Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Nieuwe Haven 33, Naarden52.296062105.15956600SpaansTapas

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
VIDA is ontstaan uit onze liefde voor Spanje, dit land geeft ons het gevoel van warmte, gemoedelijkheid en heerlijke specialiteiten. Waarom niet een klein stukje Spanje naar het centrum van Naarden halen? En zo werd VIDA een feit.

Zoals het een authentieke cerveceria / taperia betaamd, zullen Spaanse bieren en wijnen bij ons centraal staan onder begeleiding van verrassende kleine gerechten. U kunt op z’n Spaans genieten, zonder dat u hierbij gestoord wordt door harde muziek. Viva la Vida!

In een prachtig historisch pand dat gebouwd is in 1897 zullen wij u verwelkomen. Wij zijn uitstekend te bereiken met auto of openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.

Keukens:

Spaans, Tapas

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Cerveceria-Taperia Vida bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Cerveceria-Taperia Vida8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Astrid
22 mei 2017
Echte aanrader
Gezellig restaurant,heel vriendelijk personeel en heerlijk eten. Kortom een echte aanrader.


9.0
Gemiddelde
Peter
18 mei 2017
Beoordeling Vida Naarden-Vesting
Op 13 mei 2017 bezochten wij Vida in Naarden-Vesting. In een prachtig pand dat door de wijze van inrichting een echte Spaanse sfeer geeft werden wij enorm gastvrij ontvangen. Omdat we met 24 personen waren was er vooraf een reservering geplaatst. Zoveel mensen tegelijk te voorzien van eten en drinken vergt natuurlijk nogal wat van de bediening, maar dat leverde bij Vida helemaal geen enkel probleem op. De variatie aan tapa's en andere gerechten die werden geserveerd verraste ons. Ook bij de uiteindelijke afrekening werden wij aangenaam verrast. Die viel namelijk enkele honderden Euro lager uit dan we hadden verwacht.


8.0
Gemiddelde
Annemieke Geerts
16 mei 2017
Vida
Voor de 2de keer voortreffelijk gegeten. Een verrassing wat je op je bordje krijgt iedere keer. We hebben genoten en komen zeker weer een keer terug


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.