Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Uniabuurt 6, Leeuwarden53.200424505.79844380Tapas

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Niet zomaar tapas maar tapas van de beste kwaliteit, geserveerd met een oprechte glimlach in onze warme stijlvolle tapas restaurants & lounges in Drachten, Sneek en Leeuwarden!

Kom daarom onbeperkt het sterke mediterraanse karakter van Pata Negra proeven in de zalige tapasgerechten die met veel liefde worden bereid en dagvers zijn.

keuken:

Tapas

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Pata Negra bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Pata Negra8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


4.3
Gemiddelde
Jan Sjoerd
21 februari 2017
prima gegeten maar slechte afhandeling
prima gegeten en gedronken, maar tijden het vertrek en afreken heeft de bediening een fout gemaakt door mij te weinig terug te geven, door de haast kwam ik hier helaas pas thuis achter toen de zaak al dicht was, de volgende dag gelijk gebeld en de situatie uit gelegd. Ze hebben mij twee keer terug gebeld om te vertellen dat er geen kas verschil was en dat ze niks meer voor mij konden beteken, geen coulance van hun kant. Dit is dus de eerste en laatste keer dat wij hier hebben gegeten, ik vind een fooi van 40 euro wel veel


8.0
Gemiddelde
Janet
21 februari 2017
Lekker en gezellig!
Tapa negra is een gezellig restaurant. Het eten is heerlijk. Misschien wel een beetje zout; we hebben veel drankjes besteld.


7.6
Gemiddelde
Dennis
20 februari 2017
Onbeperkt happen
Heel lekker eten! jammer dat we vlakbij de deur zaten en erg last hadden van de tocht. Aardig personeel, leuke sfeer en lekker eten. Door de drukke was er minder tijd voor een gesprek met het personeel, wel heel vriendelijk. Kwaliteit van het eten was goed en heel warm.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.