Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Enschedesestraat 2j, Oldenzaal52.303601306.93068730

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In de oude Geldermanfabriek, op wandelafstand van de stad en het station, heeft het team van QuaKoken haar deuren geopend!

De passie voor ambachtelijk bereide gerechten, dagverse producten, het gevoel voor sfeer en de gastvrijheid maken QuaKoken tot een unieke belevenis.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van QuaKoken Chef's Table bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over QuaKoken Chef's Table9.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Harry
16 september 2017
diner ala carte
alles zo met moet zijn. bediening geeft de goede adviezen m.b.t. tot eten en wijnen. met 4 personen 65+ uitstekend 3 - 4 gangen menu gegeten en ieder een andere keuze van vis en vlees. de gerechten kwamen op tijd en heerlijk warm door. de drie soorten crème brulee is zeker een aanrader. kon niet beter, dus tot spoedig .


8.6
Gemiddelde
Marlon
10 september 2017
Heerlijke avond uit
Goede wijnen, lekker eren, professioneel en uiterst aardig personeel. Kortom een fijne avond weg waarbij je je op culinair gebied kunt laten verassen.


9.0
Gemiddelde
Ria
6 september 2017
3 gangen menu
Met 4 vriendinnen fantastisch gegeten bij Qua Koken. We hadden gekozen voor het 3 gangenmenu, een verassing van de chef. Een verrassing was het zeker! Heerlijke gerechten op een mooi opgediend bord. Alleraardigst, goed onderlegd, personeel die bij ieder gerecht een uitleg deed. Er was echter 1 minpuntje: bij het hoofdgerecht zat geen groente of frites. Geen nood wij hebben dit er extra bijbesteld. Het toetje spande de kroon! Verrukkelijk!! Een aanrader en wij komen zeker terug.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.