Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

J.J. Cremerplein 34, Amsterdam52.360012904.85798540MediterraanFrans

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Welkom bij Restaurant HOUT Amsterdam Sinds 2016 gevestigd op een van de mooiste plekjes van Amsterdam - het authentieke J.J. Cremerplein.

Een restaurant met een moderne, creatieve keuken. Levensgenieters voelen zich er thuis en kunnen er alle kanten op. Een diner in het restaurant. Een vergadering of partij – bij HOUT doen we nergens moeilijk over. Wij zijn zelf ook levensgenieters en we maken het iedereen graag naar de zin.

Keukens:

Mediterraan, Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

januari 2016

Chefkok:

Kevin Kion
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Hout bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Hout8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.7
Gemiddelde
R
13 februari 2016
Aanwinst voor de buurt!
Heerlijk eten, mooi opgemaakt en gezellig druk restaurant. Wat duurder dan de meeste restaurantjes in de buurt maar passend bij een culinair avondje uit. Cijfer voor service iets lager omdat we tijdens het diner hartelijk werden geholpen maar toen we bij een bevriend stel aan tafel wat langer bleven hangen dan de andere gasten gaven ze ons het gevoel dat dit niet helemaal de bedoeling was. Toch jammer!


8.3
Gemiddelde
Tako
31 januari 2016
Lekker gegeten voor redelijke prijs
Nieuw restaurant in de buurt. Het is nog een beetje leeg en klinkt nog wat hol. Het publiek is deze zaterdag grotendeels uit Haarlem meegekomen. Dat is wat ons betreft onterecht. Het menu is weliswaar niet super-vernieuwend, maar het is lekker en vezorgd en je wordt zeer gastvrij ontvangen. Een heerlijke avond met prima wijn en goedkoper dan op de meeste plekken waar wij van houden.


10.0
Gemiddelde
Simon
23 januari 2016
Sfeervolle avond
Vrijdagavond 23 januari, op naar Hout in Amsterdam!! We waren benieuwd, net 1 week open. Bij binnenkomst viel de vriendelijkheid van het personeel gelijk op, naast de mooie uitstraling van het restaurant. We wilde ons laten verassen door kok, dat was een fantastische ervaring, perfect van smaak met een heerlijke fles wijn erbij tegen zeer redelijke prijs. We hebben genoten en komem zeker terug.Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.