Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Plein 8, Nijkerk52.224239505.48482080

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Ei8ht food&drinks is de ontmoetingsplek waar iedereen zich op elk moment van de dag welkom voelt. Vanaf 's ochtends voor een heerlijk kopje koffie met een zelf gebakken koekje of stukje taart, om ontspannen te lunchen, om 's avonds te genieten van heerlijke gerechten en om gezellig te borrelen. Jong en oud voelt zich er thuis. Knus aan een tafeltje, de krant doorbladerend aan de grote leestafel, vrolijk keuvelend aan de lange bar of dankzij de gratis Wi-Fi nog even aan de slag met de laptop.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juli 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Ei8ht Food & Drinks bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Ei8ht Food & Drinks7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


4.3
Gemiddelde
RDWC61
18 september 2017
Teleurgesteld
We hadden de Dorade en Sat├ę vd Haas. Het waren Doradefilets nog kleiner dan een haring, op een heel groot bord, met een plasje saus en een citroen erop. Daarnaast kregen wij een klein schaaltje dubbelgebakken friet (donkerbruin en droog) en een klein kommetje komkommer en tomaat voor 2 personen. We hebben onze ongenoegen aangegeven en het zou doorgegeven worden aan de keuken, echter geen respons terug. Daarna geen trek meer in iets anders. We hebben de nota betaald en zijn weggegaan. Wat een gezellig avondje uit had moeten worden eindigde in een teleurstellen. Nee, wij gaan niet meer terug. Jammer, dat de klacht niet is "opgepakt".


10.0
Gemiddelde
Maaike
26 augustus 2017
Wat een leuke avond!
Goed eten, fijne bediening en goede prijs/kwaliteit verhouding. Was erg druk maar we werden goed ingelicht dat het even zou duren, maar met een heerlijk wijntje erbij ging dit allemaal prima! Wij komen zeker terug.


8.3
Gemiddelde
Ronald
25 augustus 2017
Ei8ht food & Drinks Nijkerk
lekker geluncht, meer dan voldoende op het bord om de middag mee door te komen. Snelle en correcte service. Voldoende schaduwplakken. Minpuntje is en blijft het rookgedrag van andere bezoekers. Door de vele parasols blijft de rook hangen wat mij geen prettig gevoel geeft wanneer ik buiten zit. Denk na over een alternatief hiervoor door rokers aan de buitenkant van het terras te zetten of verbiedt dit gewoon.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.