Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Janskerkhof 23, Utrecht52.093678305.12045020IndiaasPakistaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De Surya restaurants nodigen u uit om te komen genieten van culinaire meesterschap en een ongekende service. Wij bieden u een voortreffelijke selectie van de Indiase, Nepalese en Oriƫntaalse cuisine aan, met onverwachte en avontuurlijke smaken. Onze keuze voor verse ingrediƫnten en puur vakmanschap bieden u de kwaliteit waar Surya bekend om staat. Van vlees- en vis gerechten, verrijkt met curry, masala en tandoori, tot vegetarische specialiteiten. Wij beloven u mee te nemen op een culinaire reis, die de emotie en de sfeer van India resoneert, het land van de oneindige verscheidenheid.

Keukens:

Indiaas, Pakistaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Surya bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Surya8.4

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.6
Gemiddelde
A.
24 januari 2017
Etentje Surya
Het eten was lekker en de porties erg groot. We misten wel wat groenten in onze curry's en tandoori-gerechten. Het restaurant is daarnaast erg gezellig en strak ingericht, en helemaal niet lawaaierig. We moesten wel lang wachten op drankjes, de bediening verliep een beetje houterig (hoewel erg vriendelijk!), en vooral heel lang wachten op het eten! Er was bijna een uur (vanaf het bestellen van het eten) verstreken voor we het lekkers voorgeschoteld kregen.


8.6
Gemiddelde
Jose
22 januari 2017
Heerlijk gegeten
Wat een fijne zaak. Veel Aziatische restaurants zijn wel lekker maar niet zo gezellig. Deze week. Je zit er fijn, de accoustiek is heel goed door creatieve oplossing van stof langs muur en plafond (daardoor ook helemaal geen last van de grotere groepen doe wel welkom zijn), en het eten is ook nog eens heerlijk. Op dinsdag is altijd 1 curry voor een tientje. Verder liggen de prijzen van normaal tot aan hoge kant. Maar het is het zeker waard. Goeie kwaliteit!


9.0
Gemiddelde
In
20 januari 2017
Perfect as usual
Great food, good service and a nice atmosphere. Satisfied as always.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.