Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Van Woustraat 34-36, Amsterdam52.356635304.89982220

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Heb jij ook een dagelijkse of wekelijkse behoefte aan pizza’s, burgers of bitterballen? Dat snappen wij. Pizza’s, burgers en bitterballen zijn ook gruwelijk lekker.

Maar omdat niemand al etend in een doorgekookte bankaardappel wil veranderen, is er SNCKBR. Bij ons is gruwelijk lekker namelijk gruwelijk goed voor je. Zondigen wordt gezondigen. Van steak tot lichte cocktail. Eat your heart out.

Geopend sinds:

februari 2016

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via deliveroo
Klik hier indien u eigenaar of manager van Snckbr bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Snckbr7.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Laura
17 januari 2017
Lekker eten
Fijne sfeer, leuk concept en lekker eten. Sommige gerechten zijn beter dan anderen. Dessertkaart is wat mager qua keuze opties, maar de hoofdgerechten zijn gevarieerd. Fijn dat er ook vegetarische en veganistische opties zijn. Ik ga hier vaker eten, is meestal prima! De bediening is wat onervaren, maar wel vriendelijk!


9.3
Gemiddelde
Jeroen
16 januari 2017
Leuk concept, goed eten, betaalbaar
Wij hebben er op een zondagavond gegeten met 4 volwassenen. Het was er rustig maar gezellig. Andere dagen zullen waarschijnlijk drukker zijn, maar de ruimte (en het personeel) kan het prima hebben. De kaart is gevarieerd en alles is betaalbaar. Het gezonde aspect is aanwezig, maar wordt je niet opgelegd. Aanrader!


7.6
Gemiddelde
Jasmine
5 januari 2017
Meer van dat
Echt een leuk concept, vooral voor wie gezellig uit eten wil en toch een beetje wil uitkijken met calorieën. Mijn hoofdgerecht, de portobelloburger was op zich lekker, maar vulde niet genoeg voor een hoofdgerecht. Het was namelijk groente met groente met groente (zoete aardappel is ook groente) en de "burger" zelf vond ik wat mager belegd met enkel portobellopuree en gebakken ui. Toevoeging van kaas (een lekkere haloumi, manouri of geitenkaas bv) had denk ik iets meer gevuld. Desondanks lekker gegeten en gezellig getafeld, waarvoor dank.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.