Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Enschedesestraat 2j, Oldenzaal52.303601306.93068730

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
In de oude Geldermanfabriek, op wandelafstand van de stad en het station, heeft het team van QuaKoken haar deuren geopend!

De passie voor ambachtelijk bereide gerechten, dagverse producten, het gevoel voor sfeer en de gastvrijheid maken QuaKoken tot een unieke belevenis.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van QuaKoken Chef's Table bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over QuaKoken Chef's Table9.5

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
A&R
20 januari 2017
Chefs table
Heerlijk gegeten tijdens de "chefs table" avond en ons heerlijk laten verrassen. Wij hebben gekozen voor een 4 gangen diner en dat was ruim voldoende. Je krijgt daarnaast nog een aantal amuses en brood aangeboden die heerlijk waren. Op verzoek hadden ze voor mijn man een bierarrangement passend bij de gerechten, zonder probleem werd hier direct gehoor aan gegeven na mailing. Zelf had ik een wijnarrangement met prima gekozen wijnen. De gastvrouw/sommelier was een leuke spontane dame met veel kennis, leuk vonden we ook dat er aan tafel iets bereid werd. Kortom voor herhaling vatbaar.


10.0
Gemiddelde
Bas
20 januari 2017
Heerlijke Chef's Table
Het was heerlijk genieten zonder ook maar een keuze te hoeven maken. Natuurlijk werd er wel gevraagd of er nog iets was wat je niet wilde. Een goede zweer in een oude fabriek en een top bediening met goede uitleg en zelfs nog een speciale voorbereiding aan tafel van de saus voor het vlees. Kortom we hebben genoten en komen zeker een keer terug.


10.0
Gemiddelde
Ine
8 januari 2017
Verrassend lekker!
Wil je een keer gaan voor een cullinere verrassing, dan zou ik zeker voor de Chef's Table gaan bij QuaKoken in Oldenzaal. De keuze uit een 4 tot 8 gangen voor een hele goede prijs, de Chef bepaald wat het menu wordt en dat wordt zéker smullen! Hier is nog aandacht voor de gasten en ook de sfeer is super! Dus laat jullie eens écht verrassen!!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.