Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Janskerkhof 23, Utrecht52.093678305.12045020IndiaasPakistaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De Surya restaurants nodigen u uit om te komen genieten van culinaire meesterschap en een ongekende service. Wij bieden u een voortreffelijke selectie van de Indiase, Nepalese en Oriƫntaalse cuisine aan, met onverwachte en avontuurlijke smaken. Onze keuze voor verse ingrediƫnten en puur vakmanschap bieden u de kwaliteit waar Surya bekend om staat. Van vlees- en vis gerechten, verrijkt met curry, masala en tandoori, tot vegetarische specialiteiten. Wij beloven u mee te nemen op een culinaire reis, die de emotie en de sfeer van India resoneert, het land van de oneindige verscheidenheid.

Keukens:

Indiaas, Pakistaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Surya bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Surya8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


4.3
Gemiddelde
Nell
27 maart 2017
Buitengewoon trage bediening!
We hadden gereserveerd voor ee zaterdagavond en arriveerden op tijd om 7 uur. Rond kwart voor acht kregen we een deel van de drankjes en kregen we nadat we erom gevraagf hadden ook de menukaarten. Een half uur later werd de bestelling opgenomen en kwam ook eidelijk de gin en tonic die nog altijd niet gebracht was. Na wederom lang wachten kwam het eten. Het was was weinig, zeker voor de mannen. Om 10 uur zijn we zonder dessert gegaan omdat we bang waren nog eens heel lang te moeten wachten. Het eten smaakte verder goed maar hier gaan we niet nog een keer eten!


9.0
Gemiddelde
Rob
26 maart 2017
Heerlijk eten ook voor veganisten!
Vriendelijke servicegerichte bediening. Ook heel goed voor kritische veganisten. Eten bijzonder smakelijk. En gezellig restaurant.


6.3
Gemiddelde
Judith
23 maart 2017
Lekker
Eten was heerlijk maar het duurde wel erg lang ondanks dat het niet druk was.Ook de drankjes lieten lang op zich wachten


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.