Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Middelweg 7-9, Leiden52.157638704.49461670Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant The Bishop is housed in a 110 year old historic building. The Bishop is the familiar local and the neighbourhood restaurant with a passion for international cuisine. Flamboyant and confident The Bishop presents his craftsmanship. The dishes are bold and pure with a rough edge.

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant The Bishop bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant The Bishop8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


8.6
Gemiddelde
Suzanne
29 mei 2017
in de watten gelegd bij The Bishop
Vanwege onze trouwdag waren we bij The Bishop voor ene etentje. Attent dat we bij aankomst gefeliciteerd werden en bij de koffie een zoete traktatie met felicitaties kregen van de kok. het personeel is goed op de hoogte van de gerechten en de wijnen en is enorm attent. De porkbelly en runderlende zijn fantastisch op smaak, kortom aanrader!


9.0
Gemiddelde
mieke
26 mei 2017
heerlijke avond
Restaurant the Bishop doet er alles aan om je een heerlijke avond te bezorgen: heerlijk, verrassend eten, met goed bijpassende wijnen, vriendelijke, attente bediening en een mooie en sfeervolle inrichting.


8.3
Gemiddelde
Johan O
25 mei 2017
Verrassingsdiner voor 6
Na hartelijke ontvangst en lekker glaasje Cava gekozen voor het 3 gangen verrassingsmenu. Erg lekker en echt verrassend en met bijpassende wijnen. The Bishop blijft een van onze favorieten in Leiden


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.