Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Plein 8, Nijkerk52.224239505.48482080

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Ei8ht food&drinks is de ontmoetingsplek waar iedereen zich op elk moment van de dag welkom voelt. Vanaf 's ochtends voor een heerlijk kopje koffie met een zelf gebakken koekje of stukje taart, om ontspannen te lunchen, om 's avonds te genieten van heerlijke gerechten en om gezellig te borrelen. Jong en oud voelt zich er thuis. Knus aan een tafeltje, de krant doorbladerend aan de grote leestafel, vrolijk keuvelend aan de lange bar of dankzij de gratis Wi-Fi nog even aan de slag met de laptop.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

juli 2014
Klik hier indien u eigenaar of manager van Ei8ht Food & Drinks bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Ei8ht Food & Drinks7.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Stevie
9 augustus 2017
S v. d. Brink
Heerlijk gegeten en fijne bediening!


6.6
Gemiddelde
Cris
5 augustus 2017
Goed eten
Prima eten, leuk zitten op het terras. Geschikt restaurant voor een leuk avondje weg. Erg leuke sfeer op het plein van Nijkerk


6.6
Gemiddelde
Denise Janssen
3 augustus 2017
Mwa mwa, standaard. Niets bijzonders
Recent wezen eten. Voorgerechten waren goed maar hoofdgerechten erg matig. In het vlees zaten veel stukken zeen en spieren, geen schoon vlees. Spare ribs erg droog. Zit geen sausje o.i.d. bij. Meer mensen hadden hier over geklaagd. Ambiance is goed, industrie look. Personeel doet zijn/haar best maar laat toch wel steekjes vallen. Regelmatig drankjes vergeten en niet goed luisteren naar wat de gasten willen. Lange wachttijden. Op hun menukaart hebben ze ook staan dat het wachten lang kan duren. Een uur wachten voor je hoofdgerecht is toch iets te gek, helemaal omdat de toko niet eens vol zat. Bied dan je gasten op ze minst een drankje aan of een stokbroodje. Voorgerechten goed, hoofdgerechten matig. Zal wegens tegenvallend kwaliteit hier niet snel meer gaan eten. Zonde want is een mooie tent.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.