Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Hofweg 1, Heinenoord51.825883104.47430030

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant annex eetcafé ’t Land van Wale is een jong bedrijf en dat zal zich zowel met het eten als de sfeer uiten. In het restaurant zullen wij lunch, diner, high tea, high wine & bierproeverijen verzorgen, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een gezellige borrel. Tevens verzorgen wij ook uw catering op locatie.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

februari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant 't Land van Wale bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant 't Land van Wale8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.6
Gemiddelde
Ingrid
18 juni 2017
Geweldig
Sfeervolle inrichting,zeer vriendelijk personeel en verschrikkelijk lekker gegeten. Zeker voor herhaling


8.0
Gemiddelde
Maarten
10 juni 2017
Dikke voldoende
Mooi pand, huiselijke, strakke inrichting, Ruime kaart, gerechten smaakten prima, Personeel erg netjes, niet opdringerig, Kom hier graag nog een keer.


8.3
Gemiddelde
Inge
9 juni 2017
Luisteren en vragen
een restaurant dat je veel vrijheid geeft om te proeven van de hun gerechten. Klassiek met voor-hoofd-nagerecht of als een proeverij van het gehele aanbod, inclusief de variatie van lunchgerechten. Erg leuk voor de nieuwsgierige eter en makkelijk voor grote en kleine fijnproevers. Wij gingen voor klassiek. Voorgerecht vonden we excellent. De eendenborst (een groot stuk!) was naar verwachting maar het lamsvlees uit de regio was tot een onherkenbaar gerecht verwerkt. Niet onsmakelijk maar wel onverwacht en daarom niet geapprecieerd. Tip: vraag na wat je krijgt als het gerecht niet precies wordt aangegeven.. "t Land van Wale luistert naar je.! Topbediening verder, echt een aanrader dus


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.