Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Asselsestraat 62, Apeldoorn52.213592905.95690740JapansSushiall you can eat

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
BENTO Beef & Sushi Apeldoorn is dé top in Japanse maaltijden. Trendy en lekker!

Wilt u de traditionele Japanse keuken ervaren? Ní­et middels een zogenaamd “all you can eat” concept, maar écht kennis maken met de verfijnde Japanse eetcultuur? Bij BENTO Beef & Sushi bent u aan het juiste adres. Het bijzondere van BENTO is de combinatie van de “warme en de koude keuken”. Voor ieder wat wils dus, van bijvoorbeeld sushi en sashimi tot Japanese ribs, yakitori en wagyuburgers. En natuurlijk hebben wij een uitgebreide wijnkaart. Al onze gerechten worden uiteraard bereid met de lekkerste en meest verse ingrediënten. Deze ingrediënten worden betrokken bij topleveranciers als bijvoorbeeld Schmidt Zeevis uit Rotterdam. Het verschil in kwaliteit proeft u meteen...

Keukens:

Japans, Sushi, all you can eat

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2014

Divers

Bezorgen mogelijk  Bestel via deliveroo
Klik hier indien u eigenaar of manager van Bento Beef & Sushi bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Bento Beef & Sushi8.3

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.0
Gemiddelde
Coen de Moor
18 mei 2017
Heelijk eten, belabberde organisatie
Wij eten hier heel vaak omdat het eten ontzettend lekker is. Maar er gaat wel iedere avond iets fout. Vaak komt onze reservering niet door. We reserveren dan via de website, en krijgen ook een bevestiging, maar als we aankomen blijken ze niets van onze reservering te weten. We zijn er ook wel eens aangekomen en toen bleek het restaurant dicht te zijn. Terwijl we gereserveerd hadden en ook een bevestiging hadden. Gisteren ging de reservering wel goed, maar we kregen gerechten die we niet besteld hadden. Sterker nog, we hadden helemaal niets besteld, we wachtten nog op de kaart, we vonden al dat het lang duurde, en toen kwam het eten opeens. Maar niet wat wij besteld hadden of wat wij wilden. We hebben het toch opgegeten, en het was heerlijk, maar het was wel raar. Het eten is echt heel erg lekker, dat meen ik echt. Maar het is wel raar dat er iedere avond iets mis gaat.


8.6
Gemiddelde
Piet & echtgenote
8 mei 2017
Lekker
Voor ons verrassend nieuw en lekker. Ook gedurfd: een beetje fruit bij je kop koffie!


10.0
Gemiddelde
Arjan
18 april 2017
Heerlijk gegeten!
Tweede paasdag, heerlijk gegeten en een een nieuwe cocktail mogen testen. Judith is een hartelijke gastvrouw en vertelde vol enthousiasme over de nieuwe plannen voor Bento. Goed adres voor bezorging van maaltijden, maar ook zeker een aanrader om eens te bezoeken!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.