Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Nieuwe Haven 33, Naarden52.296062105.15956600SpaansTapas

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
VIDA is ontstaan uit onze liefde voor Spanje, dit land geeft ons het gevoel van warmte, gemoedelijkheid en heerlijke specialiteiten. Waarom niet een klein stukje Spanje naar het centrum van Naarden halen? En zo werd VIDA een feit.

Zoals het een authentieke cerveceria / taperia betaamd, zullen Spaanse bieren en wijnen bij ons centraal staan onder begeleiding van verrassende kleine gerechten. U kunt op z’n Spaans genieten, zonder dat u hierbij gestoord wordt door harde muziek. Viva la Vida!

In een prachtig historisch pand dat gebouwd is in 1897 zullen wij u verwelkomen. Wij zijn uitstekend te bereiken met auto of openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.

Keukens:

Spaans, Tapas

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Cerveceria-Taperia Vida bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Cerveceria-Taperia Vida7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


10.0
Gemiddelde
jacobs
10 oktober 2016
Vida Naarden vesting. Naarden
Het is heel gezellig En ook erg lekker. Al die kleine hapjes . En ook een hele goede bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.


9.3
Gemiddelde
Peter
21 september 2016
Familiediner
Bij een geanimeerde familiebijeenkomst (5 personen) hadden we niet al te veel aandacht voor het uitzoeken van de gerechten. De leuke bediening durfde hierin initiatief te nemen en een heerlijke variateit aan tapasschotels voor ons op tafel gezet. Mooi afgestemd op onze behoefte en smaak. Heerlijk eten, zeer plezierige sfeer op de maandag avond (vrij rustig)


8.3
Gemiddelde
Barbara
13 september 2016
Lekker relaxed tafelen
Met een groep van 8 personen een ontspannende avond doorgebracht bij Vida Naarden Vesting. We laten altijd aan de kok over wat er gegeten gaat worden (uiteraard wel met dieetwensen) en dat is tot nu toe altijd prima verlopen. Het eten is lekker, niet overdadig, en er blijft genoeg ruimte over voor het overheerlijke grand desert. Een groep van 8 is m.i. het maximum. Door de lange tafels wordt het nl moeilijk om iedereen bij het gesprek te betrekken. De bediening is attent en flexible. Al met al, zeker een plek om weer naar terug te gaan voor een ontspannende avond.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.