Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Van Woustraat 34-36, Amsterdam52.356635304.89982220

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Heb jij ook een dagelijkse of wekelijkse behoefte aan pizza’s, burgers of bitterballen? Dat snappen wij. Pizza’s, burgers en bitterballen zijn ook gruwelijk lekker.

Maar omdat niemand al etend in een doorgekookte bankaardappel wil veranderen, is er SNCKBR. Bij ons is gruwelijk lekker namelijk gruwelijk goed voor je. Zondigen wordt gezondigen. Van steak tot lichte cocktail. Eat your heart out.

Geopend sinds:

februari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Snckbr bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Snckbr7.8

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


4.7
Gemiddelde
Daphne
22 september 2016
Niet erg vegan friendly
Ik bestelde de bloemkoolpizza zonder zalm. Hij werd toch geserveerd met zalm. Terug gestuurd naar de keuken en vrij snel erna kreeg ik een bloemkoolpizza die in eerste instantie zonder zalm leek te zijn, maar hij rook naar zalm. Ik dacht ze zullen toch niet zo verschrikkelijk zijn dat ze de stukjes zalm van de pizza hebben gepikt? Het zal wel tussen mijn oren zitten. Maar nee, vervolgens proefde ik duidelijk een stukje zalm en toen ik de pizza optilde lagen er kleine stukjes zalm onder en hing er zelfs een groot stuk aan de zijkant van het bord. Vandaar die lucht! Ik heb de pizza toch opgegeten omdat ik niet tegen food waste kan. Maar echt genieten was het niet meer. Bij het afrekenen gaf ik het aan, maar er luchtig op gereageerd en er werd enkel gezegd dat het doorgegeven zou worden aan de keuken. De pizza was zonder resten kadaver lekker geweest. Maar alsnog ook erg prijzig voor zo'n klein pizzaatje. Daarbij werd deze ook koud geserveerd. Ik zou adviseren deze pizza standaard vegan te serveren voor een tientje, en met €5,- toeslag de zalm snippers erbij, of veel liever nog een plantaardig alternatief. Want het serveren van zalm gaat ten koste van de dieren en de oceanen. Niet alleen voor die ene zalm maar denk ook aan de bijvangst en alle verstoringen in het ecosysteem en het voer wat gekweekte zalm gevoerd krijgt bestaat ook uit gevangen vis.


6.3
Gemiddelde
BRAM
21 september 2016
Snckbar
lekker gegeten, grote porties....Beetje barfood idee maar dan van betere kwaliteit. Aanrader !


8.7
Gemiddelde
Bram
20 september 2016
Lekker gegeten, eerlijke smaken
Mooie nieuwe tent op de Kinker. Leuke smaken in de ceviche, vis wel op 't randje. Chefs platter erg goede cuisson van alle sterren van het gerecht (tonijnsteak, ribeye, pulpo). Salades en frites er bij eenvoudig maar doeltreffend. Service vriendelijk en snel. Aanrader!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland