Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Nieuwe Haven 33, Naarden52.296062105.15956600SpaansTapas

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
VIDA is ontstaan uit onze liefde voor Spanje, dit land geeft ons het gevoel van warmte, gemoedelijkheid en heerlijke specialiteiten. Waarom niet een klein stukje Spanje naar het centrum van Naarden halen? En zo werd VIDA een feit.

Zoals het een authentieke cerveceria / taperia betaamd, zullen Spaanse bieren en wijnen bij ons centraal staan onder begeleiding van verrassende kleine gerechten. U kunt op z’n Spaans genieten, zonder dat u hierbij gestoord wordt door harde muziek. Viva la Vida!

In een prachtig historisch pand dat gebouwd is in 1897 zullen wij u verwelkomen. Wij zijn uitstekend te bereiken met auto of openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.

Keukens:

Spaans, Tapas

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Cerveceria-Taperia Vida bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Cerveceria-Taperia Vida8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.3
Gemiddelde
Ykje
25 februari 2017
eten redelijk service matig
Wij hadden gereserveerd maar kregen met ons drieën een klein hoektafeltje toebedeeld met 20 cm tussen ons en het volgende tafeltje. Dat vonden we we geen goed idee en toen belanden we bij een tafeltje bovenaan de trap, met uitzicht op een wand met wijnflessen. Ook daar waren we niet zo blij mee. We belanden wederom aan een klein tafeltje weliswaar met uitzicht op de benedenverdieping maar dit tafeltje had geen licht, slechts een kaarsje. We besloten niet nog een keer om een ander tafeltje te vragen. De bediening was erg vlot, en gericht op zo veel en zo snel mogelijk bijbestellen en bijvullen. Maar om een glas water voor bij de wijn, moest ik vier keer vragen. Dat de sardientjes niet meer vers waren daarvan kregen we niets terug te horen, anders dan het gebruikelijk ik zal het doorgeven. Nee de ambiance had leuk kunnen zijn maar de policy van dit restaurant is blijkbaar niet het gasten naar de zin te maken maar vooral vlot veel geld verdienen. Niet leuk, te gelikt te weinig authentiek.


8.6
Gemiddelde
RS
19 februari 2017
Alsof je thuis komt, genieten!
Keurig opgevangen bij binnenkomst, jas wordt aangenomen, met 6 personen gezellig en ontspannen gezeten onder de vide. Attente en vrolijke bediening met verstand van menu en wijnkaart. Genoten van de heerlijk bereidde gerechten en de bijpassende wijnen in een fijne ambiance, kortom een geslaagde avond. Wij komen hier zeker nog een keer!


6.0
Gemiddelde
Monique
15 februari 2017
Lekker eten, slechte service
Het eten was echt goed, maar de service allerbelabberdst. Het zat vol (Valentijnsdag) en het personeel kon dat blijkbaar niet aan. Misschien nog eens proberen op een rustigere dag....


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.