Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Gevers Deynootplein 155-156, Den Haag52.112630404.28205460Tapas

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij Tapas del Mondo kunt u rekenen op een avondvullend programma en kunt u genieten van hapjes, drankjes en vooral gezelligheid. Onze veelzijdige menukaart biedt voor ieder wat wils.

keuken:

Tapas

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

december 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Tapas del Mondo Scheveningen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Tapas del Mondo Scheveningen6.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.3
Gemiddelde
Oosterhof
13 maart 2017
Heerlijk dagje
We hebben heerlijk gegeten. Waren de enige in het restaurant maar dat maakte niks uit. Het eten was heerlijk en hebben lekker kunnen praten


4.0
Gemiddelde
yolande
14 februari 2017
etentje 12/2 5 personen
de eetzaal was heel koud en er stonden overal vuurtjes tussen tafels ed. omdat er geen barman was ; waren er ook geen cocktails te krijgen ... er was die zondag een hele grote luidruchtige groep aanwezig, die de voorgang kregen op alle andere clienten ... bediening was heel onprofessioneel , jonge meisjes die geen kennis hadden van wijn ... wij kozen met 5 personen voor de a volonte formule ... het duurde heel lang voor de dames langskwamen voor de bestelling op te nemen ... het eten zelf was wel lekker !


3.6
Gemiddelde
Anoniem
12 februari 2017
Slechte service
Uitermate slechte avond beleefd in dit restaurant. De bediening is gewoon slecht. 20 minuten moeten wachten voordat we alleen nog maar iets te drinken kregen. De sfeer is zeer slecht, er waren 6 Ć” 7 tafels bezet. Het eten is ook niet bepaald goed te noemen, de smaak is erg flauw.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.