Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Valeriusstraat 128b, Amsterdam52.353801104.86711720Spaans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
VIDA is ontstaan uit onze liefde voor Spanje, dit land geeft ons het gevoel van warmte, gemoedelijkheid en heerlijke specialiteiten. Waarom niet een klein stukje Spanje naar het centrum van amsterdam halen? En zo werd VIDA een feit.

Zoals het een authentieke cerveceria / taperia betaamd, zullen Spaanse bieren en wijnen bij ons centraal staan onder begeleiding van verrassende kleine gerechten. U kunt op z’n Spaans genieten, zonder dat u hierbij gestoord wordt door harde muziek. Viva la Vida!

In een prachtig historisch pand dat gebouwd is in 1897 zullen wij u verwelkomen. Wij zijn uitstekend te bereiken met auto of openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.

keuken:

Spaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Cerveceria-Taperia Vida bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Cerveceria-Taperia Vida8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Weynand
23 november 2016
Lekker en prima service
Een leuk en fijn restaurant die je van Spaanse sferen laat genieten. Uitstekende bediening is minstens zo belangrijk als de kwaliteit van het eten en dat is bij Vida prima voor elkaar. Tapas zijn kleine gerechtjes en dat zorgt er al snel voor dat de rekening sneller oploopt dan gewenst als je dat niet in de gaten houdt, zeker als de prijs per gerechtje wat hoger is en de trek bovengemiddeld. Absoluut een aanrader, maar kan kostbaar worden.


8.6
Gemiddelde
Peter
23 november 2016
Verassend
Op aanraden dit restaurant geboekt. De hapjes ( tapas) waren verassend goed zowel qua kwaliteit als keuzemogelijkheid.


10.0
Gemiddelde
Carla
19 november 2016
Restaurant RIVA
Gisteren met 10 vrienden hier gegeten. De sfeer is gezellig, de bediening super en het eten heerlijk. En dat alles tegen een zeer schappelijke prijs. Een echte aanrader!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.