Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Gevers Deynootplein 155-156, Den Haag52.112630404.28205460Tapas

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Bij Tapas del Mondo kunt u rekenen op een avondvullend programma en kunt u genieten van hapjes, drankjes en vooral gezelligheid. Onze veelzijdige menukaart biedt voor ieder wat wils.

keuken:

Tapas

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

december 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Tapas del Mondo Scheveningen bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Tapas del Mondo Scheveningen7.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


5.0
Gemiddelde
Ramon
24 oktober 2016
Fijne bediening, super slecht eten
Ik en mijn vriendin kwamen hier terecht omdat we trek hadden in tapas. We waren de 1ste gasten die avond want we waren om 1700 al daar ivm een musical die we gingen bezoeken. We werden vriendelijk geholpen en bestelde een drankje, na uitleg van de kaart onze eerste gerechten besteld. Aan alles kon je merken dat dit restaurant niet met verse producten werkt maar alles uit de diepvries haald. Zo was de kip kurk droog en konden we onze vorken niet eens in de mini hamburger prikken zo enorm hard was deze. Na 3 rondes besteld te hebben en nog geen gevulde maag hebben we de rekening gevraagd en hebben we ons ongenoegen uitgesproken. De kok kwam zijn excuus aanbieden en wilde alles opnieuw voor ons bereiden. Wij zijn hier niet op in gegaan want het lag niet alleen aan de bereiding maar vooral aan de kwaliteit van de producten. Wij zijn gek van tapas en hebben meerdere tapas restaurant's gehad waarvan deze met een bedrag van 27.50 een van de duurdere is. Ik kom hier nooit meer terug en zal iedereen afraden om hier te gaan eten.


4.7
Gemiddelde
Veronique
23 oktober 2016
Onzichtbaar ??
Gereserveerd via internet. Bij aankomst niet echt gezellig. Omdat we gereserveerd hadden mochten we een tafeltje uitzoeken. We hoorden dat de mensen aan de tafel naast ons verkeerde bestellingen kregen. Ook over de korting bon was onduidelijkheid. 25 minuten later waren wij nog niet aangesproken door de bediening. De zaak verlaten zonder iets te hebben besteld of te zijn aangesproken. Als u gaat reserveren bel even en vraag of er voldoende personeel aanwezig is. Wij slaan dit restaurant in Scheveningen voortaan over.


7.3
Gemiddelde
Laura
20 oktober 2016
Lekker gegeten, lang gewacht
Wij hebben ontzettend lekker gegeten! Jammer genoeg moesten wij wel enorm lang wachten elke keer voordat onze bestelling werd opgenomen en vervolgens ook totdat we het kregen... Daardoor hebben wij ongeveer 2 uur aan tafel gezeten, maar als je de tijd hebt, zeker gaan! Want het eten is fantastisch!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland