Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Gevers Deynootplein 155-156, Den Haag52.112630404.28205460Tapas

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij Tapas del Mondo kunt u rekenen op een avondvullend programma en kunt u genieten van hapjes, drankjes en vooral gezelligheid. Onze veelzijdige menukaart biedt voor ieder wat wils.

keuken:

Tapas

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

december 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Tapas del Mondo Scheveningen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Tapas del Mondo Scheveningen6.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


4.0
Gemiddelde
yolande
14 februari 2017
etentje 12/2 5 personen
de eetzaal was heel koud en er stonden overal vuurtjes tussen tafels ed. omdat er geen barman was ; waren er ook geen cocktails te krijgen ... er was die zondag een hele grote luidruchtige groep aanwezig, die de voorgang kregen op alle andere clienten ... bediening was heel onprofessioneel , jonge meisjes die geen kennis hadden van wijn ... wij kozen met 5 personen voor de a volonte formule ... het duurde heel lang voor de dames langskwamen voor de bestelling op te nemen ... het eten zelf was wel lekker !


3.6
Gemiddelde
Anoniem
12 februari 2017
Slechte service
Uitermate slechte avond beleefd in dit restaurant. De bediening is gewoon slecht. 20 minuten moeten wachten voordat we alleen nog maar iets te drinken kregen. De sfeer is zeer slecht, er waren 6 á 7 tafels bezet. Het eten is ook niet bepaald goed te noemen, de smaak is erg flauw.


1.0
Gemiddelde
Renée
12 februari 2017
Wat een slecht restaurant
Het was hier mega koud, andere gasten trokken zelfs hun jas aan onder het eten, toen ik vroeg of de verwarming hoger kon, werd mij mede gedeeld dat de cv kapot was en dat de monteur een dag later (zondag) zou komen. Je moet erg lang op je eten en de volgende ronde wachten. Op de menu kaart staat dat het wat langer kan duren omdat ze zeggen alles vers te maken. Dit is absoluut niet het geval. Ik had kibbeling besteld en kreeg 3 vierkante blokjes kibbeling, dus gewoon uit de diepvries dus. Ook had ik garnalen bereid in knoflook, dit smaakte naar water, kon geen knoflook ondekken. We zijn hierna opgestapt en zijn naar een ander goed restaurant gegaan. Dit restaurant mag de naam niet eens dragen


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.