Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Dam 9, Amsterdam52.372587804.89478020Grand CaféInternationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Vanuit Grand Café Krasnapolsky in NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky heeft u een uniek uitzicht op de Dam. De inrichting doet denken aan een typische brasserie zoals deze in het oude Parijs te vinden was, gecombineerd met modern en elegant design.

Grand Café Krasnapolsky biedt een toegankelijke menu, met klassieke gerechten op een moderne en intrigerende manier, onder signatuur van 3* Michelin Chef Jacob Jan Boerma. Neem plaats aan de eigentijdse Hors d'Oeuvre Counter en geniet van verschillende kleine gerechten die ter plekke door de chefs van Grand Café Krasnapolsky worden bereid.

Daarnaast kun je hier genieten van een uitgebreide High Tea of een kop heerlijke koffie, een ruim assortiment aan theespecialiteiten en bijzonder gebak uit eigen patisserie uitgestald in de unieke Cake Room.

Keukens:

Grand Café, Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Toelichting openingstijden:

All day dining

Maandag 9:00 – 23:00
Dinsdag 9:00 – 23:00
Woensdag 9:00 – 23:00
Donderdag 9:00 – 23:00
Vrijdag 9:00 – 23:00
Zaterdag 9:00 – 23:00
Zondag 9:00 – 23:00

Onze keuken is dagelijks geopend van 11:00 tot 22:00 uur

Vegetarisch

15 vegetarische gerechten op de kaart

 Reviews over Grand Café Krasnapolsky7.9

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Marjan
13 maart 2017
Hightea
Samen met mijn moeder werden wij super vriendelijk, gastvrij ontvangen door Ikram bij het Grand Café Krasnapolsky. Onder genot van een glas champagne werd de hightea toegelicht. Eerst een hartige gang (kleine sandwiches en kleine salades), daarna een vruchten drankje als overgang naar de zoete gang (heel veel heerlijkheden, echt allemaal anders van smaak) Gelukkig mochten we de rest mee naar huis nemen. Het was een heerlijke middag.


8.6
Gemiddelde
G.
11 maart 2017
Van schijndel
Wij hebben een fijne dag gehad. Leuke ontvangst. Vriendelijk personeel. Al met al was het een fijne high tea in een sfeervolle omgeving. De lokatie is natuurlijk ook prima in het centrum van Amsterdam. Het was de moeite waard om vanuit Limburg hier naar toe te komen.


8.6
Gemiddelde
Heleen
11 maart 2017
Een vrijdag high tea
Vooraf gereserveerd, dus was er al een mooi tafeltje bij het raam gedekt! We werden hartelijk welkom geheten en kregen een perfecte uitleg wat ons te wachten stond. Gestart met een heerlijk glas champagne en daarna het hartige deel, kleine sandwiches met o.a. zalm, eiersalade, kaas, komkommer en twee warme scones met heerlijke marmelades en cream. Tussendoor als overgang naar het zoete een heerlijk Japans drankje.Daarna een werd een etagère met bonbons, macarons, stukjes taart en een plateautje met chocolade heerlijkheden! Als afsluiter een prachtig romig ijsje gemaakt met earl grey, een overheerlijk calorieen bom, maar dat maakt na alles wat we al gehad hadden ook niet meer uit. Kortom, wij hebben genoten en kunnen deze high tea, na 7 jaar ervaring bij anderen, van harte aanbevelen!!!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.