Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Mariaplaats 42, Utrecht52.089036905.11788290Frans

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Le Jardin brengt met haar "Groentenomie" elke smaaksensatie naar een hoger niveau! Het hoofdingredi├źnt van de gerechten is geen vis of vlees, maar groente.

Koken met groenten en kruiden is ons uitgangspunt. Het liefst met groenten van het seizoen. Daarnaast halen wij onze producten zo veel mogelijk van dichtbij. Op die manier weten wij zeker dat deze ambachtelijk zijn, verantwoord en biologisch. Wij laten ons inspireren door het product en complementeren dit met liefde, passie, vakkennis van de Franse keuken en 'zo nu en dan' een mooi stukje vlees, vis of gevogelte.

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

december 2015

Chefkok:

Jasper Diks
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Le Jardin bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant Le Jardin8.7

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Lisanne
30 april 2017
Leuke nieuwe eet-ervaring met hoge kwaliteit in Utrecht !
Le jardin, is de moeite waard om heen te gaan. Genieten van de sfeer, de bloemen en planten om je heen en alles met oog voor detail. De gerechtjes zijn verrassend en kleurrijk van smaak en met mooie producten bereid. De natuurwijn is een aanrader , evenals het kaasplankje!


7.3
Gemiddelde
Lili
30 april 2017
Leuke opzet
Genoten van het verrassingsmenu, het voorafje was verrukkelijk. De tuinsfeer is goed doorgevoerd, vooral in het achterste gedeelte. Leuk! Karaf kraanwater kon niet op tafel. Er waren te weinig karaffen... water werd iedere keer bij geschonken. Goed opgelost maar toch een beetje raar.


8.3
Gemiddelde
Linda
30 april 2017
Sterwaardig!
Zeer aangenaam verrast door alle gerechten! Wat een smaakvol diner, waar groenten de hoofdtoon voeren, maar waar vlees en vis zeker niet vergeten worden. En ik heb zelden zo'n heerlijk dessert gehad! Sterwaardig! Alleen de bediening kan iets minder nonchalant... Maar zeker een restaurant om terug te komen. O ja, vraag een extra kussen als je op de rasterstoel komt te zitten.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.