Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Stationshal 9, Utrecht52.089659105.11000880

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het Centraal Station van Utrecht ligt letterlijk middenin Nederland. En middenin dat station ligt… Bar Beton CS. De meest centraal gelegen ontmoetingsplek van Nederland!

Met vier mooie vergaderruimtes, heerlijke lunches, voortreffelijke koffie en de mooie – tot in de details verzorgde – Bar Beton uitstraling.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

februari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Bar Beton - CS bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Bar Beton - CS7.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.3
Gemiddelde
Koudijs
6 mei 2017
Wat een goede service!
Bij binennkomst een mooie gedekte tafel. Er werd verteld dat er een nieuw menu was met nieuwe gerechten. Wij hadden dr carpaccio en de lasagne van pompoen. Erg lekker en goede porties. Geen ruimte meer voor een toetje maar wel koffie genomen, erg goed. We komen zeker terug. Fijn en snel personeel. En Bar Beton heeft een eigen wc


8.0
Gemiddelde
Paula
24 april 2017
Gezellige sfeer!
Goede service. Vriendelijk personeel


1.3
Gemiddelde
Carl
21 april 2017
Slechte reserveringskwaliteit
Na een tafel gereserveerd te hebben voor de volgende dag (donderdag 20 april) kwamen mijn 2 collega's en ik naar Bar Beton Utrecht CS. Er was géén tafel voor 3 gereserveerd voor ons. De medewerker zei dat de reserveringen net pas binnengekomen waren en hij ging proberen gasten die er zonder reservering zaten, te vragen of ze plaats voor ons wilden maken. Ik vond dit een genante vertoning en wij zijn elders gaan lunchen. Geen goede beurt gemaakt voor ons. Ik zal niet snel een 2e keer hier reserveren of gaan lunchen.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.