Grootste restaurantaanbod van Nederland
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN / AANMELDEN
RESTAURATEURS

Hoofdweg 869, Hoofddorp52.290304484.66539145Pannenkoeken

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website
(stap 1/2)
Zeker van een tafel
Binnen 5 seconden bevestigd
In twee stappen gereserveerd
Een gedeelte van het speelparadijs is omgetoverd tot een modern maar authentiek pannenkoekenrestaurant met meer dan 100 couverts. "Op de kaart staan pannenkoeken in alle variaties: van de naturel pannenkoek met suiker of stroop, de hartige Hollandse varianten met spek en kaas tot de meer exotische pannenkoeken. Daarnaast bieden we ook saté, maaltijdsalades, biefstuk en andere specialiteiten aan", aldus de Chef-kok.

Uniek is dat ouders rustig in het ruime restaurant kunnen zitten terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Vanuit het restaurant hebben ze goed overzicht over hun spelende kroost.

keuken:

Pannenkoeken

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

oktober 2013

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 100 personen, aparte menukaart, All inclusive 

Kindvriendelijk

kinderstoeltje, kindertoilet, verschoontafel, Magnetron, speelhoek, Kleurmateriaal, speelgoed, spelletjes, ballenbak, videohoek, kindermenu, verjaardagsfeest, speeltuin Meer »

terras

parasols aanwezig 

 Reviews over Restaurant Het Speelkasteel8.0

Reviews op Couverts


Dinnersite.nl toont de reviews van Couverts.nl, omdat deze geschreven zijn door gasten die daadwerkelijk het restaurant hebben bezocht.


3.6
Gemiddelde
Miriam
25 juli 2017
Tegenvaller!
Ik vind het concept nu ze vernieuwd zijn erg achteruit gegaan. Zeer beperkte kaart en erg aan de prijs. Daarnaast voor de kinderen toch nog 5 euro entree betalen. Ook vind ik het jammer dat je juist in het leukste gedeelte van het restaurant geen tafel meer kunt reserveren.


1.3
Gemiddelde
Kim
19 juli 2017
Compleet veranderd en niet ten goede
Wij waren jaren vaste bezoekers van het speelkasteel maar helaas is het concept compleet veranderd. Waar eerst vrij toegang tot het restaurant was moet nu per kind 5 euro betaald worden. Het sfeervolle gedeelte van het restaurant is nu alleen nog maar beschikbaar voor gereserveerde partijtjes en niet meer voor gezinnen waardoor je middenin het drukke gedeelte zit. De kaart is uitgedund, en een stuk duurder geworden. De gerechten die eerst overvloedig waren zijn nu ongeveer een derde van het geweest is. Er kan niet meer los een patatje worden besteld, dit moet nu in combinatie met een menu. Erg jammer allemaal, wij hebben het ook aangegeven bij de vriendelijke serveerster, zij kon hier natuurlijk niets aan doen. Dit was onze laatste keer bij het speelkasteel.


6.0
Gemiddelde
Melisa
9 juli 2017
Tegenvaller 😔
Het eten van de avondkaart is best prijzig. De hamburger was ronduit vies! Een enorme homp vlees zonder smaak. De pannenkoek met kaas en spek had een vieze nasmaak vd spek. Mijn dochter kreeg pistolet met ham...op de bon zag ik 3.20 voor broodje ham,maar omdat het pistolet was kwam er 80 cent bij. Dus 4euro voor klein stokje met 3 plakjes goedkope ham. De kids komen voortaan wel alleen spelen,het eten zullen wij hier niet meer doen! Oh het broodplankje was wel erg Lekker!!


Meer reviews »


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.