Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Van Woustraat 34-36, Amsterdam52.356635304.89982220

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Heb jij ook een dagelijkse of wekelijkse behoefte aan pizza’s, burgers of bitterballen? Dat snappen wij. Pizza’s, burgers en bitterballen zijn ook gruwelijk lekker.

Maar omdat niemand al etend in een doorgekookte bankaardappel wil veranderen, is er SNCKBR. Bij ons is gruwelijk lekker namelijk gruwelijk goed voor je. Zondigen wordt gezondigen. Van steak tot lichte cocktail. Eat your heart out.

Geopend sinds:

februari 2016

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via deliveroo
Klik hier indien u eigenaar of manager van Snckbr bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Snckbr7.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Nikki
24 maart 2017
Lekkerder dan 'ongezond'!
Gisteren laat nog gegeten bij SNCKBR de Pijp. Al heel erg fijn dat ze geen enkele keer moeilijk deden toen ik de tijd tot 2 keer toe moest verzetten.. was allemaal geen probleem. Ik heb werkelijk heeeerlijk gegeten en had niet het idee dat ik iets 'miste' of iets opofferde omdat ik gezond aan het eten was. We deelden met zijn tweeën vooraf de Edamame (enorme portie!), namen beide tonijn tataki als voorgerecht (aanrader, super lekker!), ik nam als hoofdgerecht de Poke Bowl XXL en mijn tafelpartner nam de burger. Beide héél erg lekker. Goede formaat porties ook, heb niet het idee dat ze de gerechten gezonder maken door de porties te verkleinen, waren flinke gerechten allemaal! Ik ken normale Poké bowls en deze met bloemkoolrijst was ook echt heel lekker! Kom snel weer :-)


7.0
Gemiddelde
Simone
23 maart 2017
Lekker!
Lekker en gezond eten!


7.0
Gemiddelde
Ik
19 maart 2017
Top
Geweldig


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.