Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Middelweg 7-9, Leiden52.157638704.49461670Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant The Bishop is housed in a 110 year old historic building. The Bishop is the familiar local and the neighbourhood restaurant with a passion for international cuisine. Flamboyant and confident The Bishop presents his craftsmanship. The dishes are bold and pure with a rough edge.

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant The Bishop bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant The Bishop8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


7.6
Gemiddelde
Jet
28 november 2016
Aanwinst voor Leiden
Lekker gegeten, het chef's menu kon gemakkelijk aangepast en met andere speciale wensen werd ook rekening gehouden. Bediening heel attent. Het proeverijtje bij het kaasplankje was erg leuk. Minpuntje vonden wij de plek waar we zaten:in de hoek onder de trap naast een stalen rooster-ongezellig. Voor de mensen aan onze tafel die geen uitzicht op de keuken hadden niet prettig. Ander punt van aandacht: pas het wijnarrangement aan als de gasten het menu aanpassen. De witte wijn die bij de ceviche geserveerd werd past niet bij de slakken.


6.0
Gemiddelde
Kim
24 november 2016
Diner voor 2
Viel een beetje tegen. Was hier geweest met wijnspijs dus had een hoge verwachting. Onze jas werd aangenomen. Kan ik alles erin laten zitten, hangt hij veilig? Jazeker was het antwoord. Je jas hangt in een halletje naast de deur waardoor iedereen naar binnen kan. Geen zicht op. Jas kon ze niet vinden toen we weg gingen. Wij vonden de prijs-kwaliteit niet in verhouding. Erg aan de prijs en mn man had nog honger toen we het restaurant verlieten. Erg jammer


8.6
Gemiddelde
Diantha
21 november 2016
Een ontdekking!
Dicht tegen de Hooglandse Kerk aan in Leiden ligt The Bishop. Vroeger een pakhuis en nu prachtig verbouwd als restaurant. Gietijzeren pilaren, houten balken en Mariabeeldjes onder verlichte stolpfles. We zaten met z'n drietjes op een heerlijke bank. Vanaf de vide keken we zo de keuken in waar de ene kok de vis in de oven schoof en de andere secuur met de garnering bezig was. Mooi servies, plaatjes van gerechten en fijne kwaliteit. Niet teveel en niet te weinig. Niet goedkoop, maar de moeite waard en voor herhaling vatbaar!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.