Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Tweebaksmarkt 25-27, Leeuwarden53.201610505.80065560Grand Café

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Het kloppende hart van het nieuwe hotel is het Grand Café, een unieke en stoere locatie waar locals, nationale en internationale hotelgasten samenkomen. Waar je tot rust kan komen na een dag hard werken, waar je kan bijpraten met vriendinnen, waar je met je zakenpartner contracten kan doorspreken; kortom een plek voor iedereen. Een plek om thuis te komen!

Het Grand Café is elke dag geopend met ontbijt, lunch en diner. Uiteraard ook welkom voor onwijs goede koffie, zelf gebrand in het Grand Café, heerlijke wijnen en bieren. Reserveren is niet nodig, pas vanaf een gezelschap boven de 8 personen.

keuken:

Grand Café

Prijzen:

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo


 Reviews over Hotel - Grand Café Post Plaza8.1

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.0
Gemiddelde
Jolanda
3 november 2016
lekker geborreld en gegeten...top
met 6 personen hier afgesproken. Eerst borrelen, sfeervol, lekkere bank en stoelen.Niet iedereen kwam om dezelfde tijd..maar dat werd goed in de gaten gehouden. Er werd per x ook gevraagd of ze iets wilde drinken ipv dat we dat zelf moesten doen.Dan samen dineren. Ivm onze groep hadden ze een gezellige ronde tafel gereserveerd, top..goed meegedacht. Alles was heerlijk en de bediening was top, gezellig en in voor een grapje. 1 Klein minpuntje...beter op lege glazen letten. 3 vd 6 hadden samen een fles wijn..Bij een leeg glas bij de overige 3 werd niet gevraagd of we nog niets wilde drinken.PostPlaza vinden wij een aanrader...!!


9.0
Gemiddelde
Werner
22 september 2016
Helemaal prima in een leuke sfeer
Goed restaurant Ziet er heel erg leuk uit van binnen, sfeervol De bediening is erg vriendelijk Er wordt gedaan wat er beloofd wordt


8.3
Gemiddelde
Lammert
24 mei 2016
Ontbijt
We hebben hier op zondagochtend na ons huwelijk ontbeten. Werden zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen. Lieve kaart op ons tafeltje glaasje bubbels van het huis. Ontbijt was zeer goed verzorgd. Veel variatie en steeds weer goed aangevuld. Verbeter puntje doe iets kleiner omeletten en iets minder kwistig met zout. We komen hier graag weer terug. Post Plaza 2.0 is een aanwinst voor de stad Leeuwarden


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.