Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Van Woustraat 34-36, Amsterdam52.356635304.89982220

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Heb jij ook een dagelijkse of wekelijkse behoefte aan pizza’s, burgers of bitterballen? Dat snappen wij. Pizza’s, burgers en bitterballen zijn ook gruwelijk lekker.

Maar omdat niemand al etend in een doorgekookte bankaardappel wil veranderen, is er SNCKBR. Bij ons is gruwelijk lekker namelijk gruwelijk goed voor je. Zondigen wordt gezondigen. Van steak tot lichte cocktail. Eat your heart out.

Geopend sinds:

februari 2016

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via deliveroo
Klik hier indien u eigenaar of manager van Snckbr bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Snckbr7.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Chantal
14 september 2017
Heerlijk En Gezond
Echt heerlijk gegeten! We konden niet kiezen en wilden de gerechten delen en dit was totaal geen probleem. We werden heel vriendelijk geholpen en de aankleding van het restaurant is ook heel gezellig!


9.0
Gemiddelde
Suzanne
10 september 2017
Leuke plek
Gezellig restaurant met supervriendelijke bediening die erg attent is. De kaart is bijzonder en lekker waardoor het lastig kiezen is :)


6.6
Gemiddelde
David
4 september 2017
Niet speciaal
De bediening was leuk, snel en wisten de gerechten goed te vertellen. De gerechten waren helaas niet heel smakelijk. Een hele machtige spaghetti die je misselijk maakte en een hele vete (vegetarisch) kapsalon. Helaas zullen we hier niet nog een keer naar toe gaan.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.