Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS
De sterrenhemel van 2016

Middelweg 7-9, Leiden52.157638704.49461670Internationaal

toon telefoonnummer

website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Restaurant The Bishop is housed in a 110 year old historic building. The Bishop is the familiar local and the neighbourhood restaurant with a passion for international cuisine. Flamboyant and confident The Bishop presents his craftsmanship. The dishes are bold and pure with a rough edge.

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

november 2015
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant The Bishop bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews over Restaurant The Bishop8.6

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


9.0
Gemiddelde
Tineke
25 september 2016
Aanrader
Voor de 2e keer gegeten bij The Bishop. Zeer enthousiast, uitnodigend en kundig personeel, ze hebben er allemaal zin in, ondanks de drukke zaterdagavond. Bovengemiddeld lekker gegeten, vooraf de tarte tatin van witlof, engeltje op je tong. Daarna een boterzachte chickenroast met knapperig korstje, heerlijke verse groenten en kruidige aardappelslices. Toe koffie met zalige kleine stukjes boterkoek en mini gembermuffins. Gelukkig geen gepraat over een mooie dit en een mooie dat op een bedje van... Toen we weggingen konden we de eigenaar niet meer begroeten en bedanken, die was kennelijk elders bezig. Maar eenmaal buiten gekomen kwam hij uit zichzelf achter ons aanrennen om dag te zeggen en nog een persoonlijk woordje te wisselen. Uitstekend!


6.0
Gemiddelde
Elise
20 september 2016
Redelijke avond
Rommelige bediening. Aan het begin kwam Michelle zich voorstellen als onze gastvrouw van de avond, maar we hebben haar weinig gezien. Leuk om zicht op de keuken te hebben, maar daardoor zagen we ook dat de koks het nogal druk hadden, af en toe eten vergaten en moesten weggooien. Eten was redelijk, maar niet geweldig.


6.7
Gemiddelde
Nel
20 september 2016
hoge verwachtingen helaas niet waargemaakt
we hadden hoge verwachtingen maar waren niet onder de indruk. Hadden een 4 gangen verrassingsmenu en hebben zelfs t hoofdgerecht laten staan, vis was gortdroog. Ze hebben het prima opgelost door het niet op de rekening te zetten, maar ik had liever gewoon lekker gegeten. Ik denk niet dat ik gauw terugga. Bediening was overigens erg aardig en vriendelijk.


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »

Wilt u reserveren?
Of uit eten met een groep?
Bel ons: 023 - 542 51 58

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.


dinnersite.nl is bekend van

Radio 538     Radio 100% NL     RTL Nederland