Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Janskerkhof 23, Utrecht52.093678305.12045020IndiaasPakistaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De Surya restaurants nodigen u uit om te komen genieten van culinaire meesterschap en een ongekende service. Wij bieden u een voortreffelijke selectie van de Indiase, Nepalese en Oriëntaalse cuisine aan, met onverwachte en avontuurlijke smaken. Onze keuze voor verse ingrediënten en puur vakmanschap bieden u de kwaliteit waar Surya bekend om staat. Van vlees- en vis gerechten, verrijkt met curry, masala en tandoori, tot vegetarische specialiteiten. Wij beloven u mee te nemen op een culinaire reis, die de emotie en de sfeer van India resoneert, het land van de oneindige verscheidenheid.

Keukens:

Indiaas, Pakistaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Surya bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Surya8.2

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
Benno
12 augustus 2017
Aangenaam verrast
11-08-2017 voor het eerst bij Surya Utrecht gegeten, zo van: 'laten we eens een andere keuken proberen'. Na bestudering van de mogelijkheden en reviews kwamen we uit bij Surya. Op geen enkel punt teleurgesteld: prima eten, fijne bediening (en uitleg), nette prijs en wat ook fijn is, we zaten boven en daar hangen mooie doeken die het geluid goed dempen. Je kunt elkaar dus gewoon ook nog eens lekker verstaan, en waar is dat nog meer? Kortom: we komen er zeker terug.


8.0
Gemiddelde
N
11 augustus 2017
Indiaas
Goed gegeten,heerlijke Indiase en Nepalese gerechten. Bijzonder vriendelijke attente bediening. We waren er vroeg en het was nog niet druk dus kan weinig zeggen over of er ook onder druk efficiënt gewerkt wordt. Wij vonden het in ieder geval zo lekker dat we beslist terugkomen.


8.6
Gemiddelde
Ivan
11 augustus 2017
Hier komen we vaker
Mooi ingericht en mooi servies. Veel keus, ook Nepalees. Erg lekker, goede hoeveelheden. Vriendelijk personeel. Goede prijs, khulfi is wel duur voor de hoeveelheid, maar dat is overal wel zo. We weten nu waar we voor Indiaas moeten zijn in Utrecht!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.