Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Marie Heinekenplein 33, Amsterdam52.357304404.89181090Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Ecole, het ongecompliceerde huiskamerrestaurant op het Marie Heinekenplein waar iedereen op elk moment van de dag binnen kan lopen.

In het voormalige pand van het befaamde Cafe Kale de Grote is Ecole een frisse en overzichtelijke zaak zonder houdbaarheidsdatum. Onze ambitie is duidelijk; wij willen van Ecole een begrip maken in de Amsterdamse Pijp.

keuken:

Internationaal

Geopend sinds:

februari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Ecole bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Ecole8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


2.0
Gemiddelde
Eelco
5 maart 2017
Gesloten
Zonder enige notificatie van tevoren stonden wij afgelopen vrijdag voor een gesloten deur met een groep mensen. Schandalig. Ook op deur van het restaurant hing geen briefje om te verklaren waarom ze dicht waren. Heb op de website gekeken, maar geen info. Ook vanuit de bevestiging ontvangen vanuit couverts was niet op te maken dat ze gesloten zouden zijn.


8.3
Gemiddelde
Vriendengroep
23 januari 2017
Aanrader!
We hebben met een groep van 6 lekker gegeten bij Ecole. En een compliment voor de bediening. Het gebeurt lang niet altijd dat de bediening in een Amsterdams restaurant zo ontzettend aardig is. En dat terwijl wij de enige gasten waren en zij speciaal voor ons open gebleven waren! Dit restaurant verdient echt veel meer bezoekers!!!


7.7
Gemiddelde
Eva
10 oktober 2016
Lekker eten in een gezellige tent.
Lekker gegeten bij Ecole. Het is een gezellige tent met vriendelijk personeel. Het eten liet zich wat aan de lange kant op zich wachten, maar smaakte vervolgens lekker.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.