Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Mariaplaats 42, Utrecht52.089036905.11788290Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Le Jardin brengt met haar "Groentenomie" elke smaaksensatie naar een hoger niveau! Het hoofdingrediƫnt van de gerechten is geen vis of vlees, maar groente.

Koken met groenten en kruiden is ons uitgangspunt. Het liefst met groenten van het seizoen. Daarnaast halen wij onze producten zo veel mogelijk van dichtbij. Op die manier weten wij zeker dat deze ambachtelijk zijn, verantwoord en biologisch. Wij laten ons inspireren door het product en complementeren dit met liefde, passie, vakkennis van de Franse keuken en 'zo nu en dan' een mooi stukje vlees, vis of gevogelte.

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

december 2015

Chefkok:

Jasper Diks
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Le Jardin bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Le Jardin8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.3
Gemiddelde
Ronald
21 maart 2017
Genieten!
We hebben genoten van heerlijk eten, zelfs voor een carnivoor! De bediening was prettig informeel. Als kritiek al moet dan is de enige kanttekening dat men net iets te vaak langskomt om het halve glas weer vol te schenken.


9.3
Gemiddelde
Jan-Paul
18 maart 2017
Super lekker eten
Innovatieve keuken, heerlijk! Geweldige bediening


6.6
Gemiddelde
Jet
18 maart 2017
Erg duur voor weinig
Mooi en sfeervol restaurant. Vriendelijke bediening met veel kennis van de producten. Daarentegen is het eten veel te duur voor wat je krijgt. Een gerecht met 99 procent rode kool en een klein beetje rundvlees als hoofdgerecht voor 17 euro vind ik oplichterij. De wijn is belachelijk duur en je wordt geacht ook nog 5 euro voor een fles water te betalen. Bij een wijn van 9 euro per glas, dacht het niet. De bediening maakte ons attent op het feit dat je eigenlijk 5 gangen moet nemen anders is het te weinig. Maar dan ben je een vermogen kwijt. Hier dus niet heen gaan als je waar voor je geld wilt, een lekker stuk vlees wilt eten en gewoon goeie wijn wilt drinken bij je eten met gratis water erbij. Heb thuis nog een boterham gegeten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.