Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Janskerkhof 23, Utrecht52.093678305.12045020IndiaasPakistaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
De Surya restaurants nodigen u uit om te komen genieten van culinaire meesterschap en een ongekende service. Wij bieden u een voortreffelijke selectie van de Indiase, Nepalese en Oriƫntaalse cuisine aan, met onverwachte en avontuurlijke smaken. Onze keuze voor verse ingrediƫnten en puur vakmanschap bieden u de kwaliteit waar Surya bekend om staat. Van vlees- en vis gerechten, verrijkt met curry, masala en tandoori, tot vegetarische specialiteiten. Wij beloven u mee te nemen op een culinaire reis, die de emotie en de sfeer van India resoneert, het land van de oneindige verscheidenheid.

Keukens:

Indiaas, Pakistaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Surya bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Surya8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Harish
26 juni 2017
reached the expectations
Surya its been on my list of India restuarant to visit. Finally was able to make it along with my wife on Jun 19. The ambience wa really good and staff was really helpful and welcomed us. Menu was good. though Chicked we ordered was ok but prawn and Chiichken sheek kabab was very good. I would say a must visit and Best indian one in utrecht. But felt slightly expensive


5.6
Gemiddelde
Vera
25 juni 2017
Normaliter ons favoriete restaurant
We komen regelmatig en graag bij Surya (vaste klant sinds het begin tevens ook op de andere locaties). Wij vinden dit de beste Indier uit de regio. Echter is de laatste twee keren ons niet goed bevallen en dit kwam puur door de service, waarbij de laatste keer wel het toppunt was. Buiten het opnemen van de bestelling en het brengen van het eten is de bediening geen enkele keer langsgeweest om te vragen of alles bevalt en of we nog iets wilden drinken. Ze waren het voorgerecht van mijn partner vergeten. Ondertussen had ik mijn voorgerecht vast opgegeten (anders zou het koud worden). Omdat wij geen oogcontact kregen met het personeel, ben ik uit eindelijk van tafel gegaan om te vragen naar het voorgerecht. De medewerkster ging het na bij de keuken en kwam later het voorgerecht brengen (ze kwam tussendoor niet even langs om te melden wat er aan de hand was, nadat ze naar de keuken was geweest, wat wel fijn zou zijn geweest). Ook zijn ze zelfs niet komen vragen of we nog een toetje of iets na wilden (hoewel de medewerkers wel een aantal keren haastig langsliepen naar achteren toe, maar geen enkel van die keren oogcontact of iets maakten). Uiteindelijk zijn we maar zelf van de tafel gegaan (de tafel was ook nog niet afgeruimd) en bij de bar om de rekening gevraagd. (Daar waar we normaal altijd nog iets na nemen). Bij het betalen werd ons verteld dat ze onderbezet waren en boden ze excuses aan. Aanbeveling: leidt je personeel goed op (de laatste paar keren is er wat nieuwer personeel), stel een manager aan die de medewerkers goed aanstuurt, planning in de gaten houdt en de klanten in gaten houdt. Ook al ben je onderbezet en druk, laat je klanten hier niet onder leiden. En als je langs klanten loopt, vraag dan op z'n minst of alles naar wens is. Neem gerust contact met mij op als ik e.a. moet toelichten.


8.6
Gemiddelde
Mihaela
21 juni 2017
Good indian food
The food was really nice, but the atmosphere was not so relaxing because we had a big group near us who were shouting and yelling all the time. The light is really low but it is nice that they have also a terrace. The personnel didn't speak English so well, because they did respond each time in Dutch.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.