.nl

Ted, Zoetermeer
1 november 2017

Vanavond met zes personen genoten van een heerlijk vier gangen menu. Prettige sfeer en goede bediening! Dank aan Lucas en Georgie!


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.