Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Middelweg 7-9, Leiden52.157638704.49461670Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant The Bishop is housed in a 110 year old historic building. The Bishop is the familiar local and the neighbourhood restaurant with a passion for international cuisine. Flamboyant and confident The Bishop presents his craftsmanship. The dishes are bold and pure with a rough edge.

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant The Bishop bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant The Bishop8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


6.3
Gemiddelde
Barry
23 april 2017
Te duur
De entree was gastvrij in een prachtige ambiance. Bediening voelde wat onwennig en zal ongetwijfeld met de leeftijd te maken hebben. We bestelden een 4 gangen chef-menu met bijpassend wijnarrangement. De wijn was fantastisch alleen stelde het eten in relatie tot de prijs ons teleur. Je voelt dat de wil er is, het is alleen nog niet goed genoeg in relatie tot de prijs(100 euro pp!)en gewekte verwachtingen. Het hoofdgerecht bijvoorbeeld bestond uit 3 reepjes rundvlees en dat is echt te weinig. We zijn direct na het eten doorgelopen naar de shoarmatent die de verwachtingen wel overtrof.


9.3
Gemiddelde
dr H
20 april 2017
Heel best
Leuke locatie en gezellige inrichting, modern, zonder koud te zijn. We zaten beneden aan een grappige hoge tafel, heel rustig. De bediening was uitermate vriendelijk en gemotiveerd. Ook de eigenaar besteedde veel aandacht aan ons, oa. met de wijnkeuze. We aten een witlof++ vooraf, werkelijk uitstekend. Als hoofdgerecht tarbotino, uitstekend gebakken en op een mooi bordje. Kortom, vier zeer tevreden gasten.


8.6
Gemiddelde
Patrick
17 april 2017
Topavond in Leiden
Top gerechten in de verrassingsmenu, de bijpassende wijnen eveneens TOP!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.