Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Stationshal 9, Utrecht52.089659105.11000880

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het Centraal Station van Utrecht ligt letterlijk middenin Nederland. En middenin dat station ligt… Bar Beton CS. De meest centraal gelegen ontmoetingsplek van Nederland!

Met vier mooie vergaderruimtes, heerlijke lunches, voortreffelijke koffie en de mooie – tot in de details verzorgde – Bar Beton uitstraling.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

februari 2016
Klik hier indien u eigenaar of manager van Bar Beton - CS bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Bar Beton - CS7.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Roos
15 december 2016
Werklunch
Mijn collega's en ik hebben fijn geluncht bij Bar Beton CS. Goede, rustige sfeer en fijne ambiance. Daarnaast goed geholpen door de bediening. De broodjes en salades zijn verzorgd, de prijs/kwaliteit verhouding is goed. Drankjes zijn verhoudingsgewijs helaas te duur.


5.0
Gemiddelde
L.
28 november 2016
Al met al
Ondanks dat je midden in het station zit, is de sfeer gezellig. Ik was er samen met mijn vriendin op een rustige avond. Jammer dat het leek alsof het personeel veel met andere dingen bezig waren, dan met de gasten. We werden niet verwelkomt bij binnenkomst, terwijl het restaurant echt niet groot is en duurde het toch echt een paar minuten wachten tot iemand naar ons toe kwam. Verder duurde het allemaal wat lang, maar was alles wel prima. Voor een gezellige maaltijd zal ik hier niet heen gaan, voor een snelle hap eerder.


5.3
Gemiddelde
-
20 november 2016
-
Bediening is erg vriendelijk maar weinig attent - eten staat al lang 'klaar' voordat het uitgeserveerd wordt waardoor het niet erg warm was. Bijgerechten werden veel te laat bediend door een fout in de keuken.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.