Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Middelweg 7-9, Leiden52.157638704.49461670Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant The Bishop is housed in a 110 year old historic building. The Bishop is the familiar local and the neighbourhood restaurant with a passion for international cuisine. Flamboyant and confident The Bishop presents his craftsmanship. The dishes are bold and pure with a rough edge.

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant The Bishop bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant The Bishop8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.0
Gemiddelde
Zwieten
23 februari 2017
eerste keer Bisshop viel qua eten toch wat tegen
Qua wijnen misten we meer uitgesproken wijnen. Het servies is erg leuk en de sfeer en uitstraling zeker ook, alleen van het eten zelf hadden we een hoger niveau verwacht. De hoeveelheid is prima maar er was voor ons geen gevoel van wauw wat een smaaksensatie. Gewoontjes


8.3
Gemiddelde
Joke Jongeneel
22 februari 2017
Geniet en gezellig
Wat voorheen een oud pakhuis was is nu een sfeervol en gezellig restaurant. In eerste instantie dacht ik aan een oud kerkgebouw vanwege religieuze items. Het was er heerlijk warm, gezellige bediening. Wij genoten van een verrassingsmenu, het was heerlijk, mooi opgediend en een leuke uitleg van de serveerster. Een aanrader.


10.0
Gemiddelde
Pim & Leon
22 februari 2017
Top restaurant in Leiden
Wij hebben genoten van de hele sfeer, bediening en vooral het heerlijke eten bij The Bishop. We hadden het 4-gangen Chefs menu genomen en elk gerecht was een feestje ! Heb in tijden niet zo lekker gegeten - mooie verse producten, heel bijzonder. De sfeer is erg gezellig en informeel - prachtig pand met hele mooie Details. De bediening ontzettend professioneel, behulpzaam en vriendelijk en heel kundig in het aanbevelen van bijpassende wijnen. Wij hebben hier enorm genoten en komen absoluut weer terug !


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.