Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Enschedesestraat 2j, Oldenzaal52.303601306.93068730

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In de oude Geldermanfabriek, op wandelafstand van de stad en het station, heeft het team van QuaKoken haar deuren geopend!

De passie voor ambachtelijk bereide gerechten, dagverse producten, het gevoel voor sfeer en de gastvrijheid maken QuaKoken tot een unieke belevenis.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van QuaKoken Chef's Table bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over QuaKoken Chef's Table9.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Else
21 juli 2017
Een super avond gehad.
Heel gezellig, goede en zeer vriendelijke bediening, ook zeer op de hoogte van wijnen. Eten was super en komen zeker terug.


8.0
Gemiddelde
Marianne
17 juli 2017
Jammer van de wachttijd
We hebben gegeten met de 2+2-verjaardagsaanbieding: omdat het restaurant 5 jaar bestaat hoefden er 2 van de 4 het eten niet te betalen. Supervriendelijke bediening, superlekker eten maar het grote minpunt bleek uiteindelijk het lange wachten. Niet alleen wij maar ook andere tafels bleken er last van te hebben en de gastvrouw gaf ruiterlijk toe dat het te druk was en dat dat niet zo slimme zet was. Ondanks dat het al niet veel was wat we moesten betalen werden ook nog een aantal wijntjes van de rekening afgetrokken. En daarnaast werd de hoop uitgesproken dat ze graag een nieuwe kans verdienen. Die krijgen ze zeker, maar dan wel op een rustiger moment ....


10.0
Gemiddelde
Henk
17 juli 2017
Was heel gezellig
Alles is naar wens geweest komen graag nog een keer


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.